Benimde boy 165Boyum 1.68 kilom 60.3
53 54 olmak istiyorum
Sizler de gönderirmisiniz boy kilo yeniyim ya öğrenmek istiyorum
Herşeye varım@Nesrin cnblt
N Neva50
Merhaba kızlar dün size mesaj atmıştım zayıflama yarışması topiği hakkında.Yarıştığımız takım burası .Sağlıklı besleniyoruz,düzenli menü bildirimi yapıyoruz,evde yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz.Siz de kilo vermeye kararlıysanız tartı fotonuzu bugün müsait olduğunuzda atın başlayalım.
N Neva50
Merhaba kızlar dün size mesaj atmıştım zayıflama yarışması topiği hakkında.Yarıştığımız takım burası .Sağlıklı besleniyoruz,düzenli menü bildirimi yapıyoruz,evde yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz.Siz de kilo vermeye kararlıysanız tartı fotonuzu bugün müsait olduğunuzda atın başlayalım.
N Neva50
N Neva50
Herşeye varımkabul, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu
İşte o "hangi ara" dediğin an ipin ucu kaçmış oluyor canımOyyy ne güzel vermişsin maşallah. Ne kadar zaman aldı 71 e inmek. Ben en son aralık ayında diyet yaptım 71 kg idim. Hangi ara 78.5 oldum bilmiyorum:,(
Aramıza hoşgeldin canım.Boyum 1.68 kilom 60.3
53 54 olmak istiyorum
Sizler de gönderirmisiniz boy kilo yeniyim ya öğrenmek istiyorum
Sorun mu çıkıyor ben de resim yükleme sitesine atıyorum sonra buraya atıyorum öyle dene istersen. Başlangıç kilosu önemliHerşeye varımkabül, ben de zayıflamaya hazırım.Amma ben foto gönderemiyorum.Beni böyle kabul etseniz olur mu
İşte o "hangi ara" dediğin an ipin ucu kaçmış oluyor canım
Ben geçen yılın sonlarında 86 lardaydım. 48 beden dar geliyor 50 ye geçiyordum az daha. 86 82 arası gittim geldim bir süre. Tam diyet yapamayınca olmuyor bu iş. Sonra daha sıkı başladım. Martta 82 idim. Ramazan kadar 78 e indim.Ramazanda 4.5 kilo vererek 74 lere kadar geldim sonra bir süre durdu. Şimdi tekrar toparladı bakalım. 69'u görmek istiyorum artık..
Uzak mı evleriniz canımKal kapıda bekle işin yoksa
Aynen gidebilsek keşke. Fotoğraflar çok güzel. Başkan gerçekten büyüleyici mi nasıl buluyorsun ?Eki Görüntüle 2171761
Lucky nin oralar.Ah gidebilsek..
Yok değil getirdiler anahtarımıUzak mı evleriniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?