• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sabah ekmek ve patates kizartmasi yemissin koruklemissin. Patatesi ara olarak degil de , yemek olarak tuket tabi ki yagsiz firinda ya da haslanmis.
Saldirma hissin geldiginde elinin altinda kuruyemis olsun. Beyaz leblebi , ceviz , badem , kabak cekirdegi gibi.

Ben de aynen senin gibi disarida kotulestim , mandalinaya saldirdim sanirim yedi tane yedim, sonra uzerine domates yedim, uzerine peynir zeytin, kuruyemis ,

Osmanli dibekten sonra gunu kapattim. Hala ac miyim evet acim ama yeterli simdilik.

Katmer , seftali , pilav uzum bitter hurma ayni karede olamaz.
Kesinlikle evet canım dün ne güzel yumurtalı maydanozlu kahvaltı yaptım hiç açlık çekmedim bundan sonra dikkat ediyorum kaptan iyiki söyledin;)

Kizlar ben taki kursuna mi gideyim yoksa dikis kursuna mi, taki kursundan pek zevk almadim evde takilar duruyor. Bir kac kisiye hediye ettim o kadar.
Benim arkadaşlarım dikiş kursuna gitti çok sevdiler değişik değişik kıyafetler diktiler sen bilirsin yine tabikisi;)

Benim arkadaşlarım dikiş kursuna gitti çok sevdiler değişik değişik kıyafetler diktiler sen bilirsin yine tabikisi:KK66:
Benim 40 beden cok guzel kiyafetlerim var genis geldi kilo alinca biraz daha normal oldu. Zayiflayinca onlari daraltmak istiyorum. Oyle terzi olayim diye bir iddiam yok zaten. :KK70:

Kizlar ben taki kursuna mi gideyim yoksa dikis kursuna mi, taki kursundan pek zevk almadim evde takilar duruyor. Bir kac kisiye hediye ettim o kadar.
Kesinlikle dikis kursuna giderdim ben olsam. Dikis makinasi aldim gecen sene olmayan kiyafetlerimizi aninda ustumuze uygun hale getirebiliyorum, bazi kiyafetlerin hosuma gitmeyen detaylarini degistiriyorum yakalar, kollar vs gibi. Cook hosuma gidiyor boyle ugrasmak, takidan hoslanmadiysan bir de dikisi dene bence.

Kesinlikle dikis kursuna giderdim ben olsam. Dikis makinasi aldim gecen sene olmayan kiyafetlerimizi aninda ustumuze uygun hale getirebiliyorum, bazi kiyafetlerin hosuma gitmeyen detaylarini degistiriyorum yakalar, kollar vs gibi. Cook hosuma gidiyor boyle ugrasmak, takidan hoslanmadiysan bir de dikisi dene bence.
Zaten takida sinir oldugum arac gerecin evde olmamasi. Bir de dikisi deniycem sanirim. En azindan bir ise yarar:)

Ben yatıyorum kızlar başım çok ağrıyo salıya kadar sadece menü bildiririm heralde yoğun bi hafta beni bekliyo 4 grup gelicek 3 gün üst üste çılkım çıkıcak sizi özlicem fırsat buldukça yazarım :KK200:
Kolay gelsin cnm ;) cnm özletme kendini :KK200:

Ben yatıyorum kızlar başım çok ağrıyo salıya kadar sadece menü bildiririm heralde yoğun bi hafta beni bekliyo 4 grup gelicek 3 gün üst üste çılkım çıkıcak sizi özlicem fırsat buldukça yazarım :KK200:
Grup seans mi yapiyon. :KK70:

Iyi geceler pg. kolay gelsin.

Ben de insulin direncimi indirmekle mesgul olacagim.

Bugun mevye aldim pisman oldum. Meyve ile olacak is degil. :KK12:

Grup seans mi yapiyon. :KK70:

Iyi geceler pg. kolay gelsin.

Ben de insulin direncimi indirmekle mesgul olacagim.

Bugun mevye aldim pisman oldum. Meyve ile olacak is degil. :KK12:
Başkanım ben önceleri acıkınca öğlen yada akşam elma yerdim. Şimdi elmadan korkuyorum meyve hiç yemiyorum elimden geldiğince bu saat ta bişey yaptım :KK43: Elmalı turta yaptım çocuklara sadece olmuş mu güzel yeni tarif denedim bir küçük ısırık yedim şimdi hemen gece Kızı cayı içtim işallah işe yarar;(

Başkanım ben önceleri acıkınca öğlen yada akşam elma yerdim. Şimdi elmadan korkuyorum meyve hiç yemiyorum elimden geldiğince bu saat ta bişey yaptım :KK43: Elmalı turta yaptım çocuklara sadece olmuş mu güzel yeni tarif denedim bir küçük ısırık yedim şimdi hemen gece Kızı cayı içtim işallah işe yarar;(
Insulin direnci varsa zaten meyvenin direnc kirilina kadar hic yenmemesi gerekiyor. Sanirim az az yemeyi beceremeyecegim cunku midemi kazindiriyor resmen. Aslinda elma detoxu vardi onu deneyecektim ama yalan oldu galiba.

Insulin direnci varsa zaten meyvenin direnc kirilina kadar hic yenmemesi gerekiyor. Sanirim az az yemeyi beceremeyecegim cunku midemi kazindiriyor resmen. Aslinda elma detoxu vardi onu deneyecektim ama yalan oldu galiba.
Başkanım meyveyle olan bişey yapma çünkü yedikçe yiyesin geliyor meyvede ben öyle oluyorum
Nolcak diyorum devamı geliyor sende yeme bence bir de öyle dene bakalım Nolcak . Bu arada işallH benim eksi artmaz çok mutluyum ;)

Başkanım meyveyle olan bişey yapma çünkü yedikçe yiyesin geliyor meyvede ben öyle oluyorum
Nolcak diyorum devamı geliyor sende yeme bence bir de öyle dene bakalım Nolcak . Bu arada işallH benim eksi artmaz çok mutluyum :KK66:
Insulin direnci var mi sende?

Zaten olan oldu insulin direncime arada . Bir kirarsam bir daha cok dikkat ederim. :KK12:

Bitirmem gereken bir kilo armut , elma ve mandalinam var. Bunlari smoothie yaparim artik. :KK53:

B3D991A0-95F4-4316-AC4F-DB0BC7D16E1D.jpeg
Benim şimdiki durumum başkanım ;)

Insulin direnci var mi sende?

Zaten olan oldu insulin direncime arada . Bir kirarsam bir daha cok dikkat ederim. :KK12:

Bitirmem gereken bir kilo armut , elma ve mandalinam var. Bunlari smoothie yaparim artik. :KK53:
Mesela bir çikolata yesem yada meyve o kadar enerjik oluyorum anlatamam ama bu aralar yemediğimden sanki insülin direnci iyi ondan cnm tatlı bile istemiyor ;) meyve bile . Kalan meyveleri konserve yap yada komşuya ver olmadı eşin varsa ona yedir ;) şimdi ben eşime poğaça ve Elmalı turta vercem yerime yesin ;) akşam yemeğinde 1 tabak komşuya veriyorum yani payımı ben yemiyorum yemekte çocuklara ve eşime yetiyor bana yemek kalmıyor bu aralar benim pay gidince iyi oluyor ;)) yoksa kalsa yerim

Back