Aman iyi beklemeyinCok tesekkurler eline saglik canim. Pg yi bekliyoruz demissin ama beklemesek de olur @_LA_PATYA_
Niye iki hafta . Sonra okullar mi kapaniyor.Bu gün çok yoğundum arkadaşlar çocuğu okula götürdüm
Geldim saat 12:30 kahvaltı yaptım
Saat 1:30 arkadaşa gittim
Eve geldim misafir geldi
Misafir gitti akşam yemeği makarna yaptım çocuklara
Etrafı topladım daha yeni oturdum bu iki hafta bitse çok iyi olucak okul beni yoruyor ev işleri zaten bitmiyor
Çok özledim siziyazamıyorum ama ara ara okuyorum
Çok eğleniyorum)
Onu bunu bilmem ortalamamiz 1 in uzerinde dusurursen gebertirim.Aman iyi beklemeyin
Donsuz dedi yaSelam kızlar çok yoğun bir gündü yine şu okul işleri bi hallolsaNana929 gibi benim durumumda.
Çok eğlendim yazdıklarınızı okudukça okulda çarşıda güldüm durdum iyiki bu gruba dahil olmuşum
Yok canımNiye iki hafta . Sonra okullar mi kapaniyor.
Onu bunu bilmem ortalamamiz 1 in uzerinde dusurursen gebertirim.
Sahi tarti isin ne oldu.
Donsuz dedi yaForever07 ben orada koptum yahu.
C cizen_bayan I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su ve okula yürüyüş
Sonrası arkadaşa kahvaltıya gidildi
Kahvaltı
Yarım yumurta
2dilim peynir
2zeytin
2çatal patates kızartması
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek
Acuka (birazcık)
Öğlen (varya işte burada ne oldu anlayamadım)
10fındık
3hurma
Yarım karnıyarık
2-3kaşık pilav
Çeyrek katmer(kızım yerken aldım)
1şeftali biraz üzüm
2kare bitter
(Ne oldu anlamadım bir anda böyle arka arkaya saldırdım ve aşırı sinirlilik halim vardı adetim yaklaştı ondanmı okul için düzenimiz bozuldu ondanmı bilemedim)
Hallettim ama sabah donla tartılıcamSahi tarti isin ne oldu
Donsuz isteriz biz nerden baksan 10 gramm . Gerci bunlar 100-200 gram olabilir ahaha.Hallettim ama sabah donla tartılıcam
Allahıım sen gerçekmisin naz hadi çörekleri geçtik kuzum bu nasıl menüC cizen_bayan I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su ve okula yürüyüş
Sonrası arkadaşa kahvaltıya gidildi
Kahvaltı
Yarım yumurta
2dilim peynir
2zeytin
2çatal patates kızartması
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek
Acuka (birazcık)
Öğlen (varya işte burada ne oldu anlayamadım)
10fındık
3hurma
Yarım karnıyarık
2-3kaşık pilav
Çeyrek katmer(kızım yerken aldım)
1şeftali biraz üzüm
2kare bitter
(Ne oldu anlamadım bir anda böyle arka arkaya saldırdım ve aşırı sinirlilik halim vardı adetim yaklaştı ondanmı okul için düzenimiz bozuldu ondanmı bilemedim)
Bende üstsüz tartılırımDonsuz isteriz biz nerden baksan 10 gramm . Gerci bunlar 100-200 gram olabilir ahaha.
Eki Görüntüle 2188631
Benimkiler simdi iyi ama 57 de kuculuyor bi si kalmiyor. Bolgesel kilo vermem gerek kesinlikle.Bende üstsüz tartılırımhatta cicikleride keşke kenara koyabilsem onlarda 2 kilo gelirler
Başkanım haftaya servis gidicek ve haftaya diğer oğlana alışveriş Yapıcaz gel git oluyor başkanım , bu gün ben götürdüm Geliyorum evi topla evdekileri doyur resmen pestilim çıkıyorNiye iki hafta . Sonra okullar mi kapaniyor.
Onu bunu bilmem ortalamamiz 1 in uzerinde dusurursen gebertirim.
Sahi tarti isin ne oldu.
Donsuz dedi yaForever07 ben orada koptum yahu.
Anladim kolay gelsin.Başkanım haftaya servis gidicek ve haftaya diğer oğlana alışveriş Yapıcaz gel git oluyor başkanım , bu gün ben götürdüm Geliyorum evi topla evdekileri doyur resmen pestilim çıkıyor
Teşekürler başkanımAnladim kolay gelsin.
Enerji harcadigin icin dusmustur. Yorgunlugun iyi yani kilo vermek. :)Teşekürler başkanım
Başkanım kilom akşama düştü normal mi yoksa
Hayal mi görüyorum
Ay sorma canım yaaaAllahıım sen gerçekmisin naz hadi çörekleri geçtik kuzum bu nasıl menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?