ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kesinlikle katılıyorum.
Menüleri erkenden yazalım kızlar değişik bir durum olursa belirtiriz.
Yani burası geyik topiği değilki amacımız var hepimizin destek olup hedeflerimize ulaşmamız lazım kaptan gelsede şu kaçakları hizaya getirse

Ee sen nasılsın nasıl geçti tatil
Çocukla koşturmaca canım ama tatil adı üstünde misss
Belimde bir sıkıntı vardı 2 haftadır düzelmedi leslie ara vermiştim yeniden başlıyacağım
Gören herkess ooo eskiii fitt geliyor diyor özledim eski kıyafetlerimi inşallah yeniden gireceğim içlerine

Bu hafta süper geliyorsunnnn hemde regle inat
Daha olamadim ben yaa. Son oldugumda tarihi kaydetmeyi unutmusum. Tahmini olarak bu hafta olurum diye dusunuyordum ama olmadim daha. Siskinlik ve sinirlilik hali var, belirtileri var ama kendisi tesrif edemedi bir turlu

Selam kızlar sonunda döndüm evime o kadar kaçamağa rağmen şükür kilo almamışım
Hemen kaldığım yerden devam ama hedeflerime ulaşacağım inşallah dün gelir gelmez marketten kefirimi ve yulaf ezmesini aldım hurma ve ceviz fındık tezgahın üstünde yerini aldı şeker krizi geldiğinde yersiz açlığım tuttuğunda kontrolü kaybetmeyeyim diye

Canım mıhlamanın kalorisi çok yüksek aman dikkat bu arada biz 10.ayda değil 9.aydayız
Sonuna kadar haklısın canım menülere yorum yapılmalı bu çok iyi olur
N naz5403 kaçamak bakanımız kendini kaçamağa vermiş durumda
yeni kaçamak bakanı aranıyor kızlar
Eli maşalı olsun lütfen

Yani burası geyik topiği değilki amacımız var hepimizin destek olup hedeflerimize ulaşmamız lazım kaptan gelsede şu kaçakları hizaya getirse
Bu hafta bence düzen oturur canım ama geçmişi okudum ben tek kendimi biliyordum kaçamak yapan ammmaaaaaa herkes bi salmış

Hoşşşgeldinnn
Neyse ki almamışsın
Grup yüzdemiz yükselsin artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…