Anladım canım tabi düzenli gidip geliniyor iyi oluyor,kahvaltı saati ,uyku vs hep ona göre ayarlıyorsun ister istemez.Leslie de ben çok severek yapıyordum three mayll wooolkBende bugün leslie izledim çokta eğlenceli ama salon bana spor gapmaya bahane olur evde tam bi curcuna var bzde off
S salinger29
LolaLuna
pişşşt yeni fit kelebekler nasıl gidiyor gününüz menünüz temiz mi söyleyin helee cısslı bir şey var mıı
Canım kahvaltı aslında atlanmamalı ,en önemli öğünümüz sende biliyorsun.Vaktin mi yoktu ki? Acıktığını hissedersen 3-4 yk yoğurt ye mutlaka olur mu?Ben bugün diyetimin dışına çıktım kahvaltı yapamadım bol su ve limon suyu içtim arads yulaf ezmesi yedim az öncede bir kırmızı tatlı biber ve bi paket altınbaşak yedim
Amaniiiiin yeni kelebek en geç 11 de kahvaltı yapılmış olsun kuzum.Metabolizmamız erkenden çalışsın.Afiyet olsunKahvaltıyı 2 gibi yaptığım için birazdan ara öğün yapacağım benAcilen uyku düzenimi yerine oturtmam lazım
Vakitten değilde dükkana girince bidaha ıkmak istemedimCanım kahvaltı aslında atlanmamalı ,en önemli öğünümüz sende biliyorsun.Vaktin mi yoktu ki? Acıktığını hissedersen 3-4 yk yoğurt ye mutlaka olur mu?
Bak ben hiç öyle düşünmemiştiiiimAmaniiiiin yeni kelebek en geç 11 de kahvaltı yapılmış olsun kuzum.Metabolizmamız erkenden çalışsın.Afiyet olsun
Anladım sen çalışıyorsun yanında öğün taşısan mantıklı değil mi? Babam işe giderken öyle yapardı buzdolabı poşetine 5 zeytin, 1 kk peynir koyardı , 1 dl de ekmek tb koyarsan , 1 salatalık bitti işte.Kahvaltı önemliVakitten değilde dükkana girince bidaha ıkmak istemedim
Her gün öyle yapıyorumAnladım sen çalışıyorsun yanında öğün taşısan mantıklı değil mi? Babam işe giderken öyle yapardı buzdolabı poşetine 5 zeytin, 1 kk peynir koyardı , 1 dl de ekmek tb koyarsan , 1 salatalık bitti işte.Kahvaltı önemli
Anladım canım sen eksi görmüş kızsın sana güveniyoruzHer gün öyle yapıyorumbugün böyle denk geldi
Ahahaytt evet o benimAnladım canım sen eksi görmüş kızsın sana güveniyoruz
Aynen kuzum pis cıssssları yemezsek ,spora da vakit ayırırsak müthiş eksilerimiz olacak.Haydi kaçtım ben akşama gelirim menüleri yazmayıAhahaytt evet o benim
Çok mutlu oluyorum eksileri görünce hep ekslelim hep
S salinger29
LolaLuna
pişşşt yeni fit kelebekler nasıl gidiyor gününüz menünüz temiz mi söyleyin helee cısslı bir şey var mıı
Teşekkürler kaptanYok canım ne kusuru.
Biz erken davrandik:)
Reklama bakkk beee:)
Sonuna kadar hakettin birincilik yakıştı. :)
Doğum günün kutlu olsun canım.Günaydın kizlar
Bugun doğumgünüm. 21den gün aldim:)
Bi dilim pasta hakkım olsun mu:)
Kisir tarzi soguk seyler sec. Senin de yiyebilecegin tarz olsun. Kuruyemis olabilir. Badem kurtaricin olsun artik.
Su donemde kesmen gereken butun tatlilar , ekmek ve turevleri.
Ben de senin gibi besleniyordum. Once ekmegi kestim sonra tatlilari meyve dahil. Ilk bir hafta cok zor oluyor. Latte ve patatesle dengeledim. Simdi de latteyi birakmaya calisiyorum, patatizi birakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?