- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Yeni uyelerin zaten kafasi karisik, daha da karisacak. O bakimdan bir de eklemeyi dusundugum sorular olabilir.
tamam bende bugün yazılacak diye düşünmüştüm
aynen canım yayıldım bile kendi evimde gibiAy şahane yapmışsın dönmekle :))) bizde destek gaz verme tamdır biliyorsun...
Eve dönmüş gibi hisset kendini :)
Yavaştan yavaştan mi yüklenseydik kaçmasınlar...Yeni uyelerin zaten kafasi karisik, daha da karisacak. O bakimdan bir de eklemeyi dusundugum sorular olabilir.
Menu mu hedef mi tahmin mi tarti mi.Bu neee beeaaa cikiyorum gruptan .
kaptanlık zor olsa gerek Allah kolaylık versin CanımYeni uyelerin zaten kafasi karisik, daha da karisacak. O bakimdan bir de eklemeyi dusundugum sorular olabilir.
Menu mu hedef mi tahmin mi tarti mi.Bu neee beeaaa cikiyorum gruptan .
Kilo vermeden gitmezler bence.Yavaştan yavaştan mi yüklenseydik kaçmasınlar...
Aslında çok sevimli bi grubuz kaçmayın :)
Istek uzerine deniz manzarali yaptik, demek ki negatif enerji giremez.aynen canım yayıldım bile kendi evimde gibi
kaptanlık zor olsa gerek Allah kolaylık versin Canım
Kilo vermek bulasicidir. Takim arkadaslarina ne kadar destek olunursa o kadar guzel kilolar veriliyor.Hoşbulduk insallah hep birlikte verebiliriz
Tamamdır canım... sana da iyi geceler ben sabah yine koşturmaca içinde olacağım akşama gelirim ancakBugun detox gunumdu. Meyve bana hic gelmiyor. Acliktan kivrandim, bir haslanmis yumurta yedim gecenin sonuna dogru. Simdi de zencefil cayimi iciyorum.Muttapa7555 cim menume ek yaz deftere.
Iyi geceler kizlar.
Gunaydin aramiza hosgeldin.
Afiyet olsun.Kahvaltı vakti
Sen listedesin yazildin zaten zeyna cim.A AklinYolu1 pazar gunu tarti ve hedef belirleme degil mi
Yani pazar gunleri bakacagiz o hafta ne yaptik kendimize iyilik mi kotuluk mu yaptik diye.
Okudum biraz gecmisi ama tam anlamadim. Degisen bir sey yok degil mi canim
Benim detoxtan birşey anlamadım A AklinYolu1Bugun detox gunumdu. Meyve bana hic gelmiyor. Acliktan kivrandim, bir haslanmis yumurta yedim gecenin sonuna dogru. Simdi de zencefil cayimi iciyorum.Muttapa7555 cim menume ek yaz deftere.
Iyi geceler kizlar.
Günaydın canim. Benim 400 gram farketti sadece. Daha fazla bekliyordum. O yumurtayı yemeyecektim:))Günaydın kızlar..
Benim detoxtan birşey anlamadım A AklinYolu1
Dün sabah meyve yedim, çay içtim
Akşam saat 19:00 gibi de közlenmiş patlıcan, biber, domates,soğan ve semizotuyla salata yaptım yedim.3 lt. Su içtim. 45 dk. Leslie, 20 dk.bantta yürüyüş yaptım. Bütün gün yaptıklarım sadece bunlardı.
Kilo dün ve bugün aynı çıktı. Bir fark olmadı yani