- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Tristris menü yazdı mi acaba emin olamadım gördün müHayir canim bugun degil , sadece eksik bildirenler oluyor onlar kupa hakkina devam edemiyor. O bakimdan kim eksikse son bir kez etiketlesen iyi olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tristris menü yazdı mi acaba emin olamadım gördün müHayir canim bugun degil , sadece eksik bildirenler oluyor onlar kupa hakkina devam edemiyor. O bakimdan kim eksikse son bir kez etiketlesen iyi olur.
Fatmadan beklenmeyecek hareketler bunlar.A AklinYolu1 temmuz 4 menü
Sabah patatesli omlet peynir salata çay 2 zeytin
Ara 2 şeftali sade kahve maden suyu
Ara 1 dilim pudingi kek 2 sarma 1 kurabiye (bebek ziyareti çıktı kv ile gittim mecbur yedim)
Akşam yoğurt
Su 2lt
Ay ölcem sandım ya eşime mesaj attım hatta sesim çıkmazsa eve gel diye hasta etti beni hala da devam aklıma gelince midem kalkıyor ıyyyFatmadan beklenmeyecek hareketler bunlar.
Ben de yiyemiyorum tatli seyleri artik. Yerssennn. Kilo almasam yerim ne yalan soyleyeyim.
Yazmamis , bir kac gun mesgul olacagim dedi.Tristris menü yazdı mi acaba emin olamadım gördün mü
Anladığım gibi anlatıyorum :))Senin anlatim sekline bayiliyorum.
Iyi yapiyorsun canim.Anladığım gibi anlatıyorum :))
Merhabalar Burasi Benlik mi aceba ? 25 kilo fazlam var Bu yolda herkese basarilzr dilerim
Hoşbuldum çok teşekkür ederim umarım en kısa sürede hepimiz hedefimize ulaşırız@tristris
Amelie23
H honey bunch
@Papatya gelini
Kızlar hoşgeldiniz en kısa sürede hedef kilonuza ulaşmanız dileğiyle.
İlk gün buralarda değildim ancak yetiştim menülere etiketlenme konusunda acaip mutlu olan bi tipim...
Bunlari pazar gunu tekrar soracagim cunku eklemek istedigim baska sorular da var.Boy :165
Hedef kilo :65
Kilo alma nedeniniz:duygusal
Kilo verme nedeniniz: sağlık
Gunluk aktivite miktari. 10000adım yada 45 dk eliptik
Saglik sorunlari : insilün direnci
Saat kac civarlarinda saldirma isteginiz oluyor.öğleden sonra 15.00gibi
A AklinYolu1
tamam bende bugün yazılacak diye düşünmüştümBunlari pazar gunu tekrar soracagim cunku eklemek istedigim baska sorular da var.
Sizi etiketlerim.
Simdilik gunluk menulerinizi ve hedef kilolarinizi yazmaniz yeterli.
Ay şahane yapmışsın dönmekle :))) bizde destek gaz verme tamdır biliyorsun...teşekkürler canım geri döndüm kürkçü tükkanına
tabi verelim hep beraber güzel sonuçlar görmek ümidiyle