- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Ben modelini sevdim ama beyaz rengi tercih etmiyorum, benim renklerim bordo, sax mavisi , khaki gibi.
Topuklu derken stiletto tercih etmem. Apartman topuk tercihim. Spor ayakkabım da diz kaslarini çalıştıran cinsten.Boyunda uzunmuş, şuan bile iyisindir sen fizik olarak, topuklu ayakkabı giyer misin yoksa spor mu takılırsın?
Beyaz veya nude pantolon sevemedim bir türlü. Vardı eskiden artık yok:) beyaz bir kotum var ama :))Bordo da tercihimdir her zaman. Ama kendi nişanımda ve kına gecemde bordo giyinmiştim, giymeseydim şu an bordo alabilirdim.
58 olursam beyaz pantolon alıciim kendime
Kalın bacaklarda beyaz güzel durmuyor çünkü.
Topuklu derken stiletto tercih etmem. Apartman topuk tercihim. Spor ayakkabım da diz kaslarini çalıştıran cinsten.
Sena az mesaj yazıyor ortmenim:))
Cok ufak topuk bile farkediyor araba kullanırken. Bi ayakkabı aldım siyah çok çirkin ben almadım sanki. Bi kere giydim. Iyi bi markaydi Allah rahmet eylesin :))Bende dolgu topuk veya apartman topuk giyiyorum. Spor uzun yürüyeceksem giyerim. Topukluya da öyle alışmışım ki spor giyince bacağımın arka taraflarında ağrılar oluyor, kaslarım kısaldı galiba :)))
Birde araba kullanırken kisa topuk tercih ediyorum. Kadinın biri araba kullanırken yüksek topuğu paspasa takılmış, ayağını gazdan çekememiş ve kaza yapmiş, bu haberi duyduğumdan beri topukluyla araba kullanmam
Emin misin kendin aldığına :))Cok ufak topuk bile farkediyor araba kullanırken. Bi ayakkabı aldım siyah çok çirkin ben almadım sanki. Bi kere giydim. Iyi bi markaydi Allah rahmet eylesin :))
Son zamanlarda bende de sorun oluyor canim. Birara sayfadan atiyordu, defalarca giriyordum. O bitti şimdi de mesaj yazarken donuyor, bazen de hata oluştu yazıp sayfayı kapatiyor.Bu telefon beni öldürücek kk ya girmemimi istemiyo ne bi haller oluyo telefonuma kimsenin mesajın okuyamıyorum nolur beni mazur görün kimseyi kandırmıyorum bende zayıflamaya çalışıyorum ama bilgi paylaşamıyorum resim yükleyemiyorum şuan bile şoklardayım nasıl bukadR donmadan kaldı bu telefon diye A AklinYolu1 sen beni tanırsın
Ay çok sinir bozucu biliyorum ama sıfır alamıyorum şuan çok pahalı telefonlar ikinci ellerde böyle sıkıntılı işte sağlam diye satıyolar sonra uğraş dur poffSon zamanlarda bende de sorun oluyor canim. Birara sayfadan atiyordu, defalarca giriyordum. O bitti şimdi de mesaj yazarken donuyor, bazen de hata oluştu yazıp sayfayı kapatiyor.
Enginar suyu detox olarak kullanılıyor. Vücuttaki zehirli toksinleri uzaklaştırmaya yardımcı, sindirimi kolaylaştırıcı, bobreklere faydalı, idrar söktürücü özellikleri var. Kilo vermede etkili. Yalnız kullananı duymadım.Kızlar enginar suyunu duyan varmı zayıflMaya yardımcı oluyomuş
Biz konuşurken gelmiyorsun sekerim gizliden gizliden okuyup kaçıyorsunBen gelince herkes kayboluyor üzerimde uğursuzluk var heralde
Kaçıncı sınıfa geçmiştin sen sena?Ben gelince herkes kayboluyor üzerimde uğursuzluk var heralde