ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben modelini sevdim ama beyaz rengi tercih etmiyorum, benim renklerim bordo, sax mavisi , khaki gibi.

Bordo da tercihimdir her zaman. Ama kendi nişanımda ve kına gecemde bordo giyinmiştim, giymeseydim şu an bordo alabilirdim.
58 olursam beyaz pantolon alıciim kendime
Kalın bacaklarda beyaz güzel durmuyor çünkü.

Bordo da tercihimdir her zaman. Ama kendi nişanımda ve kına gecemde bordo giyinmiştim, giymeseydim şu an bordo alabilirdim.
58 olursam beyaz pantolon alıciim kendime
Kalın bacaklarda beyaz güzel durmuyor çünkü.
Beyaz veya nude pantolon sevemedim bir türlü. Vardı eskiden artık yok:) beyaz bir kotum var ama :))

Topuklu derken stiletto tercih etmem. Apartman topuk tercihim. Spor ayakkabım da diz kaslarini çalıştıran cinsten.

Sena az mesaj yazıyor ortmenim:))

Bende dolgu topuk veya apartman topuk giyiyorum. Spor uzun yürüyeceksem giyerim. Topukluya da öyle alışmışım ki spor giyince bacağımın arka taraflarında ağrılar oluyor, kaslarım kısaldı galiba :)))
Birde araba kullanırken kisa topuk tercih ediyorum. Kadinın biri araba kullanırken yüksek topuğu paspasa takılmış, ayağını gazdan çekememiş ve kaza yapmiş, bu haberi duyduğumdan beri topukluyla araba kullanmam

Cok ufak topuk bile farkediyor araba kullanırken. Bi ayakkabı aldım siyah çok çirkin ben almadım sanki. Bi kere giydim. Iyi bi markaydi Allah rahmet eylesin :))

Bu telefon beni öldürücek kk ya girmemimi istemiyo ne bi haller oluyo telefonuma kimsenin mesajın okuyamıyorum nolur beni mazur görün kimseyi kandırmıyorum bende zayıflamaya çalışıyorum ama bilgi paylaşamıyorum resim yükleyemiyorum şuan bile şoklardayım nasıl bukadR donmadan kaldı bu telefon diye A AklinYolu1 sen beni tanırsın

Cok ufak topuk bile farkediyor araba kullanırken. Bi ayakkabı aldım siyah çok çirkin ben almadım sanki. Bi kere giydim. Iyi bi markaydi Allah rahmet eylesin :))
Emin misin kendin aldığına :))
Hep sorayım diyorum unutuyorum,
Bugün bir yazı paylaşmışsın glisemik indeks ile ilgili, süt bu diyetlerin neresinde acaba? Kimi light diyor, kimi yağlı iyi gelir diyor. Kimi faydasi var diyor, kimi kilo yapar diyor, farklı fikirleri duyunca merak ettim.

Sabah kahvaltımı yaptım dünki gibi öğlen iki dilim ekmekle salata yedim semiz,maydanoz,domates salatası peynirli şuan ara öğün yapıyorum akşam misafirliğe gidicem biraz çorba biraz pattates püreli tavuk sote yicem programıma uymuyo ama porsiyonumu küçük tutucam söz... @fatma7454

Son zamanlarda bende de sorun oluyor canim. Birara sayfadan atiyordu, defalarca giriyordum. O bitti şimdi de mesaj yazarken donuyor, bazen de hata oluştu yazıp sayfayı kapatiyor.

Son zamanlarda bende de sorun oluyor canim. Birara sayfadan atiyordu, defalarca giriyordum. O bitti şimdi de mesaj yazarken donuyor, bazen de hata oluştu yazıp sayfayı kapatiyor.
Ay çok sinir bozucu biliyorum ama sıfır alamıyorum şuan çok pahalı telefonlar ikinci ellerde böyle sıkıntılı işte sağlam diye satıyolar sonra uğraş dur poff

Kızlar enginar suyunu duyan varmı zayıflMaya yardımcı oluyomuş
Enginar suyu detox olarak kullanılıyor. Vücuttaki zehirli toksinleri uzaklaştırmaya yardımcı, sindirimi kolaylaştırıcı, bobreklere faydalı, idrar söktürücü özellikleri var. Kilo vermede etkili. Yalnız kullananı duymadım.
Tombik bir kuzenim lahana suyu ve çorbasiyla 48'lere falan düştü. Fakat bana göre degil böyle şeyleri içemiyorum ben keşke içebilsem..

Menüm 10.00 @fatma7454
1kk peynir, 5 zeytin ,domates, salatalık ,1 dl tb ekmek, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 tutam yeşillik
14.00
4 kayısı ,8 yeşil erik
17.00
2 dl tb, 1 yt Köz patlıcan salata ,1 br ayran
Günü kapattım şimdi sıvı tüketirim .
Su 2 lt, artıracağım
Spor 1,5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…