Farkındayım anca toparlıcam kendimi canım yüzüme çantayı yiyince yarın daha dikkatli olayım dedim amasalam ekmek bal
Günü sporsuz bırakma sakınnnn
Tebrikler Cnm
Sinameki bağırsaklara zarar veriyor diye duydum canım tekrar bir araştır istersenBen o konuyu sinameki çagjyla çözdüm
Öğlen oldu kızzzzzzzzzzzzzz
Öncelikle aşkınız daim olsun.Kızlar yaşlarınız kaç, evli olan çoluk çocuk hadi yine tanıtalım kendimizi
Ben 31 yaşındayım aslında 30yaaa neyse 87 liyim işte.
Eşimle 17 yaşımda iken üniversitede tanıştık 8 yıl konuştuk 2013 evlendik, gezdik tozduk, 2016 kızım doğdu mucizem
Çalışıyorum, iç mimari mutfak banyo çizimleri sunumu satışı gerçi bu ara yatmaktayız o ayrı
İstanbuldan katılıyorum yarışmaya
77.4 ile 22 temmuzda başladığım diyete bugün 70.5 görmüş bulunmaktayım
@_LA_PATYA_ dan önce 60 ı görmek hedefim
Ooo maşallah 34 yaşta 3 çocukBen tanıfıyım kendimi
34 e yeni girdim 3 çocuk annesiyim bayan kuaförüyüm yarışmaya istanbuldan katılıyorhm aslında 70 le başladığım diyet maceramı şuan 62 lerle devam exiyorumForever07 dan önce 60 olucağımı düçünüyorum hedefim 55 yarışmacı arkadaşöara başarjlar dilerim
Aklinyolu1 benimde kolumdan tuttu getirdi bunu cook iyi yaptı bize. Bol eksilerin olsunBen 33 yasindayim aslinda 32 demeyi cok isterdimBen de ayni senin gibi esimle universitede tanistim ama son sinifta 2 yil sevgililikten sonra evlendik, evlendikten iki yil sonra da canim oglum dunyaya geldi Esim mudur yardimcisi ben de ogretmenim. Ben de 22 Temmuzda 74.1 ile basladim diyete ama bu topige 25 Temmuzda geldigimde 73.4 tum, simdi 68.6 Iyi ki avare avare diyet gunluklerinde dolasirken aklinyolu1 kolumdan tutup buraya getirmis
Geçmiş olsun tatlım bol eksiler bol eksiler olsun.Şimdi ben kendimi tanıtayım 23 yaşındayım 24 e merdiven dayadım 2 ay sonra 24 oluyorumbekarım ailemle beraber istanbul da yaşıyorum. Okumaya hala devam ediyorum bititrirsem iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olucam inşallah mimari restorasyon mezunuyum eskiden Forever07 ile çalışıyordum şimdi bi çelik firmasında mimar olarak çalışıyorum . Buraya Forever07 tavsiyesi ile geldim iyiki gelmişim boyum 1,60 79,3 ile başladım şu an 73,5 oldum. İnşallah 50li kilolara gelene kadar devam edicem. Hiç bu rakamları görmemiştim hep 63-68 arası gider gelirdim hatta geçen sene 59lara kadar düştüm sonra kilo alınca spora başladım spora bıraktım migrenim var 6 ay kadar tedavi gördüm ve birden 10 kg aldım sonuç bu şimdi daha sağlıklı besleniyorum ve yürüyüş yapmadığım gün vicdan azabı çekiyorum imkanım olsa günde 2 saat spor yaparım. Ailemi bi ikna etsem direk spora başlıcam ama bu biraz zaman alacak
Tabiki de ulaşacaksın başaracağızBende bahsedeyim kendimden
34yaşında 2çocuk annesi ev hanımıyım 86ile başladığım yolculuğuma 81ile devam ediyorum hedefim önce 78 sonra 70 sonra 65inşallah acele etmiyorum eninde sonunda ulaşacağım hedefime tabi en kısa zamanda ulaşmak istiyorumyarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Yaaa süper birbirinize yakın olmanız
Kupa alanlari tebrik ediyorum5 EYLÜL 2018 Haftası ilk uce girenleri ;
1.Forever07
2. @sarem2015
3. @_LA_PATYA_
Tebrikler kendimTebrikler kizlar.
5 Eylül 2018 All _ StaR ortalamasi : 0,82ortalamamız yine 1 altında
Eki Görüntüle 2186447
74.300 canımKızlar alalım hedefleri bakalım etiket yapın beni
Ohh 3 çocuklu anne ne güzel bende istediğim için böyle 3 çocuk çok.guzel. ama sizin kadar cesaretlimiyim hayır.Merhaba! Arkadaşlar ben anca gelebildim
Evi temizledim i komşuma biber temizledim yardım istedi salca yapıcak . Yardım ettim yeni girdim :)
Kendimi tanıtayım
31 yaşındayım ev hanımıyım
3 çoçuk annesiyim
Buraya geldiğimde 59,3 kiloydum
Hedefim şuan 50 olmak işallah sizlerle başarırım arkadaşlar bol eksili gün diliyorum
Cnm kısmetse varsa oluyor bazen düşünüyorum şimdi evlenseydim cesaret edemezdim ama kısmetse oluyorsa oluyorOhh 3 çocuklu anne ne güzel bende istediğim için böyle 3 çocuk çok.guzel. ama sizin kadar cesaretlimiyim hayır.
Bence evet şeker var içindeMeyveli maden suyu kilo yapar mı arkadaşlar
Kiz sen ortalarda gorunmeyince kesin banlandi demistim ben deAkşamıda kapattım haydi hayırlısı
Meyveli maden suyunun vücuduna bir faydası yok onun hatta rakamı tam hatırlamıyorum 30 kalorisi var. Hatta içinde şekerde var. Içme kuzum. Maden suyunun içine limon sık nane yaprağı kat hem sağlıklı.hem.guzel oluyorMeyveli maden suyu kilo yapar mı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?