- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Amaniin valla sizinki de iyiymiş .En azından ders çalışıp sınavlara girme yok iyi yönünden bakalımSenin mesleğin yine okul dışı. Ben 16 yıl öğrencilikten sonra okuldan kurtulamadım. 35 yaşındayım haala hergün okula gidip geliyorum
Kuru pilav deyince pirinç demekten kurtuluyorsun. Bulgur mu yoksam:))@fatma7454
Sabah:2 dilim ekmek
Domates biber kızartması çay
Ara:kahve
Ara:milkshake (evde yaptım)
Akşam: kurupilav
Tamam canım anlaştığımız gibi kullanıyorsun.
Bence kuru fasulye-pirinç pilavı ikilisiKuru pilav deyince pirinç demekten kurtuluyorsun. Bulgur mu yoksam:))
Patatesimle uğraşmayın :))Ayyy kızartmayı çok özledim yaa
Uzuuun zamandır yemiyorum, patates önemli değil de domates soslu acı biber kızartmasına bayılırımm
Ben de senin işinden istiyorum:))Senin mesleğin yine okul dışı. Ben 16 yıl öğrencilikten sonra okuldan kurtulamadım. 35 yaşındayım haala hergün okula gidip geliyorum
Bizden kaçmaz *all star takımı yakalar. ::)))
Seni de alalım bizim okula, beraber çalışırızPatatesimle uğraşmayın :))
Benn neler neler özledim bir bilsen:)))
Ben de senin işinden istiyorum:))
Bizden kaçmaz *all star takımı yakalar. ::)))
Zayıflama çayı aldım +kahve alternatifi. Bakalim tadlari nasıl çıkacak.
Olmaz mi:))Seni de alalım bizim okula, beraber çalışırızbide latte makinesi alırız odaya ( varmıydı öyle bi makine )
Karışık bi çay ise yararsa söylerim.Ne var o çayın içinde
Onlar bi ise yaramaz. Bitkinin belirli yerlerinin kullanılması gerekiyor. Cok sığ yapılıyor onlar.Ben birara 5i biryerde 7si biryerde vs. isimli çaylardan içmiştim, ama birşey olmadı
Seni etiket yapacaktım şimdi. Gel insülin direncinden muzdarip kader arkadaşım :))Merhaba kızlar yeni geldim evebu ne yaaaa yazdıkça yazmışsınız
Yazın yazın de kac :))Yazın yazın geçmişi bitiremesinler
canım özledin dimiSeni etiket yapacaktım şimdi. Gel insülin direncinden muzdarip kader arkadaşım :))
Yoo gönderdiğim yaşlı temizlik bezlerinden mi çıkardın :))Bu gün menum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği( yemicektim dışarıda olunca)
Süzme peynir
Domates
salatalık
Akşam
Sarımsaklı köfte (3 kaşık)
1 bardak ayran
1 tane havuç
canım özledin dimi