Topik degisimi derken biraz sarsildik ama bu haftadan itibaren daha iyi olacagiz.
Ne kadar katilim , kilo o kadar iyi veriliyor. Ilk geldigin zamanlari hatirla. Iki yarismada da ikinci oldun. Neden diye bir dusun.
Bugunden basliyoruz tarih 8 Temmuz , 7 gun bildirene tek kupa var, bildirmeyene kupa yok .
Bir de + 5 mesaj kurali var. Bunda tokezleyebilirsin . O yuzden uyarimi yaziyorum. kokulusabun her gun bes mesaj yazmayana - veriyor ve haftanin sonunda - 1 kupan oluyor.
Topik degisimi derken biraz sarsildik ama bu haftadan itibaren daha iyi olacagiz.
Ne kadar katilim , kilo o kadar iyi veriliyor. Ilk geldigin zamanlari hatirla. Iki yarismada da ikinci oldun. Neden diye bir dusun.
Bugunden basliyoruz tarih 8 Temmuz , 7 gun bildirene tek kupa var, bildirmeyene kupa yok .
Bir de + 5 mesaj kurali var. Bunda tokezleyebilirsin . O yuzden uyarimi yaziyorum. kokulusabun her gun bes mesaj yazmayana - veriyor ve haftanin sonunda - 1 kupan oluyor.
Artık bu hafta toparlanma vakti...
Ama nerede hata var anlamış değilim, o yüzden nereyi toparlamak gerektiği konusunda bir fikrim yok.
Kahvaltıyı öğle vakti yapiyorum.
Meyve yiyeceksem eğer kahvaltının hemen ardından birkaç kayısı ve erik yiyorum genelde.
Sabah 1 lt.su içiyorum kahvaltıdan önce.
Akşam yemeğini 18:00 20:00 arası yemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Hayatımdan ekmeği ve şekeri tamamen çıkardım.
Kahvaltida ekmek yerine, fındık, badem, ceviz, leblebi gibi kuruyemişlerden 1 avuç kadar yiyorum.
Atıştırmalıklar, paketli yiyecekler ve gazlı içecekler eve almıyoruz zaten.
2 öğün arasında çay, ayran, kahve, süt gibi içecekler dışında birsey yemiyorum.
Günlük 3 lt. Su mutlaka içmeye çalışıyorum.
Düzenli spor ve yürüyüş yapıyorum.
Genel anlamda sorun gözükmüyor ama ben neden istediğim gibi kilo veremiyorum. Bazen fazla bile çıkıyor, ve ben bu hafta yukarıda yazdıklarımdan başka nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum artık.
Motivasyonum yerlerde!..