- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Canım ilk günün çok kötü değil menün.Burada günü kaçta kapattın önemli bu
Nasil acikiyorsun , boyle yavas yavas mi yoksa birden mi.Esasında dünkü konudan sonra bugün biraz dikkat etmeye çalıştım. Normalde bu saydıklarım benim için tek öğünlük kalori bile değilburda saat daha 7 bilem olmadı, sanki acıkırım gibi. Belki süt falan içerim acıkırsam, listeye ekleme yaparım canım
Bende de insulin direnci var . Ayak seslerini iyi tanirim.Esasında dünkü konudan sonra bugün biraz dikkat etmeye çalıştım. Normalde bu saydıklarım benim için tek öğünlük kalori bile değilburda saat daha 7 bilem olmadı, sanki acıkırım gibi. Belki süt falan içerim acıkırsam, listeye ekleme yaparım canım
YpLet the linc begin.
Insulin direnci mi var sekerim sende.
O zaman duygusal aclik da diyebiliriz.Yp
Yok beybi olaya el atınca kilo verebiliyorum ama el atasım gelmiyor, sainsbury’s den leş donutları alıp alıp yediysem demek...göç psikolojimin üstesinden gece ekmek arası yiyerek geliyorum
Nasil acikiyorsun , boyle yavas yavas mi yoksa birden mi.
Senacim bugun cok calistin dinlen biraz.bittercikolatam06
Canım yarıştığım topik burası.İncele istersen. Kararlıyım diyorsan tartı fotosu rica ediyorum. Günlük menü bildirimi yapıyoruz. Sağlıklı besleniyoruz .Evde yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz.
O zaman duygusal aclik da diyebiliriz.
Onemli olan kilo vermen degil su an , kiloyu verip koruman. Bu bir kisir dongu cunku.
Aynen şurada dinleneyimSenacim bugun cok calistin dinlen biraz.
Bugünden itibaren o ekibi kov.Cısss onlar.Duygusal yiyiciyim kesinlikle. Modum düşük olduğu zaman cips, makarna, pizza ekibiyle birbirimize sarılırız
Ben de aksam acikanlardanim. O yuzden yemegimi 7 gibi yiyorum. Patatesi tercih ediyorum , cogu insan karsi patatese ama beni doyuruyor. Doyma hissim onemli yoksa ben de abur cubura saldiririm , onumu alamazsiniz.Bende olay daha farklı, acıkmasam bile yemek yiyyorum, görev gibi. Çok canım sıkılıyor herhalde.. bir de gece yemekten çok keyif alıyorum, bambaşka bir zevk
Stres de baska bir etken tabi ki. Doyacaksin salinger. Yavas yavas olacak.Duygusal yiyiciyim kesinlikle. Modum düşük olduğu zaman cips, makarna, pizza ekibiyle birbirimize sarılırız
Bugünden itibaren o ekibi kov.Cısss onlar.
Aynen dört harfli pis cıssss .Hedeflediğin kiloya gelene kadar sağlıklı besleniyoruz.Tamam adlarını bile anmayım, hele biricik bebeğim cipsi hiç anmayayım, dört harfli diyeyim
Ben de aksam acikanlardanim. O yuzden yemegimi 7 gibi yiyorum. Patatesi tercih ediyorum , cogu insan karsi patatese ama beni doyuruyor. Doyma hissim onemli yoksa bende abur cubura saldiririm , onumu alamazsiniz.
Stres de baska bir etken tabi ki. Doyacaksin salinger. Yavas yavas olacak.
Ahh ben de gece çok yerdim tamamen açlık değil, zevkine sonra mağazalarda büyük bedenimiz yoktur dediklerinde akıllandım. Bu arada başkan ben geçen yıl serüvene 78 ile başladım tabi sen o zamanları bilmezsin .Ben de aksam acikanlardanim. O yuzden yemegimi 7 gibi yiyorum. Patatesi tercih ediyorum , cogu insan karsi patatese ama beni doyuruyor. Doyma hissim onemli yoksa ben de abur cubura saldiririm , onumu alamazsiniz.
Stres de baska bir etken tabi ki. Doyacaksin salinger. Yavas yavas olacak.
Geceye dogru ay cikiyor , biz de etkileniyoruz sena.Ahh ben de gece çok yerdim tamamen açlık değil, zevkine sonra mağazalarda büyük bedenimiz yoktur dediklerinde akıllandım. Bu arada başkan ben geçen yıl serüvene 78 ile başladım tabi sen o zamanları bilmezsin .
Sinav yorgunlugu vardir onda hali bile yoktur.Evet diğer grup üyeleriii sohbete geliinsenize.kokulusabun nerdesin kuzu bol koşturmacalı geçmişti günün.
Ahh ben de gece çok yerdim tamamen açlık değil, zevkine sonra mağazalarda büyük bedenimiz yoktur dediklerinde akıllandım. Bu arada başkan ben geçen yıl serüvene 78 ile başladım tabi sen o zamanları bilmezsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?