ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yavaştan yavaştan mi yüklenseydik kaçmasınlar...

Aslında çok sevimli bi grubuz kaçmayın :)
Kilo vermeden gitmezler bence.

aynen canım yayıldım bile kendi evimde gibi
Istek uzerine deniz manzarali yaptik, demek ki negatif enerji giremez.

kaptanlık zor olsa gerek Allah kolaylık versin Canım

Sagol canim, kilo vermenize etkim oluyorsa ne mutlu bana.
Hoşbulduk insallah hep birlikte verebiliriz
Kilo vermek bulasicidir. Takim arkadaslarina ne kadar destek olunursa o kadar guzel kilolar veriliyor. Sen menunu yazmamissin gitti senin kupa .

Bugun detox gunumdu. Meyve bana hic gelmiyor. Acliktan kivrandim, bir haslanmis yumurta yedim gecenin sonuna dogru. Simdi de zencefil cayimi iciyorum. Muttapa7555 cim menume ek yaz deftere.

Iyi geceler kizlar.
Tamamdır canım... sana da iyi geceler ben sabah yine koşturmaca içinde olacağım akşama gelirim ancak

Gunaydin kizlar,

Farzedin ki; yabanci bir ulkeden bir arkadasinizla " bana arkadasini tanit " oynuyoruz. Arkadasin(iz) ne yer , ne icer , nerelere gider , kilo almasini etkileyecek bir saglik sorunu var mi? neden bu kadar kilo aldi, bekar/evli / cocuk? , burcu ne,burc isi cok onemli. Neden kilo vermek istiyor.

Eslestirme yapiyorum.

Muttapa7555 bekolim @

kokulusabun H honey bunch

Sena616 @ Amelie23 @ Sarellam

@@Papatya gelini 01ebruli

tulipa @@tristris

Izinde olan arkadaslari ben tanitiyorum.

Pazara kadar arkadasinizi taniyin , pazara kadar bana anlatin.

Eki Görüntüle 2165132
Baslangic kilom 75.7
Hedef kilom:50

Boy:1.55
Gunaydin aramiza hosgeldin.

Gunluk menulerini tarih sabah ogle aksam seklinde (miktar , adet belirtip ) yaziyorsun Muttapa7555 arkadasimizi etiketliyorsun.

+

Bir sonraki tarti gunu carsamba gunu. O gune kadar olan haftalik hedefin.

Haftalik takim ortalamasini da tahmin edebilirsin.

kokulusabun arkadasimizi etiketliyorsun.

+

Gunluk 5 mesaj atma siniri var. Yine kokulusabun arkadasimiz sayiyor , bana bildiriyor ve bir kupanizi eksiltiyorum.

A AklinYolu1 pazar gunu tarti ve hedef belirleme degil mi
Yani pazar gunleri bakacagiz o hafta ne yaptik kendimize iyilik mi kotuluk mu yaptik diye.

Okudum biraz gecmisi ama tam anlamadim. Degisen bir sey yok degil mi canim

Afiyet olsun.

A AklinYolu1 pazar gunu tarti ve hedef belirleme degil mi
Yani pazar gunleri bakacagiz o hafta ne yaptik kendimize iyilik mi kotuluk mu yaptik diye.

Okudum biraz gecmisi ama tam anlamadim. Degisen bir sey yok degil mi canim
Sen listedesin yazildin zaten zeyna cim.

Hedef oyunu ve tahmin oyunu pazar gunune kadar evet. Eskisi gibi degisen tek sey her 0.2 yuzdeye bir yildiz veriyorduk simdi yildizlar kalkti. Ilk geldigin yarismadaki kurallara donuldu.

Ilk uce girenler kupalari aliyor
+ Tam menu bildiriminden kupa aliniyor
+ hedef kupasindan kupa aliniyor (ben kac olurum desek daha dogru otekiyle karisiyor)
+ bir de ortalamayi tutturan kupayi aliyor.

5 Temmuz 2018 menusu Muttapa7555

Sabah : bir kaynamis yumurta (2 yumurtam kaldi bitsin bir daha almam) + bitki cayi

Oglen : 1 adet Kafeinsiz soya latte/ zerdecal latte

Aksam : 3 adet kasarli kabak sandali , kasari kozlenmis kabagimin uzerine serpistiririm.

Ya da

Diyet pizza olabilir . Sinif olarak yemege gidersek, tam kestiremiyorum simdi.

Günaydın kızlar..

Bugun detox gunumdu. Meyve bana hic gelmiyor. Acliktan kivrandim, bir haslanmis yumurta yedim gecenin sonuna dogru. Simdi de zencefil cayimi iciyorum. Muttapa7555 cim menume ek yaz deftere.

Iyi geceler kizlar.
Benim detoxtan birşey anlamadım A AklinYolu1
Dün sabah meyve yedim, çay içtim
Akşam saat 19:00 gibi de közlenmiş patlıcan, biber, domates,soğan ve semizotuyla salata yaptım yedim.3 lt. Su içtim. 45 dk. Leslie, 20 dk.bantta yürüyüş yaptım. Bütün gün yaptıklarım sadece bunlardı.
Kilo dün ve bugün aynı çıktı. Bir fark olmadı yani

Günaydın canim. Benim 400 gram farketti sadece. Daha fazla bekliyordum. O yumurtayı yemeyecektim:))

Midem cok kotu yumurtayı hiç sevmiyorum, bütün gun meyve de ağır geldi bana

Pazardan sonra hizlaniyoruz grupca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…