• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sözleşme şart hemde yaptırımı olan bi sözleşme yoksa köprüyü geçene kadar olay. İsmi lazım değil bi tanıdığım var her tanıştığıma ben temizlik yapamam cam silemem ütüden anlamam güzel yemek bekleme diye peşin peşin söylüyor:))) Hepside kabul ediyor ne hikmetse sonunu hayır eylesin rabbim
Ahaha müthiş bir şey, o biraz dozunu kaçırmış ama.

Sena616 Sena616 @fatma7454 evet kesinlikle evlenmeden önce konuşmak lazım. Ben şu an çalışmıyorum, eşim de sürekli senin görevin ev işleri değil falan diyip kendimi kötü hissetmemi engelliyor lakin ben yemek yapmasam açlıktan bayılır diye düşünüyorum.
Maşallah eniştemiz düşünceliymiş.Yemek yapılır canım sonuçta sen de yiyorsun .Ama öyle erkekler var ki aman senin görevin yemek yapmak, çocuk bakmak, ev işi. Toplumumuzda da kimse yadırgamıyor. Kadın yemek yapar, erkek çalışır ,para getirir. Sonumuz hayrolsun valla.

Slm kızlar
Dün geç geldik eve, şarjım bitti gelemedim topiğe, ne var ne yok?
@Papatya gelini canım geçmiş olsun, Allah şifa versin. Tez vakitte iyileşirsin inşaallah..

@fatma7454 kolay gelsin canım yaa bitmiyor bu işler, Allah kolaylık versin sana, valla benim yorgunluktan ayaklarımın altı sızlıyor artık. Sen işin çoğunu atlattın, ben daha yeni başlıyorum.. :)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, :KK25:
umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız, hepinize bol şans.. :KK66:

Bugün çok işim var.
Akşam yemeğe 25 kişilik misafirim var, evi toparlayıp yemeklere başlamam gerek..
O yüzden bugünde çok aktif olamam kusuruma bakmayın.
Yarından sonra pazara kadar pek bir işim gözükmüyor, buralarda olurum..

IMG_0522.JPG
Beslenme zamanıı hastaneden haber bekliyorum :(

Selam kızlar nasılsınız bakalım
Bende Sabah 10 da doktor randevu vardı hastaneden az evvel geldimKEMİK SİNTİĞRAFİSİ çekilecek yarın sabah 8 de hastanede olucam uzun sürüyor anladım kadarıyla ilaç vereceklermiş 24 saat insanlar ile iletişim yasak
Tabiki telefon yasak değildir
Eki Görüntüle 2172304 Beslenme zamanıı hastaneden haber bekliyorum :KK43:
Afiyet olsun canım sanada şimdiden geçmiş olsun inşallah enkısa sürede toparlar çabucak kalkarsa
@Forever07 hoşgeldin canım aramıza kilolar da bol eksili günlerin olsun inşallah başka yeni gelen varmı bilmiyorum foruma giremedim

Maşallah eniştemiz düşünceliymiş.Yemek yapılır canım sonuçta sen de yiyorsun .Ama öyle erkekler var ki aman senin görevin yemek yapmak, çocuk bakmak, ev işi. Toplumumuzda da kimse yadırgamıyor. Kadın yemek yapar, erkek çalışır ,para getirir. Sonumuz hayrolsun valla.

Yani benimkinin daha ziyade dilinde, iş başa düşünce çok eli gitmiyor yani. Amin beybili

Bugün çok işim var.
Akşam yemeğe 25 kişilik misafirim var, evi toparlayıp yemeklere başlamam gerek..
O yüzden bugünde çok aktif olamam kusuruma bakmayın.
Yarından sonra pazara kadar pek bir işim gözükmüyor, buralarda olurum..
Allah kolaylık versin canım çok kalabqlıkmış misafirlerin:))

Bemim kilom da hiç oynama yok kaptan bu hafta duraklamalara :rolleyes:girdim sankim A AklinYolu1 ne yapabilirim ödem çayı içiyorum günlük sabahları limonlu su daha ne yapabilirim spor günlük yapıyorum :KK43:
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum

Bugünkü menüm sabah
Salata
60 gr lor
Öğlen
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
100 gr tavuk sote yagsız
Bol salata
1.5 bardak ayran
Aksam
Salata Ayran düşünüyorum değişiklik olursa yazarım
Spor 1 saat eliptik