• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gordum ama uc kasik ne olacak. Bir daha yeme yaramiyor sana. :KK66:

Pizza sokakta bedava dagitiliyordu. Son dilimi dogumgunum diye ben aldim. :KK70:Onu unutmusum yazmayi. Yarim dilim peynirli ince pizza. :KK53:
Evet yaramıyor hiç ilk defa evlerine gittim çok da samimi değiliz o yüzden yedim. Hatta 1 dilim di çoğunu ufaklığa yedirdim.

Muttapa7555 Muttapa7555

Tam menunu yazdin mi neva.

Cips mi crisp mi. :confused:

Patatesi wedges seklinde dograyip yagsiz firina at, uzerine kekik tuz dok. Harika oluyor. Hem goz hem karin doyuruyor .

Crispy-Garlic-Wedges-5-1.jpg

Benim derdim daha ziyade crisp versiyonuyla lakin Bu da efsane oluyor, çok krize girersem yapayım.. elveda renkli, janjanlı, minnoş cips paketleri..

Ne
yse ben kaçayım çarşamba perdelerim gelecek oyüzden yarın cam silmem gereliyor yatayım anca dinlenirim
Tamam canim gorusuruz kolay gelsin. :KK66:
Benim derdim daha ziyade crisp versiyonuyla lakin Bu da efsane oluyor, çok krize girersem yapayım.. elveda renkli, janjanlı, minnoş cips paketleri..
Hayir sen paketine degil , icindekine asiksin. Paketi actin mi bitiresin geliyor. Ozellikle geceleri. Hem duygusal bosluk hem de gecenin huznunden dolayi tahmin ediyorum.

Bu boslugu aksam yemeginde doyarak atlatacaksin. Ac ac bu is yurumez salinger. :KK12:

A AklinYolu1 hikayemi yazayım.
İlk hamileliğim 47 ile başlayıp 75 ile bitti doğum sonu depresyon nedeniyle 15günde 55e düştüm.
Sonrasında artan çocuk aç kalıyor yemiyorsun süt yok baskılarından yemeye başlayıp 63 kiloya çıktım. Oğlum 4 yaşına gelene kadar öyle devam etti. Sonra diyetisyenle 57 oldum ama devam edemwdim gramla yemek veriyordu. Yıllarca 61 de kaldım. Sonra 2. Hamilelik ve 82 ile doğum. Doğumdan sonra 75 de kaldım. Emzirmeyi bırakınca Diyete başladım kendi çabamla 2 ayda 2 kilo verdim. Diyetisyene gittim tekrar 9 kilo verip bıraktım ve 3 kilo geri aldım. 1 yıl boyunca 65 ve 67 arasında süründüm. Kaptanımız da bilir bu dönemi. 1 yılın sonunda direnç kırıldı üstüne birde hastalanınca kilo hızlı gitmeye başladı. Şuan 60 kiloda sabitlemeye çalışıyorum ama hedefim 55. Düğün için kıyafetimi aldım bol gelmesin diye ayın 4üne kadar korundayım. Sonra kalan 5 kiloyu da vermek istiyorum.
Spor bi dönem çok yaptım kas kütlesi arttı ama şuan yapmıyorum. Eliptik leslie ve hafif koşu yaptım. Çok mu uzun oldu :)

A AklinYolu1 hikayemi yazayım.
İlk hamileliğim 47 ile başlayıp 75 ile bitti doğum sonu depresyon nedeniyle 15günde 55e düştüm.
Sonrasında artan çocuk aç kalıyor yemiyorsun süt yok baskılarından yemeye başlayıp 63 kiloya çıktım. Oğlum 4 yaşına gelene kadar öyle devam etti. Sonra diyetisyenle 57 oldum ama devam edemwdim gramla yemek veriyordu. Yıllarca 61 de kaldım. Sonra 2. Hamilelik ve 82 ile doğum. Doğumdan sonra 75 de kaldım. Emzirmeyi bırakınca Diyete başladım kendi çabamla 2 ayda 2 kilo verdim. Diyetisyene gittim tekrar 9 kilo verip bıraktım ve 3 kilo geri aldım. 1 yıl boyunca 65 ve 67 arasında süründüm. Kaptanımız da bilir bu dönemi. 1 yılın sonunda direnç kırıldı üstüne birde hastalanınca kilo hızlı gitmeye başladı. Şuan 60 kiloda sabitlemeye çalışıyorum ama hedefim 55. Düğün için kıyafetimi aldım bol gelmesin diye ayın 4üne kadar korundayım. Sonra kalan 5 kiloyu da vermek istiyorum.
Spor bi dönem çok yaptım kas kütlesi arttı ama şuan yapmıyorum. Eliptik leslie ve hafif koşu yaptım. Çok mu uzun oldu :)
Yoo uzun değil gayet guzel:)

Günaydın uykusuzum be fatma:)
Sorma ya geç yat erken kalk zombi oldum. Çocuklar hasta uyumuyorlar. Eşin gündüz vardiyasında erken kalkıyor.

Ben perişan oluyorum valla sorsalar çalışmıyorum evde oturuyorum çalışan insan daha rahat vallahi benden

Günaydın kızlar

Gunaydin kizlar, :cool:

Herkes zayiflama hikayesini bir paragraf halinde yazabilir mi? Ilk sayfaya koyacagim. Boylece herkes hem birbirini daha iyi tanir hem de zayiflama hikayeleri bize motivasyon kaynagi olur. Muttapa7555 Muttapa7555 kokulusabun kokulusabun

Yeni baslayanlar neden kilo aldigini ve hedef kilosunu yazabilir.

Günaydın kızlar işlere girişmeden bi bakayım size dedim

Ooo erkencisiniz bayanlar :)
Fatmacım kolaylıklar diliyorum canım..

Sorma ya geç yat erken kalk zombi oldum. Çocuklar hasta uyumuyorlar. Eşin gündüz vardiyasında erken kalkıyor.

Ben perişan oluyorum valla sorsalar çalışmıyorum evde oturuyorum çalışan insan daha rahat vallahi benden
Geçmiş olsun canım. Buaralar bende ayniyım yaa, geç yat, erken kalk bi fenalık geldi, yatağımı ve yastığımı özlüyorum gün içinde :KK70:

Back