• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

IMG_0480.JPG

Canlarııım nasıl geçiyor gününüz ben geldiim.Sabah spora gittim geldim öğle yemeğimi yedim.Dün evi süpürmüştüm kendi odamı unutmuşum bugün orayı süpürdüm.Daha yeni oturdum valla gününüz nasıl geçiyor canlarm.

Nesrin cnblt Nesrin cnblt
N Neva50
Merhaba kızlar dün size mesaj atmıştım zayıflama yarışması topiği hakkında.Yarıştığımız takım burası .Sağlıklı besleniyoruz,düzenli menü bildirimi yapıyoruz,evde yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz.Siz de kilo vermeye kararlıysanız tartı fotonuzu bugün müsait olduğunuzda atın başlayalım.

Canlarııım nasıl geçiyor gününüz ben geldiim.Sabah spora gittim geldim öğle yemeğimi yedim.Dün evi süpürmüştüm kendi odamı unutmuşum bugün orayı süpürdüm.Daha yeni oturdum valla gününüz nasıl geçiyor canlarm.
Spora gidebildiğin için çok şanslısın bende gitsem baya farkeder hepimiz inceck hatunlar olalım.
Aldığım gecelikler üzerimde patöıcakmış gibi dursun istemiyorum artık:oops:

Spora gidebildiğin için çok şanslısın bende gitsem baya farkeder hepimiz inceck hatunlar olalım.
Aldığım gecelikler üzerimde patöıcakmış gibi dursun istemiyorum artık:oops:
kuzum yarın üyeliğim bitiyor 1 aylıktı zaten.Şunu anladım biz aynı hareketleri evde yapabiliriz .Grup dersi bu gittiğim yer,nette leslie vs. bir sürü video var biz yeter ki isteyelim başarırız.Sporla kilomuza göre daha sıkılaşmış olacağız .Ben de çarşamba evde netten video ile yapacağım.

kuzum yarın üyeliğim bitiyor 1 aylıktı zaten.Şunu anladım biz aynı hareketleri evde yapabiliriz .Grup dersi bu gittiğim yer,nette leslie vs. bir sürü video var biz yeter ki isteyelim başarırız.Sporla kilomuza göre daha sıkılaşmış olacağız .Ben de çarşamba evde netten video ile yapacağım.
Bende bugün leslie izledim çokta eğlenceli ama salon bana spor gapmaya bahane olur evde tam bi curcuna var bzde off

S salinger29
LolaLuna LolaLuna
pişşşt yeni fit kelebekler nasıl gidiyor gününüz menünüz temiz mi söyleyin helee cısslı bir şey var mıı
Ben bugün diyetimin dışına çıktım kahvaltı yapamadım bol su ve limon suyu içtim arads yulaf ezmesi yedim az öncede bir kırmızı tatlı biber ve bi paket altınbaşak yedim

Back