ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kesinlikle katılıyorum @Papatya gelini bazen biz bile koşturmaya kaptırıp onları umursamadığımız anlar oluyor yani tek taraflı olduğunu düşünmüyorum eşinle konuşma yaparak kendini anlat canım bu en iyisi olacak

Kızlar dün diyetimde epey kötü şeyler oldu evet.. bugün benim için bir çeşit arınma günü olacak. Sizler nasılsınız Canlar? Neler yapacaksınız bugün
Bugün akşam yemeği yerine yine yoğurt ve yulaf ezmesi yiyeceğim bende öğlende sıvı geçirmeyi düşünüyorum canım

Dostum neler oluyor? Sakin ol merak etme bir şey olmaz. Eşinin davranışlarının veya davranmayışlarının senin kimliğini, doğrularını, yanlışlarını değiştirmesine izin vermezsin. Hikayeler, diziler, filmler kusursuz bir romantikliği bize aşılasa da hikaye, film bitince romantizm de bitiyor. Elbette ilişkinde düzelecek çok şeyler vardır, kendi problemlerini sebepleri ve sonuçlarıyla rasyonelize etmeye çalış. arada insana geliyor böyle karmaşık duygular pgcim.

Bugün akşam yemeği yerine yine yoğurt ve yulaf ezmesi yiyeceğim bende öğlende sıvı geçirmeyi düşünüyorum canım

Ben de akşamı çorbayla geçirmeyi deneyeceğim. Onun dışında da bir öğün yiyeceğim inşaallah. Midem alışmış dengeye. Şu an epey yorgun. Daha önce çok tok yatarak ne kadar kötülük ediyormuşum organlarıma. Yazık :,(

Günaydın kızlar Çok doğru yazmışsın canım insanların yanlış davranışları yüzünden bizde yanlış şeyler yaparsak ondan ne farkımız olcak
eşler olarak konuşup içimizdeki sıkıntıyı beraber paylaşarak halletmek en doğrusu gerçi erkekler hiç hatalarını kabullenemezler ama yapacak bişey yok @Papatya gelini

Kızlar dün diyetimde epey kötü şeyler oldu evet.. bugün benim için bir çeşit arınma günü olacak. Sizler nasılsınız Canlar? Neler yapacaksınız bugün
Ben dün yediğim lokum ların diyetini yapıcam daha hafif geçiricem
Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yedim yine sanki kaçtı

2 öğün yapıcam akşam salata yicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…