ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Son zamanlarda farkettim ki benim yemelerim hep psikolojik. Sıkılınca, uzulunce hemenn yemeye vuruyorum kendimi. Zaten bu kilolarimin cogunu da dogumdan sonra emzirme donemlerimde aldim yeni annelik stresi, sutum yetiyor mu yetmiyor mu kaygilari, etraftakilerin surekli yemek ye sutun yetmiyor baskilari psikolojimi bozmus cok. Artik daralmissam, stresliysem elimi yemege atmak yerine kitabimi okuyorum, tv izliyorum, cocugumu parka goturuyorum vs vs. Boylesi cok daha iyi.
en güzelini yapıyorsun canım harikasın :KK200:

Merhaba! Arkadaşlar
Sabah 9:00
Süt
Kahvaltı
11:00
1 dilim salatalık
Yarım çay bardağı gazoz
Bol bol su
Saat 2:30
Kahve şekersiz
Saat 3:30
1 tabak bulgur pilavı domatesli
4 bardak şekersiz çay
1 bardak şekerli. Cay

Akşam 4:30
1 tane tavuk köfte
Bişey yemedim bu gün akşam eşim pasta getirecek
Yememeye çalışacam yersemde 1 dilim yerim yatmadanda yoğurt kürümü yaparım. Yoğurt limon pulbiber karışımı

C cizen_bayan
I IRMAKK70

Pasta olmasaydı iyiydi :(

Evet yaaa su tatli olayi benim de canimi sıkmıyor degil. Ben diyete basladigimdan beri bizim evden de tatli eksik olmuyor:KK12: Esim kilo almaya calisiyor, ben kilo vermeye calisiyorum:deli: Her gun gozumun onunde baklavalar, kadayif tatlilari, tulumba tatlilari, sekerpareler, dondurmalar lupletip duruyor:işsiz: Simdiye kadar seytana uymadim umarim simdiden sonra da boyle devam ederim.
İştahlı insanla diyet yapmak gerçekten zor maşallah sana canım kendini tutabiliyosun

Amaaann diyim benim de gozumde koca bakalavayi goturdugun canlanmisti:KK45: Benim tadina baktigim da su hindistan cevizli sarma diyorlar ya onu cok seviyorum yani eskiden cok severdim artik aramiz limoni kendisiyle:KK48: Ondan tabaklara koyarken ucundan minicik bir parca kopardim agzima attim gerci o an hemencecik yutmadim bir sure baklavayla ask yasadim sayilir ama olsunn baska da yemedim:KK28:Aslinda o kadari da yetiyormus insanin nefsine koca koca baklavalari, borekleri bosuna goturmusuz simdiye kadar:p
Evet doğum günü vesilesiyle ice bi dilim pasta yiyim dedim fakat yarısını bile yiyemedim miğdem bulandı artık tatlı yiyemiyorum çok güzel kilo sebebim artık miğdemi bulandıgrıyo

Back