- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrola, ajanlığa mı başladin kızKizlar ben disardayim. Gizli işler peşindeyim.:)ayrica badem ve kabak çekirdeği aldım.
Olabilir gizli kilo verme yöntemleri bulmaya calisiyorum:)Hayrola, ajanlığa mı başladin kız
Hmm iyi araştır heyecanla bekliyorum :))Olabilir gizli kilo verme yöntemleri bulmaya calisiyorum:)
Bende yeni aldım badem, ceviz ve kabak çekirdeğini, alıp gelem de beraber çitleyekKizlar ben disardayim. Gizli işler peşindeyim.:)ayrica badem ve kabak çekirdeği aldım.
Olur hemen :)Bende yeni aldım badem, ceviz ve kabak çekirdeğini, alıp gelem de beraber çitleyek
Biz konuşurken gelmiyorsun sekerim gizliden gizliden okuyup kaçıyorsun
Bu yıl 3. Sınıfı okuyacağım inşallah canım.Daha kocaman 2 yıl var bitmesine .Kaçıncı sınıfa geçmiştin sen sena?
Çabucak gelir geçer o 2 yılda. Okula ilk geldiğin günü hatırlıyosundur şimdi, bak 2 yıl geçmiş bile :)Bu yıl 3. Sınıfı okuyacağım inşallah canım.Daha kocaman 2 yıl var bitmesine .
Inşallah çabucak geçer dediğin gibi. Aynen bu 2 yıl hızlı geçti .Bir an önce öğrenci konumundan çıkmak istiyorum 14 yıl oldu yeterÇabucak gelir geçer o 2 yılda. Okula ilk geldiğin günü hatırlıyosundur şimdi, bak 2 yıl geçmiş bile :)
Ayyy kızartmayı çok özledim yaa@fatma7454
Sabah:2 dilim ekmek
Domates biber kızartması çay
Ara:kahve
Ara:milkshake (evde yaptım)
Akşam: kurupilav
Senin mesleğin yine okul dışı. Ben 16 yıl öğrencilikten sonra okuldan kurtulamadım. 35 yaşındayım haala hergün okula gidip geliyorumInşallah çabucak geçer dediğin gibi. Aynen bu 2 yıl hızlı geçti .Bir an önce öğrenci konumundan çıkmak istiyorum 14 yıl oldu yeter