• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bende bugün leslie izledim çokta eğlenceli ama salon bana spor gapmaya bahane olur evde tam bi curcuna var bzde off
Anladım canım tabi düzenli gidip geliniyor iyi oluyor,kahvaltı saati ,uyku vs hep ona göre ayarlıyorsun ister istemez.Leslie de ben çok severek yapıyordum three mayll wooolk:halay:

Ben bugün diyetimin dışına çıktım kahvaltı yapamadım bol su ve limon suyu içtim arads yulaf ezmesi yedim az öncede bir kırmızı tatlı biber ve bi paket altınbaşak yedim
Canım kahvaltı aslında atlanmamalı ,en önemli öğünümüz sende biliyorsun.Vaktin mi yoktu ki? Acıktığını hissedersen 3-4 yk yoğurt ye mutlaka olur mu?

Vakitten değilde dükkana girince bidaha ıkmak istemedim :KK43:
Anladım sen çalışıyorsun yanında öğün taşısan mantıklı değil mi? Babam işe giderken öyle yapardı buzdolabı poşetine 5 zeytin, 1 kk peynir koyardı , 1 dl de ekmek tb koyarsan , 1 salatalık bitti işte.Kahvaltı önemli:KK69:

Anladım sen çalışıyorsun yanında öğün taşısan mantıklı değil mi? Babam işe giderken öyle yapardı buzdolabı poşetine 5 zeytin, 1 kk peynir koyardı , 1 dl de ekmek tb koyarsan , 1 salatalık bitti işte.Kahvaltı önemli:KK69:
Her gün öyle yapıyorum ;) bugün böyle denk geldi

Kisir tarzi soguk seyler sec. Senin de yiyebilecegin tarz olsun. Kuruyemis olabilir. Badem kurtaricin olsun artik.

Su donemde kesmen gereken butun tatlilar , ekmek ve turevleri.

Ben de senin gibi besleniyordum. Once ekmegi kestim sonra tatlilari meyve dahil. Ilk bir hafta cok zor oluyor. Latte ve patatesle dengeledim. Simdi de latteyi birakmaya calisiyorum, patatizi birakmam. :KK70:

Kısırı bir önceki geldiklerinde yapmıştım, şimdi senin yolunu seçip pattiz salatası hazırladım :D Doğum günün kutlu olsun ayrıca profil fotosu smallville i hatırlatan tıtlı qıssss

Back