- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
Kim oyuncularMrs. Doubtfire i izliyorum kizlar.
Eski bir film ama oyunculuk super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim oyuncularMrs. Doubtfire i izliyorum kizlar.
Eski bir film ama oyunculuk super.
Kuzum gayet az yediklerin08.07.18
Sabah kaşarlı mantar cok az ekmek kayisi marmeladi cok az cay; akşam yarim tabak menemen yoğurt.Bukadar.Su da az.
Muttapa7555
Robin Williams. Bu adamin intihar ettigine inanamiyorum ya.Kim oyuncular
Off evet yaşRobin Williams. Bu adamin intihar ettigine inanamiyorum ya.
Sabah bir dilim aksam bir dilim.Aburcubur yok bugün. Genelde az yiyorum .Aburcubura kayiyor genelde.Bazen yemeği de abartıyorum biraz.Genelde boyle yeyip bir iki dondurma birkac parca cikolata rutinim boyle.Tatli krizim oluyor yoksa hic rahat olmuyorum.Yiyince mutluluk geliyor:)Kuzum gayet az yediklerin
Ekmek vs yok değil mi
Tatlıyı çok minik yiyerek kendini frenleyebilersin canımSabah bir dilim aksam bir dilim.Aburcubur yok bugün. Genelde az yiyorum .Aburcubura kayiyor genelde.Bazen yemeği de abartıyorum biraz.Genelde boyle yeyip bir iki dondurma birkac parca cikolata rutinim boyle.Tatli krizim oluyor yoksa hic rahat olmuyorum.Yiyince mutluluk geliyor:)
Sana cok yaramisti bu.Yarın tekrar kabak yoğurt
Limonlu su detoksuna başlıyorum
Tatli yerine bitter cikolatayi tercih et. Kakao miktari yuksek olsun.Sabah bir dilim aksam bir dilim.Aburcubur yok bugün. Genelde az yiyorum .Aburcubura kayiyor genelde.Bazen yemeği de abartıyorum biraz.Genelde boyle yeyip bir iki dondurma birkac parca cikolata rutinim boyle.Tatli krizim oluyor yoksa hic rahat olmuyorum.Yiyince mutluluk geliyor:)
Allah iyiliğini versin, sesli güldüm. Allahtan evde kimse yok
Orayı topladım sabah, şimdi yatak odasındayım. Çamaşırları yerleştiriyorum.
Anlamıyorum, zaten meyveyi çok sevmeme rağmen epey azalttım. Sadece bağırsakların çalışması için kahvaltı öncesi 2 erik yada kayısı yerim. Karpuzu bırakmak benim için mucizeydi, ev dışında gezmedeysem 2 küçük dilim yiyorum, onun dışında evde yemiyorum.
Bu hafta akşam yemeklerinin yanına salatayı artırarak eklicem.
Ayrıca bu hafta tartılmayı da düşünmüyorum( durabilirsem tabii) Hafta arası fazla çıkıp moralimi bozuyor.
Gece 22:00 gibi yoğurt-limon -pulbiber üçlüsünü düzenli yemeyi düşünüyorum.
Şimdilik birde böyle denicem bakalım, haftaya neler olacak
Teşekkür ederim canım ben şimdi 2. Mi old6m
Sena616 ve @_SinsireLLa_ kızlar pazar günü menüleri eksik sabah 5 e kadar yazabilirsiniz...
Gözümden kaçtıysa da bulup beni etiketlerseniz sevinirim sabahki mesajlara kadar geri döndüm ama göremedim
Yarın tekrar kabak yoğurt
Limonlu su detoksuna başlıyorum
Evet canımBende o detoksu uygulucam daha önce deneyip faydasını gördün mü canım