- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Gunaydin herkes erkenci bugun. Saat 6 bizdeGünaydın canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin herkes erkenci bugun. Saat 6 bizdeGünaydın canlar
Sen bizden de erkencisin ne ara uyudun uyandın uyusana bacım.Gunaydin herkes erkenci bugun. Saat 6 bizde
Ben hep boyleyim ama karpuz yedigimden beri dermisim .Sen bizden de erkencisin ne ara uyudun uyandın uyusana bacım.
Beni miniğim uyandırdı sonra kendi tekrar uyudu
Ben hep boyleyim ama karpuz yedigimden beri dermisim .
Neyse latteyi biraktim gorecegiz. Alternatif icecegimi iciyorum simdi bir haftaya tam kurtulurum.
Günaydın...GÜNaydın
Günaydın kızlar
Karpuz mu dedi birileri
Var karpuz peynir diyeti.Hadi bakalım inşallah kurtulursun...
Dün bizde piknik yaparken yeriz diye karpuz aldık kvlerde almış bizim karpuz kaldı. Eve getirdik benim oğlan kadar da var nasıl biter bilmem.
Karpuzlu diyet varmıydı
Birde ben karpuzun kırmızı kısmını değil de kırmızı ile yeşil arasında beyaz var ya o kısma bayılıyorum ya ye ye doyamam
Kahvaltısız günmü olur laf arMızda bana kiloyu kahvaltı yapıyo üç öğünlük kahvaltı ederdim normalde ballar kaymaklar reçeller offf menemenler varya ama napıyoruz irademizi koruyoruz veee ekmek bile yemiyoruzKahvaltilari atlayan ben kahvalti yapiyorum kahvalti yapiyorum.. Bu hafta boyle deniycem.
Yorum yapabilir miyim.Yeni haftamız hayırlı ve sendromsuz olsun
9 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ
SABAH
1 fincan bitki çayı
1/2 demet maydanoz
2 yumurta
Kk peynir
1 dilim hindi füme
3 zeytin
ARA
...
Altın başak
ÖĞLE
...
Kabak musakka
2 kaşık yoğurt
ARA
....
1 bardak light süt
AKŞAM
...
Etli bezelye
3 kaşık pirinç yada bulgur pilavı
Muttapa7555
Kahvaltısız günmü olur laf arMızda bana kiloyu kahvaltı yapıyo üç öğünlük kahvaltı ederdim normalde ballar kaymaklar reçeller offf menemenler varya ama napıyoruz irademizi koruyoruz veee ekmek bile yemiyoruz
Tabi yapabilirsin bende bulgurdan yanayım ama çocuklar ağır basıyo bazen ona göre bakıcam akşama .Yorum yapabilir miyim.
Altin basak tarzi seylerle beslenme. Onun yerine bir avuc kabak cekirdegi, badem, hatta aycekirdegi daha iyi. Aycekirdeginde durma imkani zor ama.
Pirinc pilavi yerine bulgur pilavini oneriyorlar ama nedense bende ikisi de ayni etkiyi gosteriyor.
Iste tercihlerimizi degistirmemiz gerekiyor. Salata hic sevmem , sebze yemesem aklima gelmez. Ekmegi de cok seven biri degildim ama pogaca , borek , katmer turevleri benden sorulurdu.Tabi yapabilirsin bende bulgurdan yanayım ama çocuklar ağır basıyo bazen ona göre bakıcam akşama .
Altınbaşağa gelince alabileceğim ve yiyebileceğim en pratik ara öğün burda
Afiyet olsun super gorunuyor. Domates yazmadiysan sana ceza keselim.Eki Görüntüle 2166723 Domates yazmayı unutmuşum