ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Cok tesekkurler eline saglik canim. Pg yi bekliyoruz demissin ama beklemesek de olur @_LA_PATYA_

Bir daha baklava yiyip bide üstüne kilo vermişse şut ve gol yapalım
Yakinda dondurma da yer o . Bak buraya yaziyorum.

Bu tatlı gruba çok yakışırlar bence gelsinlerrrr I IRMAKK70 baklva ısmarlıyacak size de
Onlar da erkekler cocuklara bakiyor , kadinlar yemek getiriyor biliyor musun ? Butun kis bekliyorlar annelerini sonra kokusundan anliyorlarmis.

çıplak tartılcam artık
Bosver biz giyindik de ne oldu.

acı oluyor birazcık ama bende işe yaramadı türk kahvesi soda olayı malesef
Damla sakizli ile Osmanli kahvesini karistirdim ehh iste.

Kac alinti yaptin elinle saymadan bil bakayim. Sana baklava vericem.
Tarti resmini yukleyenleri ayri bir severim.

Menuleri yazip C cizen_bayan ve I IRMAKK70 i etiketliyoruz. Bunu her gun yapiyoruz.

Haftaya hedefin kac.

Tamam cevizli mi, antep fistikli mi tavsiye edersin hangisi diyete daha uygun olur dersin
Tabi ki cevizli hatta bademli.

Kizlarrr secimleriniz agzimi sulandirdi, biz niye bu kilodayiz belli oluyor
Aaa niden ki.

Ortalama yukselmis bu hafta.

64.5 iyidir. Kalbine iner ahaha.

Günün menüsü
12 09
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Sabah
Tam buğdaylı 2 parca gözleme mi.desem ne bilmiyorum o iste

Öğlen
Yok

Akşam saat 17.00
Kısır
Tam bugday dilim üzeri misirli vs
Ekmek gozleme ve kisir . Iste artilarin nedeni.

12 Eylul 2018 menusu C cizen_bayan I IRMAKK70

Sabah : Bir kupa zencefil cayi

Ara : Zerdecal latte

Oglen : Kafeinsiz soya latte

7 mandalina + bir avuc cherry + bir kibrit kutusu peynir + bir kac zeytin + 2 avuc kuruyemis

Ara : Bir kupa Damla sakizli osmanli kahvesi + 2 avuc beyaz leblebi

Bundan sonra bi sey yemem kizlar sadece bitki cayi ve su.

Tuh yaa tahminde de hic iyi degilim, kac haftadir hedef soyluyorum hic 12den vuramadim daha 10 diyeyim mi iyi midir 10

Olmaz mii selulit basimin belasi
Turkiye'de guzel selulit sabunlari var ama maalesef catlaklarin cozumu yok. Selulit icin kilo verip squat yapacaksin.

Bende de var , onunla ugrasicam ben de . Ayrica detox kurlerimizi de uygulayalim.

25, 26 , 27 Eylul detox gunlerimiz kendinizi hazirlayin. Detox gunlerinde kahve , hayvansal gidalar sut urunleri kullanmayalim.

Kuasar canim yanlis anlamazsan ben de nacizane bir oneride bulunayim. Diyete basladigimdan beri adet gunlerimde dahil simdiye kadar hic arti gelmedim. Bunu da en hafif ogunumu aksam yapmama ve aksam yemeklerimi erken yememe bagliyorum. Aksi bir durum olmadikca aksami saat 5te kapatmak en iyisi. Mesela bugunki menunu ornek alirsak sabahi gec yapmadiysan oglen seni az bucuk doyuracak bir yemek yemen aksam kisir yiyeceksen ekmek hic kullanmaman hatta kisirdan iki kasik kadar alip gerisini marul yesillik domates salatalik vs hepsinden biraz dograyip cogaltabilirsin hem doyarsin hem daha az kalori alirsin. Bakma ben saka yollu yaziyorum burda pilav baklava vs. tamam ben diyetimde yasak koymuyorum kendime ama dunki baklava haric hic bir zaman miktari abartmiyorum. Pilav yiyorsam 2-3 kasik pilav geriye kalan yaninda yesillik ya da sebze yemegiyle doymaya calisiyorum, tutup pilavla doyurmuyorum karnimi. Pilav, kisir vs yediysem kesinlikle o ogunde ekmek kullanmiyorum cunku bunlarin 2-3 kasigi 1 dilim ekmek yerine geciyor.

O zamaaann su fazlaliklarimi bir vereyim squata baslayacagim hemen

Başkanım sen böyle yazarsan ben aç gezerim yarından sonra motive ediyorsun başkanım

Ben de kisira karsi degilim ama kisir ve ekmek olmuyor . Onceki menulerini gormedim ama aklimda dunku makarna kaldi:)

Onemli arti gelmesi de degil bir duzene otutturmak. Hem komsusu da geldi.

Ben ara verdigimde hic bir patatese saldirmadim. Saldirdiklarim hep yemediklerim oldu.

Demek ki bu kez farkli bir strateji uygulamam gerekmis bunu anladim. Ekmegi yine kestim mecburi durumlar disinda kullanmam ama pilava ,makarnaya eyvallah. Sadece bir ogunde ama...

Oyle uc ogun bes ogun diye kendime iskence yapmam artik.

Bakma sen daha alisveris yapmadim gunun %60-70 sebze meyve olmali bunu anladim.

Ayrani bile kisitliyorum artik.

Merhaba arkadaşlar
Bu günkü menüm
Sabah
Yarım yağlı katmer ev yapımı
3 dilim salatalık
2 dilim domates
Şekersiz çay
Öğlen
2 bardak şekersiz
1 bardak şekerli gezmedeydim kadın atmış ( bu arada tabağımı kızım yedi ben hiç yemedim )
Kahve şekersiz
İkindi
Cay 5 bardak
5 tane Osmani fıstığı
Akşam Yok( sabah yağlı katmer yedi eşimin zoruyla mecbur akşam yemiycem )
Bol bol su
Gece Kızı çayımı içerim

C cizen_bayan

I IRMAKK70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…