- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
A AklinYolu1 pastan çok şirinmiş canım afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duraklamalar başladı sanki bundan sonra yavaş gidicek gibi ama ben kararlıyım:)) hep beraber vericez kuzum birbirimize destek olucaz işte:))Woooow 14 kilo vermişsin masaallah sana tebrik ediyorum 5 kiloyu da haydi haydi verirsin
Aynen tatlim duraklama olmasi normal bence gayet istikrarlisin cok fazla bir seyin de kalmamis yola devam hep birlikte insduraklamalar başladı sanki bundan sonra yavaş gidicek gibi ama ben kararlıyım:)) hep beraber vericez kuzum birbirimize destek olucaz işte:))
pastanı bende beğendim canım afiyet olsun yağ olmasın :)))Yas pastam ve lattem . Arkadasim ismarladi . Ne yazik ki mumlari yoktu. Catal ve bicak cok komik durmus.
Süpeer yansın yağlar, ben de hazırlandım şimdi son kez gidiyorum yoldayım.günaydın kızlar sabah sporumu yaptım bi bakayım bakalım dedim
herkes burdaymış:))
Azmine maşallah kuzumBende yazayım bir zayıflama hikayesi..
Hamilelikten önce kullandığım ilaçlarla 75'e kadar geldim ve 75'le hamile kaldım, ikizdi çok ağır geçti ve kilo verdim. Doğuma yine 75'le gittim. Hamilelik kilom olmadı hiç. Doğumdan 1 hafta sonra 63 kiloydum.Sonra klasik "ye de süt olsun" cümlelerinden 69'a kadar çıktım. 4 ay sonra tekrar hamileydim. 69 ile başladı yine 75 ile doğuma gittim. Çıktığımda 67lerdeydim. Doğum kontrol için hormon iğneleri kullandım 1 yıl, doktorum her ne kadar çok kilo alırsın dese de üçüz gibi büyüyen çocuklardan sonra 4. Bir bebek istemedim. İğneler ve beraberinde gelen yeme durumları.. işten ayrıldım, çocuklarla uykusuz, yorgun düzensiz yemek saatleri olan bir hayat. Yıllarca oturup doğru dürüst yemek yiyemedim. Hep bi koşuşturmaca, hep bi ayakta ekmek arası atıştırmalıklar, çocuklar uyuyunca yenilen ağır yiyecekler. Birde baş düşmanım hamur işi gıdalar. Annemler yaptı getirdi , ben yedim. Yeri geldi ben yaptım, yedim. Sonra 50 beden kıyafet alacak olma korkusu sardı beni. Çünkü 48 dar geliyordu artık. 86 kilo olmuştum bile. Ama işte anahtar sözcük "ne ara oldum hatırlamiyorum bile" kilo böyle o fark etmeden yediğin anda alınıyor arkadaşlar.
Önce iç hastalıkları uzmanına gidip tüm tahlillerimi yaptırdım. Bir sorun yoktu. Sonra diyetisyene gittim. Listedeki 6 dilim ekmeği yiyince kilo veremedim tabii.
Kendim birşeyler yapmaya karar verdim. Önce 86'dan 82 ye indim. Sonra ekmeği yavaş yavaş azalttım ve bıraktım. Mantı,makarna, pizza, poğaça...gibi hamur işlerini tamamen hayatımdan çıkardım. Şekeri de öyle. Meyveyi de azalttım. Meyve beni acıktırıyor. Her ne kadar bende insulin direnci var desemde testlerde çıkmiyor ama fark ediyorum var. O yüzden önüne geçmeye çalışıyorum. Ekmek ve hamur işi türevi yediğimde sabahları özellikle şiddetli baş ağrılarım oluyordu. Şu an 71 lere kadar düşünce geçti gitti, ikindi vakti gelen ani açlık krizleri, el titremeleri, baş dönmeleri...onlar da bitti.
Şu an sağlıklı beslenme ile devam ediyorum. Bol su ve sporla destekliyorum.
Hedefim 60.. ulaşabilirim inşaallah. Zira diz ağrısından, bel ağrısından, büyük beden giymekten, merdivenlerde yorulmaktan sıkıldım artık...
Azmine maşallah canoooA AklinYolu1 hikayemi yazayım.
İlk hamileliğim 47 ile başlayıp 75 ile bitti doğum sonu depresyon nedeniyle 15günde 55e düştüm.
Sonrasında artan çocuk aç kalıyor yemiyorsun süt yok baskılarından yemeye başlayıp 63 kiloya çıktım. Oğlum 4 yaşına gelene kadar öyle devam etti. Sonra diyetisyenle 57 oldum ama devam edemwdim gramla yemek veriyordu. Yıllarca 61 de kaldım. Sonra 2. Hamilelik ve 82 ile doğum. Doğumdan sonra 75 de kaldım. Emzirmeyi bırakınca Diyete başladım kendi çabamla 2 ayda 2 kilo verdim. Diyetisyene gittim tekrar 9 kilo verip bıraktım ve 3 kilo geri aldım. 1 yıl boyunca 65 ve 67 arasında süründüm. Kaptanımız da bilir bu dönemi. 1 yılın sonunda direnç kırıldı üstüne birde hastalanınca kilo hızlı gitmeye başladı. Şuan 60 kiloda sabitlemeye çalışıyorum ama hedefim 55. Düğün için kıyafetimi aldım bol gelmesin diye ayın 4üne kadar korundayım. Sonra kalan 5 kiloyu da vermek istiyorum.
Spor bi dönem çok yaptım kas kütlesi arttı ama şuan yapmıyorum. Eliptik leslie ve hafif koşu yaptım. Çok mu uzun oldu :)
Sagol canim tadi da guzeldi. Tehlike gecti.A AklinYolu1 pastan çok şirinmiş canım afiyet olsun
Açlık işte uyutmuyor adamı
Benimde dün gece hem midem ağrıdı, hem belim. Buaralar fazla ayakta duruyorum ondan herhalde, fıtığım azdı
pastanı bende beğendim canım afiyet olsun yağ olmasın :)))
Günaydın herkeslere, iki gündür herzamanki rutinimi bozup gece yemek yemeden yattım ( normal insanlar gibi ), yüzüme gözüme nur gelmiş resmen, suratımdaki o yorgunluk gitmiş