- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Bu pastanın aynı süslemesiyle eşime doğum günü pastası yapmıştım. Ama benimki tamamen beyazdı :)Eskiden bana da oyle geliyordu sonra kakaoya doydum nedense. Bir de eski pastalar yok. Kremasini beyaz seviyorum ben onu da cikolatali yapiyorlar . Su guzelmis gokkusagi pastasi .
Menünü yazmayı unutma olur mu ,akşamı da şimdi kapatmış olMisafirim vardı, bazı kötü şeyler yapmadım değil ama normal potansiyelimin yarısı kadar bile değil
Ben alamam canım. Çok yoğunum bundan sonra da eylüle kadar öyle olacak sanırım. 1'inden sonra sık sık giremem. 3'ünde şehir dışına çıkmam gerekli. Ondan sonra da kardeşlerim gelecek, benimde düğün hazırlıklarım başladı bu ara. Hem bayram hem düğün, yatılı misafirlerim olacak. Buraya gelmem çok zor gözüküyor.kokulusabun canım topiği senmi devralıyosun
Menünü yazmayı unutma olur mu ,akşamı da şimdi kapatmış ol
Yanlış şeyler yersek gruptan atılıyor muyuz hocam? Yoksa konuşma cezası mı
Bizde ceza veya atılma durumu yok canım. Relax takılıyoruz. Yediklerimizi kontrol etmek ve hatalı beslendiğimizde birbirimizi uyarmak ve destek olmak adına menülerimizi yaziyoruz..
Katı kurallar yok, iyi niyet, hoş sohbet, arkadaşlık var bizim topiğimizde..
Haşlanmış değil de omlet yazabilirsin ben bayılırım yumurta protein ya tok tutuyor:)Daha ikinci günden yanlış şeyler yiyince biraz suçlu hissettim tabi. Neyse alışma evresindeyim diyeyim.
Bu arasa diyet yaparken en mantıklı şeylerden biri sabahları haşlanmış yumurta yemek ama ben pek yumurta insanı değilim açıkcası. Siz nasıl atlatıyorsunuz bu öğünü?
Haşlanmış değil de omlet yazabilirsin ben bayılırım yumurta protein ya tok tutuyor
Sorun yok, illa ki ufak kaçamaklar olacak. Birden alışılmıyor zaten. Herşey zamanla canını sıkma..:)Daha ikinci günden yanlış şeyler yiyince biraz suçlu hissettim tabi. Neyse alışma evresindeyim diyeyim.
Bu arasa diyet yaparken en mantıklı şeylerden biri sabahları haşlanmış yumurta yemek ama ben pek yumurta insanı değilim açıkcası. Siz nasıl atlatıyorsunuz bu öğünü?
Oyyy ne güzel vermişsin maşallah. Ne kadar zaman aldı 71 e inmek. Ben en son aralık ayında diyet yaptım 71 kg idim. Hangi ara 78.5 oldum bilmiyorum:,(Sorun yok, illa ki ufak kaçamaklar olacak. Birden alışılmıyor zaten. Herşey zamanla canını sıkma..
Ben kendi adıma konuşayım, yumurtayı severim. 86 kilo ile başladım ben diyete. Öncelikle ekmeği çavdarlı ekmek ile değiştirdim, sonrasında tamamen bıraktım. Özellikle kahvaltıyı ekmeksiz yapmamda yumurtanın büyük faydası var. Bazen haşlama, bazen pişmiş, bazen sebzeli omlet...her çeşitini severim. Gün içinde tok tutuyor, birde badem. Sabahlari yediğim 8 10 badem de tok kalmaya yardımcı oluyor.
Ama yumurta sevmeyenler bu durumu nasıl hallediyor arkadaşlardan varsa yardımcı olurlar sana..
Anladım canım, düzenli menü bildiriyoruz, sağlıklı besleniyoruz, evde sporla destekliyoruz anlaştık mı? Elinden geldiğince aktif olmaya çalışırsan sevinirimOk tatlım 60.3 çıktım bugün yarından itibaren koyarım kahvaltı yaptım artık
Harika canım maşallahBu arada ben protein ağırlıklı besleniyorum Karatay gibi aç ta kalmıyorum bol su kilolar da uçup gidiyor
Boyum 1.68 kilom 60.3Bu arada ben protein ağırlıklı besleniyorum Karatay gibi aç ta kalmıyorum bol su kilolar da uçup gidiyor
Tabii ben kendimi tanıtayım istersen 20 yaşındayım ,ismim sena ,sağlıksız beslendiğim için kilo aldım. Boyum tam 1.70 kilom 70. Ilk hedefim 65 i görmek .Boyum 1.68 kilom 60.3
53 54 olmak istiyorum
Sizler de gönderirmisiniz boy kilo yeniyim ya öğrenmek istiyorum
Hoşgeldin canım aramıza hep beraber çok güzel kilolar vereceğimize eminim canım:))Bu arada ben protein ağırlıklı besleniyorum Karatay gibi aç ta kalmıyorum bol su kilolar da uçup gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?