ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yesem mi yemesem mi. O enerji cok az kaliyor. Bir 15 dk sonra kabusa donusuyor.

Ic kazinmasi , enerji dusuklugu, doymama hissi gibi.

Yogurtla karistiririm smoothie yaparim bir daha almam bir sure.

İşallah başkanım halen şoktayım tartım işallah beni kandırmaz darısı başına başkanım

Darisi basimiza ve korumak dilegiyle.

Yesem mi yemesem mi. O enerji cok az kaliyor. Bir 15 dk sonra kabusa donusuyor.

Ic kazinmasi , enerji dusuklugu, doymama hissi gibi.

Yogurtla karistiririm smoothie yaparim bir daha almam bir sure.

Darisi basimiza ve korumak dilegiyle.
Bence yeme başkanım zaten biraz ara versen daha yeme istegi gelmiyor diyet moduna geçiyorsun yolla meyveleri yeme biraz dayanıklı ol başkanım öncümüşsün

Bi kere daha baskan dersen sahiden baskan moduna girecegim.

Lucky , lucy derler bana. Aklinda bulunsun.
Yakışır sana çünkü öylesin başkanım
Başkanım ben uyumaya gidiyorum iyi ki varsın en azından günü stresi gitti yarın malum koşuşturma devam iyi geceler başkanım

Yakışır sana çünkü öylesin başkanım
Başkanım ben uyumaya gidiyorum iyi ki varsın en azından günü stresi gitti yarın malum koşuşturma devam iyi geceler başkanım
Iyi geceler sana da. Kolay gelsin simdiden.

Yarin 57.0 yi gorursen keyfin daha cok yerine gelecek .

Detox çok isterim katılmayı ama burada malzeme ürün bulamıyorum. Bulabildiklerimse katılırım

Yanlış anlamakla olur mu estağfirullah. Sonuçta iyiliğim için söylüyorsun haklisin kesinlikle yorumunu dikkate alıyorum ve uygulamaya çalışacağım fakat buranın imkanları çok kısıtlı yani biz mesela yeşillik bulamıyoruz. Bu komik gelebilir evet ama burada sebze meyve imkanı çok kısıtlı hatta çoğunlukla hiç yok. Tavsiyen çok mutlu etti teşekkür ederim canım.

O makarnayı yemedim ki. Sizin sebze meyve imkanınız var bizim burada malesef yok kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…