Tamamdır canımCanım 2 kür var yaptığım
Biri limon ve pul biberli olan yoğurt.
Diğeri yoğurt içine salatalık doğruyorum ve nane ekliyorum
İkisi de barsak hareketlerini hızlandırıyor ve doyurucu oluyor
Diyet menülerini bi araştır canım çünkü kahvaltı bile olsa yanlış yiyecekleri öğrenmen lazım sıkma canını burada hep beraber vereceğiz bu kilolarıBen nasıl vercem offf kilolarımı
Göbeğin varsa annen haklı olabilir canım düğün için bana çok spor geldi kıyafetKızlar konuyla alakasız ama pazar günü amcamın kızdan torunu evleniyor pek yakın değil önce bunu belirteyim.Ben de elbise bakıyordum netten 20 yaşındayım ve boyumdan dolayı büyük gösteriyorum bu durumu hiç sevmiyorum.Jile elbise alıcam sipariş verdim .Lakin annem hamile gibi gözükeceksin diyor yaşıma uygun değil mi yorumunuza ihtiyacım var Eki Görüntüle 2185526
Hemen yazacağım canım
Of of bu nasıl bir menü hiiiiççç diyet menüsüne benzemiyor canım çok abartmışsınKahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 paçanga 3 pankek peynir domates salatalık
Ara kahve
Ara karpuz üzüm
Akşam mercimek çorbası tavuklu makarna
C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugün sabah kahvaltıda geldim görümceme akrabalar falan vardı böyle oldu
Aaa ben bunu şimdi gordum tamam canım yarın öyle yapayım.Canim aksami sadece corbayla gecistir henuz yemediysen. Tartiya ne kaldi sunun surasinda. Tursu da tuzu fazla oldugu icin odem yapip tartida fazla cikmana sebep olabilir.
Günaydın canım bazen kilo duruyor sonra birden gidiyo bende öyle olmuştuGunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegimDun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa
Bazen olur canım istersen metabolizmanı şaşırtsan sanki böyle bişey duymuştum kilo durunca beslenmeye vücüd. Alışıyor farklı yiyecekler dene kaç gün netten araştır yinedeGunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegimDun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa
Bu hafta benle sen Cnm abarttıkBen dün baya abarttım ama bugün telafi edicem inşallah
Günaydın canım hiç canını sıkma emeğinin karşılığını muhakkak alacaksan inatla devam etGunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegimDun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa
kuzum bazen durma dönemi oluyor normaldir takılma bu mevzualrı bi duran zamanlarda bi anda verrsinGunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegimDun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa
Bazen duraklama dönemi oluyir canım onu yaşıyor olabilirsin canını sıkma aksine daha çok.hirslan.Gunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegimDun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa
Bu hafta benle sen Cnm abarttıkişallah yaparız . Benim zor gibi bu gün domates alıcam konserveyle uğraşacağım işallah dikkat ederim bu gün yoğun bir gün olcak benim için
Benim yerimede git spor mekanına. Kızlar sporda mekanda hoca eşliğinde çalışmak mükemmel oluyor. Benim burada imkanım yok o yüzden leslie yürüyüş yapıyorum. Kıyafeti ben sormuştum canım sagolGünaydın Hanımlargördüm ki kilo verememe sorunu olanlar bunlara bende dahilim uğraşıp veremiyoruz. Bunun için en güzel şey metabolizmayı şaşırtmak mesela bi gün sadece sıvı beslenmek somithe vb şeylerle ya da yeme düzeniniz de biraz değişiklik yapabilirsiniz. Birde spora biraz daha ağırlık verelim hiç olmuyorsa yürüyüş yapalım mümkünse spora yazılalım buna bende dahilim ailemi ikna edebilirsem bi salon buldum bile çünkü sporda sıkılaşma daha fazla oluyor ve vucudumuz daha güzel ve hoş gözüküyor. Sporda kıyafet sormuştu biri bunu içinde tayt öneririm daha sıkı tuttuğu için hem güzel ter yapıyor hem de sıkı tutuyor.
aynen kuzum yürüyüş yapınca daha dinç oluyor insan hatta imkanın varsa sabah erkenden yap o gün daha enerjik ve aktif olacaksınGünaydın kızlar dün 2 saat yürümek beni çok mutlu etti bugün daha iyi hissediyorum kendimi.
Yürüyün spor yapın
Aç karnına yapınca kastan gitmiyor mu Cnm anlamadım biri bana dedi tok karnına spor yaparsan yağdan gider aç karnına yaparsansa kastan gider sence öylemi cnmaynen kuzum yürüyüş yapınca daha dinç oluyor insan hatta imkanın varsa sabah erkenden yap o gün daha enerjik ve aktif olacaksın
Cnm yemiyordum komşum incir reçeli yapmış verdi yarım kavanoz kahvaltıya indirince yedim daha sofraya bırakmam işallahŞuanda şekersiz reçel yapıyorum. Bende reçeli çok severim ama evime asla almam. Çünkü zararlı hiç bir faydası yok.
Evimde az bir incir vardı eşim çok sever ve ilk defa reçel yapacağım. Tabiki şekersiz bitince size de yorumumu belirtirim.Nana929 sende eğer Kendin e hakim olamıyorsan sağlıklı reçel tariflerini yapabilirsin tatlim
şöyle kuzum aç yapmayacaksın hafif bi atıştırma yapıp yapılması uygun akşamları bile aç karna spor önerilmiyor o yüzden bişeyler atıştırıp gitmek uygunudurAç karnına yapınca kastan gitmiyor mu Cnm anlamadım biri bana dedi tok karnına spor yaparsan yağdan gider aç karnına yaparsansa kastan gider sence öylemi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?