• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu arada kahvaltıda peynir
8 zeytin
Domates
Salatalık
Ceviz
Kuru kayısı
Cranberry
Çay
2 has yumurta
Genelde aynı oluyor her sabah
Karatay tarzı yapıyorum herkese tavsiye ederim açlık çekmiyorsun hamur işi şeker yasak tavuk et zeytinyağlilar kuruyemişler bol bol yiyorsun strese de girilmiyor hem de sağlıklı
Birazdan akşam yemeği yiyeceğim 7 8 den sonra yemeyi kesiyorum yatarken yeşil elma o kadar
Burda saat 15.20 akşama daha var

23 temmuz menüsü Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah;
Peynir, domates,salatalık, yeşil biber, 1 yumurta, çay, findik ceviz badem karisik kuruyemiş

Akşam; 4 5 adet yeşil erik, az marul ve bir dilim peynir

Misafirim vardi, yemek saati de çok geçe denk gelince atıştirdim, yemeği çocuklara hazirladim artik :)

Once menumu yazayim sonra gecmise uzanayim. :KK45:

23 Temmuz 2018 menusu Muttapa7555 Muttapa7555

Sabah : Hindiba

Kahvalti : Bir kase yulaf ezmesi + bir kac badem + 1 avuc kabak cekirdegi.

Ogle : Falafel salata

Ara : Bir dilim yas pasta ve latte.

Ara : Mojito (kokteyl icki)

Aksam : 1 adet latte

Gunu kapadim . :dondurma:

İyi akşamlar.Benim de başlangıç kilomu 73.yaş 36.hedef 65.bugün sadece iki öğün yedim ama iyi yedim:KK70:.tek kaçamağım cips oldu, keşke olmasaydı.yarın daha dikkatli olurum.bugünü saymayın

Doğum günün kutlu olsunn! :KK73: Yeni yaşın sana çokça mutluluk getirir inşallah
Sagol lola cim . Yeni yasim sizin kilonuzdan gotursun insallah. :nazar:

Cıss fotosu gördüm aman Allahıııım:skandal:
Başkan doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı,huzurlu yaşlara canım.
A AklinYolu1

Sagol senacim. Cis fotosunu bugun gorun bir daha goremezsiniz. :KK45:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı ve mutlu yeni yaşların olsun..

Cok sagol canim. :KK73:
Kısırı bir önceki geldiklerinde yapmıştım, şimdi senin yolunu seçip pattiz salatası hazırladım :KK70: Doğum günün kutlu olsun ayrıca profil fotosu smallville i hatırlatan tıtlı qıssss

Smallville i sevdiysen bendensin. Cok sagol canim. :KK66:

Bu pastanın aynı süslemesiyle eşime doğum günü pastası yapmıştım. Ama benimki tamamen beyazdı :)

Bunu yapip da yememek olmaz ki. :cool:

Ayrica sabah kutlayan Muttapa7555 Muttapa7555 , @ebrar1980 , @Papatya gelini ne de tesekkur ederim.

Iyi ki varsiniz kizlar.:KK73::KK73:

Yanlış şeyler yersek gruptan atılıyor muyuz hocam? Yoksa konuşma cezası mı :KK16:

Yok oyle bi sey istedigini yemekte serbestsin. Sadece 50 kirbac cezasi. Takimda tek ben kalirmisim.:KK70:

Evet diyet yaparken çılgın gibi omlet yapıyordum ama dürüst olmak gerekirse ona da bayılmıyorum :,( başka ne olabilir ki acabaaa:110:
Yulaf ezmesine , musliye alismadin mi. Yulaf ezmesine alismayan bizden degildir. :KK53:

Sorun yok, illa ki ufak kaçamaklar olacak. Birden alışılmıyor zaten. Herşey zamanla canını sıkma..
Ben kendi adıma konuşayım, yumurtayı severim. 86 kilo ile başladım ben diyete. Öncelikle ekmeği çavdarlı ekmek ile değiştirdim, sonrasında tamamen bıraktım. Özellikle kahvaltıyı ekmeksiz yapmamda yumurtanın büyük faydası var. Bazen haşlama, bazen pişmiş, bazen sebzeli omlet...her çeşitini severim. Gün içinde tok tutuyor, birde badem. Sabahlari yediğim 8 10 badem de tok kalmaya yardımcı oluyor.
Ama yumurta sevmeyenler bu durumu nasıl hallediyor arkadaşlardan varsa yardımcı olurlar sana..
Arkadaslar kilo hikayenizi boyle yazin arada. Motive oluyoruz. Verdiginiz kilolarinizi saklamayin. :KK19:

Herşeye varım:rapci: kabül, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu:dua:
Bu arada ben protein ağırlıklı besleniyorum Karatay gibi aç ta kalmıyorum bol su kilolar da uçup gidiyor

Kizlar hosgeldiniz. Tarti resmi olmazsa olmazimiz. Yarin ac karnina gonderebilirseniz listeye eklenirsiniz.

Kuasar Kuasar sen de ayni sekilde canim.

Bu arada kahvaltıda peynir
8 zeytin
Domates
Salatalık
Ceviz
Kuru kayısı
Cranberry
Çay
2 has yumurta
Genelde aynı oluyor her sabah
Karatay tarzı yapıyorum herkese tavsiye ederim açlık çekmiyorsun hamur işi şeker yasak tavuk et zeytinyağlilar kuruyemişler bol bol yiyorsun strese de girilmiyor hem de sağlıklı
Birazdan akşam yemeği yiyeceğim 7 8 den sonra yemeyi kesiyorum yatarken yeşil elma o kadar
Burda saat 15.20 akşama daha var
Muttapa7555 Muttapa7555
İyi akşamlar.Benim de başlangıç kilomu 73.yaş 36.hedef 65.bugün sadece iki öğün yedim ama iyi yedim:KK70:.tek kaçamağım cips oldu, keşke olmasaydı.yarın daha dikkatli olurum.bugünü saymayın
Tam menunu yazdin mi neva.

cips diyince benim el ayak titriyor..
Cips mi crisp mi. :confused:

Patatesi wedges seklinde dograyip yagsiz firina at, uzerine kekik tuz dok. Harika oluyor. Hem goz hem karin doyuruyor .

Crispy-Garlic-Wedges-5-1.jpg

Kızlar sadece menü yazacağım eve şimdi geldim...

A AklinYolu1
Şabak 1 kase çorba
Ara 7 badem sade kahve maden suyu
Akşam 1 kepçe çorba 3 köfte 3 dilim patates
Salata 3 çatal pasta
Su2lt spor yok

Yemeğe davet edilmekten nefret ediyorum

Tam menü bildirimi için teşekkür ederim kızlar. Kontrolü yaptım yatmadan

@Papatya gelini canım uzak dur o içeceklerden onun yerine kefir kullan ama sade olanını. Ben hiç iyi bakmıyorum o ilaveli içecekleri.

E ela40
N Neva50
Kuasar Kuasar
Kozlar sizde hoşgeldiniz. Bugün ilk gününüz olduğu için menülerinizi kabul ettim. Sanırım kaptan da aynı fikirdedir A AklinYolu1

Back