• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

yaaa öyle miii :olamaz:
havaya uçtu yani güzelim 700 gr :KK51::KK48:
A AklinYolu1 tamam beaaaaa:KK15: kaptan sensin ne dersen o hedefimi de sen yazaydın gari :KK70::KK70:
74.5 iyi begendim. :KK70:

Yaa önceden deli gibi yiyodum şimdi sanki lokmaları ağzıma aldığım an doyuyorum biraz dazla yediysem ki yemediğim halde pişman oluyorum akşam mesela keşke 3 değilde 1 sarma 1 patlican yeseydim diye kızdım durdum kendime yemek yiyince suçlu hissediyorum kaptan normal mi A AklinYolu1
Eee daha iyi iste. :cool: Yemekten kisacagina , ekmekten , tatlidan kis. Yemekten cok kismaya gerek yok pg. Sonucta doyman gerekiyor.

Ya ben ekmek yemiyorum ya eşim de yok ekmekler hep kalmış bu yüzden dedim yapıyımda çocuklar yesin ziyan olmasın ekmekler günah ama en küçük dilimin yarısını yedim pişmanım :KK43:
Cocuklarina da yedirme kizartmalar zararli hayatinizdan cikarin. :KK12:

:KK200::KK36: ben gidim az çalışıyım gelirim öğlen menümle
yada ben aç kalıyım
yada hiç yemiyim ölim mi ben A AklinYolu1 :KK4:

Ac kal tabi ki , dur daha birinci gunun ben sana daha neler edicem. :dondurma:

74.5 iyi begendim. :KK70:

Eee daha iyi iste. :cool: Yemekten kisacagina , ekmekten , tatlidan kis. Yemekten cok kismaya gerek yok pg. Sonucta doyman gerekiyor.

Cocuklarina da yedirme kizartmalar zararli hayatinizdan cikarin. :KK12:

Ac kal tabi ki , dur daha birinci gunun ben sana daha neler edicem. :dondurma:
Mümkün olduğunca ;)

Kızlar merhaba sabah 5den beri ayaktayım dün yağmur yağdı camlarbugübe kaldı sonra süpürge sonra yer sil sonra toz al bulaşık falan filan derken nefes alacak hal kalmadı.

Kocama mesaj attım bunca eziyete ben niye seninle evli kalıyorum diye. Adam akşam seni dışarı çıkarayım çocukları bırakalım anneme de dedi :KK70::KK70: rüşvet teklif edilmiş gibi hissettim:confused:

Kızlar merhaba sabah 5den beri ayaktayım dün yağmur yağdı camlarbugübe kaldı sonra süpürge sonra yer sil sonra toz al bulaşık falan filan derken nefes alacak hal kalmadı.

Kocama mesaj attım bunca eziyete ben niye seninle evli kalıyorum diye. Adam akşam seni dışarı çıkarayım çocukları bırakalım anneme de dedi :KK70::KK70: rüşvet teklif edilmiş gibi hissettim:confused:

Eşiniz hiç olmazsa aba altından sopa göstermeyi anlıyor, bazı erkeklerin alıcıları bu küçük tehditlere de kapalı :KK53:

Canlarııım hepinize merhaba kahvaltımı yaptım, bulaşık mak çalıştırdım, kalanları elimde yıkadım, ortalığı topla vs .derken bu saat oldu. Fit kelebeklerime bakayımm dedim.

Arkadaşlar ortaya konuşuyorum, gerçekten çok büyük bir şey istemiyorum ki tartının fotosunu atacaksınız haftada 1 gün. Bu topik destek için var,gerçekten kararlı olan arkadaşlar zayıflıyor bunu hep birlikte gördük. Birbirimizi üzmeyelim sizi seviyorum

Eşiniz hiç olmazsa aba altından sopa göstermeyi anlıyor, bazı erkeklerin alıcıları bu küçük tehditlere de kapalı :KK53:
Aslında varya evlenmeden önce bunları konuşacaksın ,işte hayatım yorulduğum günler yemek bekleme, vs .Alışmasınlar öyle. Ablam gerçi çalışıyor eniştem her işi yapıyor, yemek, bulaşık vs.Hatta diyormuş ki nöbete kaldığın gün ben çok yoruluyorum nöbete kalma:halay:

22 Temmuz Haftalik ALL_STAR takim ortalamasi : 1.1014 :cool:

A AklinYolu1
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 55.9
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.4970

Muttapa7555 Muttapa7555
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 59.5
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.25

@kokulusabun
Ben 1 Agustos gunu ... olurum:69.0
Takim haftalik ortalama tahmini :1.365

Sena616 Sena616
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 69.3
Takim haftalik ortalama tahmini : 0,9897

@tulipa
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 61.3
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.290

@Papatya gelini
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 63.7
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.785

@ebrar1980
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 68.5
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.4321

@Sarellam
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 57.8
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.200

@LolaLuna
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 54.2
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9500

S salinger29
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 75.5
Takim haftalik ortalama tahmini : 1.2

Kuasar Kuasar
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 75.0
Takim haftalik ortalama tahmini :

Forever07 Forever07
Ben 1 Agustos gunu ... olurum: 74.5
Takim haftalik ortalama tahmini :

Forever07 Forever07 Kuasar Kuasar
Takim ortalama tahmininde bulunun kizlar. Dogru tahmine bir kupa var. :sampiyon:
Takım ortalama tahminim 1.600

Ilk sayfaya baktım 12 kişiyiz canlarım. Valla topiğe girince sizi böyle azimli görünce iştahım kaçıyor, takımda emek var, boğazını tut,grup yüzdemizi düşürme sena diyorum.

Bugün müsait olan arkadaşlarım leslie 1 mil bile olsa yapıp menüye ekleyebilirler mi ben de şimdi telefonu bırakıp leslie yapmaya gideceğim. Başka faydalı bulduğunuz spor videoları varsa öneride bulunabilirsiniz.

Aslında varya evlenmeden önce bunları konuşacaksın ,işte hayatım yorulduğum günler yemek bekleme, vs .Alışmasınlar öyle. Ablam gerçi çalışıyor eniştem her işi yapıyor, yemek, bulaşık vs.Hatta diyormuş ki nöbete kaldığın gün ben çok yoruluyorum nöbete kalma:halay:
Sözleşme şart hemde yaptırımı olan bi sözleşme yoksa köprüyü geçene kadar olay. İsmi lazım değil bi tanıdığım var her tanıştığıma ben temizlik yapamam cam silemem ütüden anlamam güzel yemek bekleme diye peşin peşin söylüyor:))) Hepside kabul ediyor ne hikmetse sonunu hayır eylesin rabbim

Back