ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bugünkü menüm
sabah salata
60 gr lor
Ara 2incir
Sade kahve
Öğlen bulgurlu sarma dolma yapmıştım
10 adet sarma
1 lokma lık biber dolması
Akşam
5.6 çiğ köfte
Yeşillik
Bugün iştahım açık nedens3 @fatma7454
Spor yok evi süpürdüm sildim tuvaletleri banyoları temizledim balkonları yıkadım
Rahat 3 sat temizlik yaptım hepsinden Çifter olduğu için beni çok yordu şimdiden uyku bastı

23 Temmuz Pazartesi menüm
Kahvaltı: Sucuklu tost(kahvaltıyı öğleden sonra yapıyorum :'( )
Ara: 3 adet hurma ve 10 adet yer fıstığı
Akşam: 2 kepçe bezelyeli Tavuk ve 3 kaşık pirinç pilavı (ekmek yok) 2 dilim kavun
Yaklaşık 2 litre su içtim
@fatma7454

Herşeye varım kabül, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu

Herşeye varım kabül, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu

Herşeye varım kabul, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu

Oyyy ne güzel vermişsin maşallah. Ne kadar zaman aldı 71 e inmek. Ben en son aralık ayında diyet yaptım 71 kg idim. Hangi ara 78.5 oldum bilmiyorum:,(
İşte o "hangi ara" dediğin an ipin ucu kaçmış oluyor canım
Ben geçen yılın sonlarında 86 lardaydım. 48 beden dar geliyor 50 ye geçiyordum az daha. 86 82 arası gittim geldim bir süre. Tam diyet yapamayınca olmuyor bu iş. Sonra daha sıkı başladım. Martta 82 idim. Ramazan kadar 78 e indim.Ramazanda 4.5 kilo vererek 74 lere kadar geldim sonra bir süre durdu. Şimdi tekrar toparladı bakalım. 69'u görmek istiyorum artık..

Aslında neler yaptığımı çok iyi biliyorum Da neyse adeta şişmanlama olimpiyatlarına katılacakmışcasına yedim. Motivasyon olunca alıp yürüyorsun.71 i gören 69 u da çoook yakında görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…