İşallah başkanım halen şoktayım tartım işallah beni kandırmazSabaha 57 cikarsin o zaman. Yani bir kilo gitmis olur .
Yesem mi yemesem mi. O enerji cok az kaliyor. Bir 15 dk sonra kabusa donusuyor.Mesela bir çikolata yesem yada meyve o kadar enerjik oluyorum anlatamam ama bu aralar yemediğimden sanki insülin direnci iyi ondan cnm tatlı bile istemiyormeyve bile . Kalan meyveleri konserve yap yada komşuya ver olmadı eşin varsa ona yedir şimdi ben eşime poğaça ve Elmalı turta vercem yerime yesin akşam yemeğinde 1 tabak komşuya veriyorum yani payımı ben yemiyorum yemekte çocuklara ve eşime yetiyor bana yemek kalmıyor bu aralar benim pay gidince iyi oluyor ) yoksa kalsa yerim
İşallah başkanım halen şoktayım tartım işallah beni kandırmazdarısı başına başkanım
Bence yeme başkanım zaten biraz ara versen daha yeme istegi gelmiyor diyet moduna geçiyorsun yolla meyveleri yeme biraz dayanıklı ol başkanım öncümüşsünYesem mi yemesem mi. O enerji cok az kaliyor. Bir 15 dk sonra kabusa donusuyor.
Ic kazinmasi , enerji dusuklugu, doymama hissi gibi.
Yogurtla karistiririm smoothie yaparim bir daha almam bir sure.
Darisi basimiza ve korumak dilegiyle.
Yogurtla bir sey olmaz smoothie yapacagim biraz da sebze katarim icine.Bence yeme başkanım zaten biraz ara versen daha yeme istegi gelmiyor diyet moduna geçiyorsun yolla meyveleri yeme biraz dayanıklı ol başkanım öncümüşsün
Smoothie nedir başkanım ?Yogurtla bir sey olmaz smoothie yapacagim biraz da sebze katarim icine.
Hem denemis olurum .
Meyveleri yogurt ya da sut koyarak blenderdan geciriyorsun. Bir ogun yerine geciyor.Smoothie nedir başkanım ?
Meyveleri yogurt ya da sut koyarak blenderdan geciriyorsun. Bir ogun yerine geciyor.
Bi kere daha baskan dersen sahiden baskan moduna girecegim.Anladım başkanım tşk ederim
Yakışır sana çünkü öylesin başkanımBi kere daha baskan dersen sahiden baskan moduna girecegim.
Lucky , lucy derler bana. Aklinda bulunsun.
Iyi geceler sana da. Kolay gelsin simdiden.Yakışır sana çünkü öylesin başkanım
Başkanım ben uyumaya gidiyorum iyi ki varsın en azından günü stresi gittiyarın malum koşuşturma devam iyi geceler başkanım
Heyecan yaptım şimdidenIyi geceler sana da. Kolay gelsin simdiden.
Yarin 57.0 yi gorursen keyfin daha cok yerine gelecek .
Güneş lekem ve gözaltı koyuluğu var Bende...Kizlar zayiflamanin disinda baska sorunlariniz var mi. Selulit sivilce vs vs gibi.
Ortak maskeler detoxlar yapalim derim ben.
Ayrica cizen_bayan sen kadin dogumcuya gidip sivilce seysini arastirdin mi?
Detox çok isterim katılmayı ama burada malzeme ürün bulamıyorum. Bulabildiklerimse katılırımTurkiye'de guzel selulit sabunlari var ama maalesef catlaklarin cozumu yok. Selulit icin kilo verip squat yapacaksin.
Bende de var , onunla ugrasicam ben de . Ayrica detox kurlerimizi de uygulayalim.
25, 26 , 27 Eylul detox gunlerimiz kendinizi hazirlayin. Detox gunlerinde kahve , hayvansal gidalar sut urunleri kullanmayalim.
Geneli sebze agirlikli olacak bir kac da markette bulabilecegin extra seyler.Detox çok isterim katılmayı ama burada malzeme ürün bulamıyorum. Bulabildiklerimse katılırım
Goz alti morluklari bobreklerle alakali diyorlar.Güneş lekem ve gözaltı koyuluğu var Bende...
Yanlış anlamakla olur mu estağfirullah. Sonuçta iyiliğim için söylüyorsun haklisin kesinlikle yorumunu dikkate alıyorum ve uygulamaya çalışacağım fakat buranın imkanları çok kısıtlı yani biz mesela yeşillik bulamıyoruz. Bu komik gelebilir evet ama burada sebze meyve imkanı çok kısıtlı hatta çoğunlukla hiç yok. Tavsiyen çok mutlu etti teşekkür ederim canım.Kuasar canim yanlis anlamazsan ben de nacizane bir oneride bulunayim. Diyete basladigimdan beri adet gunlerimde dahil simdiye kadar hic arti gelmedim. Bunu da en hafif ogunumu aksam yapmama ve aksam yemeklerimi erken yememe bagliyorum. Aksi bir durum olmadikca aksami saat 5te kapatmak en iyisi. Mesela bugunki menunu ornek alirsak sabahi gec yapmadiysan oglen seni az bucuk doyuracak bir yemek yemen aksam kisir yiyeceksen ekmek hic kullanmaman hatta kisirdan iki kasik kadar alip gerisini marul yesillik domates salatalik vs hepsinden biraz dograyip cogaltabilirsin hem doyarsin hem daha az kalori alirsin. Bakma ben saka yollu yaziyorum burda pilav baklava vs. tamam ben diyetimde yasak koymuyorum kendime ama dunki baklava haric hic bir zaman miktari abartmiyorum. Pilav yiyorsam 2-3 kasik pilav geriye kalan yaninda yesillik ya da sebze yemegiyle doymaya calisiyorum, tutup pilavla doyurmuyorum karnimi. Pilav, kisir vs yediysem kesinlikle o ogunde ekmek kullanmiyorum cunku bunlarin 2-3 kasigi 1 dilim ekmek yerine geciyor.
O makarnayı yemedim ki. Sizin sebze meyve imkanınız var bizim burada malesef yok kızlar.Ben de kisira karsi degilim ama kisir ve ekmek olmuyor . Onceki menulerini gormedim ama aklimda dunku makarna kaldi:)
Onemli arti gelmesi de degil bir duzene otutturmak. Hem komsusu da geldi.
Ben ara verdigimde hic bir patatese saldirmadim. Saldirdiklarim hep yemediklerim oldu.
Demek ki bu kez farkli bir strateji uygulamam gerekmis bunu anladim. Ekmegi yine kestim mecburi durumlar disinda kullanmam ama pilava ,makarnaya eyvallah. Sadece bir ogunde ama...
Oyle uc ogun bes ogun diye kendime iskence yapmam artik.
Bakma sen daha alisveris yapmadim gunun %60-70 sebze meyve olmali bunu anladim.
Ayrani bile kisitliyorum artik.
Kizzz senin menü benden beter olmuş:)Allahıım sen gerçekmisin naz hadi çörekleri geçtik kuzum bu nasıl menü
Aaa büyük bir ihtimalle olmaz o bana detoksGeneli sebze agirlikli olacak bir kac da markette bulabilecegin extra seyler.
Goz alti morluklari bobreklerle alakali diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?