ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canım 2 kür var yaptığım
Biri limon ve pul biberli olan yoğurt.
Diğeri yoğurt içine salatalık doğruyorum ve nane ekliyorum
İkisi de barsak hareketlerini hızlandırıyor ve doyurucu oluyor
Tamamdır canım
Ben nasıl vercem offf kilolarımı
Diyet menülerini bi araştır canım çünkü kahvaltı bile olsa yanlış yiyecekleri öğrenmen lazım sıkma canını burada hep beraber vereceğiz bu kiloları
Göbeğin varsa annen haklı olabilir canım düğün için bana çok spor geldi kıyafet
Hemen yazacağım canım
Of of bu nasıl bir menü hiiiiççç diyet menüsüne benzemiyor canım çok abartmışsın yarınki menüne dikkat et yoksaaaa

C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Kahvaltı 1yumurta
4dilim sucuk
1dilim ekmek
1dilim peynir
6zeytin
1çay kaşığı reçel
Çay
Domates

Öğlen
1sütlü kahve
1çikolata (tamamen saçmalama)

Akşam
1tabak kısır
Ayran

3-4dağ armudu
2dağ eriği

Yeşil çay

Bol su içildi
Yarım saat yürüyüş yapıldı

Gunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegim Dun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa

Günaydın canım bazen kilo duruyor sonra birden gidiyo bende öyle olmuştu

Bazen olur canım istersen metabolizmanı şaşırtsan sanki böyle bişey duymuştum kilo durunca beslenmeye vücüd. Alışıyor farklı yiyecekler dene kaç gün netten araştır yinede

Ben dün baya abarttım ama bugün telafi edicem inşallah
Bu hafta benle sen Cnm abarttık işallah yaparız . Benim zor gibi bu gün domates alıcam konserveyle uğraşacağım işallah dikkat ederim bu gün yoğun bir gün olcak benim için

Günaydın canım hiç canını sıkma emeğinin karşılığını muhakkak alacaksan inatla devam et

kuzum bazen durma dönemi oluyor normaldir takılma bu mevzualrı bi duran zamanlarda bi anda verrsin

Günaydın Hanımlar gördüm ki kilo verememe sorunu olanlar bunlara bende dahilim uğraşıp veremiyoruz. Bunun için en güzel şey metabolizmayı şaşırtmak mesela bi gün sadece sıvı beslenmek somithe vb şeylerle ya da yeme düzeniniz de biraz değişiklik yapabilirsiniz. Birde spora biraz daha ağırlık verelim hiç olmuyorsa yürüyüş yapalım mümkünse spora yazılalım buna bende dahilim ailemi ikna edebilirsem bi salon buldum bile çünkü sporda sıkılaşma daha fazla oluyor ve vucudumuz daha güzel ve hoş gözüküyor. Sporda kıyafet sormuştu biri bunu içinde tayt öneririm daha sıkı tuttuğu için hem güzel ter yapıyor hem de sıkı tutuyor.

Bazen duraklama dönemi oluyir canım onu yaşıyor olabilirsin canını sıkma aksine daha çok.hirslan.

Bu hafta benle sen Cnm abarttık işallah yaparız . Benim zor gibi bu gün domates alıcam konserveyle uğraşacağım işallah dikkat ederim bu gün yoğun bir gün olcak benim için

Daha dikkat edersin canım yoğunluktan ağır yemeklerle uğraşamazsın
Benim yerimede git spor mekanına. Kızlar sporda mekanda hoca eşliğinde çalışmak mükemmel oluyor. Benim burada imkanım yok o yüzden leslie yürüyüş yapıyorum. Kıyafeti ben sormuştum canım sagol

Şuanda şekersiz reçel yapıyorum. Bende reçeli çok severim ama evime asla almam. Çünkü zararlı hiç bir faydası yok.
Evimde az bir incir vardı eşim çok sever ve ilk defa reçel yapacağım. Tabiki şekersiz bitince size de yorumumu belirtirim. Nana929 sende eğer Kendin e hakim olamıyorsan sağlıklı reçel tariflerini yapabilirsin tatlim

aynen kuzum yürüyüş yapınca daha dinç oluyor insan hatta imkanın varsa sabah erkenden yap o gün daha enerjik ve aktif olacaksın
Aç karnına yapınca kastan gitmiyor mu Cnm anlamadım biri bana dedi tok karnına spor yaparsan yağdan gider aç karnına yaparsansa kastan gider sence öylemi cnm

Cnm yemiyordum komşum incir reçeli yapmış verdi yarım kavanoz kahvaltıya indirince yedim daha sofraya bırakmam işallah

Aç karnına yapınca kastan gitmiyor mu Cnm anlamadım biri bana dedi tok karnına spor yaparsan yağdan gider aç karnına yaparsansa kastan gider sence öylemi cnm
şöyle kuzum aç yapmayacaksın hafif bi atıştırma yapıp yapılması uygun akşamları bile aç karna spor önerilmiyor o yüzden bişeyler atıştırıp gitmek uygunudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…