Ben ictim ama baklavanin ustune, bari AklinYolu1in dedigi gibi yaninda icseydimSana pilav yarıyor devam et her akşam bir porsiyon
Ki bu tartı kahvemi içmemiş halim içsem ne olurdu acaba
Agzimin payini aldim ne diyim
Yapalimm yavrii yeriz karsilikliPorsiyonlari 2 yapalim:)
Ogle yemeginde ne yedim bil bakalimbu hafta öyle yapacak hissediyorum
Kendime notIki dilim baklavanın 40 yıl konuşması vardır :)
O zaman bugun yansiyan 100 gram sodali kahveden miydi aceba
Yandim ben desenizeEtek olabilir ama:)
Ivet baklava iki gün sonra yansıtıyor :)
Pilavsiz olmaz, pilavin da hakkini yemeyelimIrmak sen de şaka maka baklavayla kilo veriyon he:)
Hic te bilemYaaa ne kadan da gıcık bir durum
Distan distan dahil olurum, basinizin belasi olurum beni atarsanizYarışma dışı tutalım onu :)
Bumerang gibiyim ben atsan da geri donerimBir daha baklava yiyip bide üstüne kilo vermişse şut ve gol yapalım
Ne demek yeter ki siz isteyin alayim bir tepsi baklava yiyek butun topik
Hımmmm bir düşüneyimmm çörrekkkk yedin kesinBen ictim ama baklavanin ustune, bari AklinYolu1in dedigi gibi yaninda icseydim
Agzimin payini aldim ne diyim
Yapalimm yavrii yeriz karsilikli
Ogle yemeginde ne yedim bil bakalim
Kendime notZayiflama topiginde iki dilim baklava yediginden bahsetme
O zaman bugun yansiyan 100 gram sodali kahveden miydi aceba
Yandim ben desenize
Pilavsiz olmaz, pilavin da hakkini yemeyelim
Hic te bilem
Distan distan dahil olurum, basinizin belasi olurum beni atarsaniz
Bumerang gibiyim ben atsan da geri donerim
Ne demek yeter ki siz isteyin alayim bir tepsi baklava yiyek butun topik
Ye bakalım böyle hergün acaba haftaya nasıl sonuç çıkacak görelim pilavı diyete alalım
Tamam cevizli mi, antep fistikli mi tavsiye edersin hangisi diyete daha uygun olur dersinYe bakalım böyle hergün acaba haftaya nasıl sonuç çıkacak görelim pilavı diyete alalım
Hatta çok ciddiyim 2 porsiyon ye, akşam baklava yersen yaz olur mu
Ben sütlü nuriye alıyım yada fıstıklıTamam cevizli mi, antep fistikli mi tavsiye edersin hangisi diyete daha uygun olur dersin
Antep sarması olsunTamam cevizli mi, antep fistikli mi tavsiye edersin hangisi diyete daha uygun olur dersin
Ben sütlü nuriye alıyım yada fıstıklı
Kizlarrr secimleriniz agzimi sulandirdi, biz niye bu kilodayiz belli oluyorAntep sarması olsun
Kizlarrr secimleriniz agzimi sulandirdi, biz niye bu kilodayiz belli oluyor
Bak yaaaKızlar listeyi şöyle bir elden geçirdim Başkana gönderdim A AklinYolu1
Ortalamamız süper olmuşKuasar artısına rağmen
Bu hafta hedefi 12 den vuran yok ama yakın olan çok tabisiÇok güzel gidiyoruz grupça maşaAllah
Aynen devam azimle kararlılıkla, öyle pilav falan yazıyoruz ama herkesin bünyesi ayrı ben yemeyin derim yerseniz de abartmayın olur muortalamamız düşmesin gayriiii
yüzdeler de beni şaşırtan tabi ki nanacımNana929 oldu hatta I IRMAKK70 yüzdesini geçmiş
Bugün yayınlayamıyoruz çünküsü @_LA_PATYA_ tartısı yok acaba 65 mi yazsak
kızzzzz sende istersen yarın sabah paçalı donla tartıl at C cizen_bayan
Gerçekten özür dilerim yani nasıl oldu anlamadım çörek yemedim baklava yemedim makarna yemedim ama 200 gr almışım bu adetten mi anlamadım pehKızlar listeyi şöyle bir elden geçirdim Başkana gönderdim A AklinYolu1
Ortalamamız süper olmuşKuasar artısına rağmen
Bu hafta hedefi 12 den vuran yok ama yakın olan çok tabisiÇok güzel gidiyoruz grupça maşaAllah
Aynen devam azimle kararlılıkla, öyle pilav falan yazıyoruz ama herkesin bünyesi ayrı ben yemeyin derim yerseniz de abartmayın olur muortalamamız düşmesin gayriiii
yüzdeler de beni şaşırtan tabi ki nanacımNana929 oldu hatta I IRMAKK70 yüzdesini geçmiş
Bugün yayınlayamıyoruz çünküsü @_LA_PATYA_ tartısı yok acaba 65 mi yazsak
kızzzzz sende istersen yarın sabah paçalı donla tartıl at C cizen_bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?