- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Yeni gelen arkadaslar icin kendimi kisaca tanitayim, beni kimse tanitmayacak cunku . Yas 35 i gecti. Iki masterim var ama alanimda is bulamadigim icin calismiyorum. Matematik ve programcilik ilgi alanlarim. Bu aralar 7 kursa birden gidiyorum , iclerinde taki , zumba, botanik ve web design var.
Bir aralar 48 kiloydum sonra 78 lere ciktim. Hic anlamadim , nasil oldu , neden oldu, ne yedim de oldu.
Isin komigi 61 kilo iken diyet yaptigimi sanip 78 lere cikmamdi.
Bu ilk kilo verme tecrubem degil o yuzden bu alanda oldukca tecrubeli sayilirim.
Insulin direncim var o da etkiliyor tabi ki ama ne yapiyorum yilmiyorum . Son bir sene icinde 16 + arada aldigim 5 kiloyu vererek bugune geldim.
Zaaflarim : latte ve patates . Haftaya klasik sistemimden baska sisteme gececegim. Ise yarayacak mi goricigizzz.
Bir aralar 48 kiloydum sonra 78 lere ciktim. Hic anlamadim , nasil oldu , neden oldu, ne yedim de oldu.
Isin komigi 61 kilo iken diyet yaptigimi sanip 78 lere cikmamdi.
Bu ilk kilo verme tecrubem degil o yuzden bu alanda oldukca tecrubeli sayilirim.
Insulin direncim var o da etkiliyor tabi ki ama ne yapiyorum yilmiyorum . Son bir sene icinde 16 + arada aldigim 5 kiloyu vererek bugune geldim.
Zaaflarim : latte ve patates . Haftaya klasik sistemimden baska sisteme gececegim. Ise yarayacak mi goricigizzz.
Son düzenleme: