Woooow 14 kilo vermişsin masaallah sana tebrik ediyorum 5 kiloyu da haydi haydi verirsinBenimde boy 165
Kilo en son 70.1
Bu arada 84 kilodan indim canım hedef şimdilik 65 hadi hayırlısı:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Woooow 14 kilo vermişsin masaallah sana tebrik ediyorum 5 kiloyu da haydi haydi verirsinBenimde boy 165
Kilo en son 70.1
Bu arada 84 kilodan indim canım hedef şimdilik 65 hadi hayırlısı:))
Eki Görüntüle 2171761
Lucky nin oralar.Ah gidebilsek..
İyi akşamlar.Benim de başlangıç kilomu 73.yaş 36.hedef 65.bugün sadece iki öğün yedim ama iyi yedim.tek kaçamağım cips oldu, keşke olmasaydı.yarın daha dikkatli olurum.bugünü saymayın
Sagol lola cim . Yeni yasim sizin kilonuzdan gotursun insallah.Doğum günün kutlu olsunn! Yeni yaşın sana çokça mutluluk getirir inşallah
Cıss fotosu gördüm aman Allahıııım
Başkan doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı,huzurlu yaşlara canım.
A AklinYolu1
Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı ve mutlu yeni yaşların olsun..
Kısırı bir önceki geldiklerinde yapmıştım, şimdi senin yolunu seçip pattiz salatası hazırladım Doğum günün kutlu olsun ayrıca profil fotosu smallville i hatırlatan tıtlı qıssss
Bu pastanın aynı süslemesiyle eşime doğum günü pastası yapmıştım. Ama benimki tamamen beyazdı :)
Yanlış şeyler yersek gruptan atılıyor muyuz hocam? Yoksa konuşma cezası mı
Yulaf ezmesine , musliye alismadin mi. Yulaf ezmesine alismayan bizden degildir.Evet diyet yaparken çılgın gibi omlet yapıyordum ama dürüst olmak gerekirse ona da bayılmıyorum :,( başka ne olabilir ki acabaaa
Arkadaslar kilo hikayenizi boyle yazin arada. Motive oluyoruz. Verdiginiz kilolarinizi saklamayin.Sorun yok, illa ki ufak kaçamaklar olacak. Birden alışılmıyor zaten. Herşey zamanla canını sıkma..
Ben kendi adıma konuşayım, yumurtayı severim. 86 kilo ile başladım ben diyete. Öncelikle ekmeği çavdarlı ekmek ile değiştirdim, sonrasında tamamen bıraktım. Özellikle kahvaltıyı ekmeksiz yapmamda yumurtanın büyük faydası var. Bazen haşlama, bazen pişmiş, bazen sebzeli omlet...her çeşitini severim. Gün içinde tok tutuyor, birde badem. Sabahlari yediğim 8 10 badem de tok kalmaya yardımcı oluyor.
Ama yumurta sevmeyenler bu durumu nasıl hallediyor arkadaşlardan varsa yardımcı olurlar sana..
Herşeye varım kabül, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu
Bu arada ben protein ağırlıklı besleniyorum Karatay gibi aç ta kalmıyorum bol su kilolar da uçup gidiyor
Aynen gidebilsek keşke. Fotoğraflar çok güzel. Başkan gerçekten büyüleyici mi nasıl buluyorsun ?
A AklinYolu1
Asagi yukari hep ayni buralar.Eki Görüntüle 2171761
Lucky nin oralar.Ah gidebilsek..
Katki maddesi olan hicbir icecek hakkinda iyi dusunmuyorum.
Muttapa7555Bu arada kahvaltıda peynir
8 zeytin
Domates
Salatalık
Ceviz
Kuru kayısı
Cranberry
Çay
2 has yumurta
Genelde aynı oluyor her sabah
Karatay tarzı yapıyorum herkese tavsiye ederim açlık çekmiyorsun hamur işi şeker yasak tavuk et zeytinyağlilar kuruyemişler bol bol yiyorsun strese de girilmiyor hem de sağlıklı
Birazdan akşam yemeği yiyeceğim 7 8 den sonra yemeyi kesiyorum yatarken yeşil elma o kadar
Burda saat 15.20 akşama daha var
Tam menunu yazdin mi neva.İyi akşamlar.Benim de başlangıç kilomu 73.yaş 36.hedef 65.bugün sadece iki öğün yedim ama iyi yedim.tek kaçamağım cips oldu, keşke olmasaydı.yarın daha dikkatli olurum.bugünü saymayın
Cips mi crisp mi.cips diyince benim el ayak titriyor..
Menun cok kotu degil ki fatma . Gayet iyi.Kızlar sadece menü yazacağım eve şimdi geldim...
A AklinYolu1
Şabak 1 kase çorba
Ara 7 badem sade kahve maden suyu
Akşam 1 kepçe çorba 3 köfte 3 dilim patates
Salata 3 çatal pasta
Su2lt spor yok
Yemeğe davet edilmekten nefret ediyorum
Pasta var midem bulanıyor tatlı ne yersem bu tepkiyi veriyo midem sanırım psikolojikMenun cok kotu degil ki fatma . Gayet iyi.
Gordum ama uc kasik ne olacak. Bir daha yeme yaramiyor sana.Pasta var midem bulanıyor tatlı ne yersem bu tepkiyi veriyo midem sanırım psikolojik