• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canım ilk günün çok kötü değil menün.Burada günü kaçta kapattın önemli bu

Esasında dünkü konudan sonra bugün biraz dikkat etmeye çalıştım. Normalde bu saydıklarım benim için tek öğünlük kalori bile değil :KK49: burda saat daha 7 bilem olmadı, sanki acıkırım gibi. Belki süt falan içerim acıkırsam, listeye ekleme yaparım canım

Esasında dünkü konudan sonra bugün biraz dikkat etmeye çalıştım. Normalde bu saydıklarım benim için tek öğünlük kalori bile değil :KK49: burda saat daha 7 bilem olmadı, sanki acıkırım gibi. Belki süt falan içerim acıkırsam, listeye ekleme yaparım canım
Nasil acikiyorsun , boyle yavas yavas mi yoksa birden mi.

Bende de insulin direnci var . Ayak seslerini iyi tanirim.

Yp

Yok beybi olaya el atınca kilo verebiliyorum ama el atasım gelmiyor, sainsbury’s den leş donutları alıp alıp yediysem demek...göç psikolojimin üstesinden gece ekmek arası yiyerek geliyorum :KK53:
O zaman duygusal aclik da diyebiliriz.

Onemli olan kilo vermen degil su an , kiloyu verip koruman. Bu bir kisir dongu cunku.

Bende olay daha farklı, acıkmasam bile yemek yiyyorum, görev gibi. Çok canım sıkılıyor herhalde.. bir de gece yemekten çok keyif alıyorum, bambaşka bir zevk :KK49:
Ben de aksam acikanlardanim. O yuzden yemegimi 7 gibi yiyorum. Patatesi tercih ediyorum , cogu insan karsi patatese ama beni doyuruyor. Doyma hissim onemli yoksa ben de abur cubura saldiririm , onumu alamazsiniz. :KK70:

Duygusal yiyiciyim kesinlikle. Modum düşük olduğu zaman cips, makarna, pizza ekibiyle birbirimize sarılırız
Stres de baska bir etken tabi ki. Doyacaksin salinger. Yavas yavas olacak. :cool:

Ben de aksam acikanlardanim. O yuzden yemegimi 7 gibi yiyorum. Patatesi tercih ediyorum , cogu insan karsi patatese ama beni doyuruyor. Doyma hissim onemli yoksa bende abur cubura saldiririm , onumu alamazsiniz. :KK70:

Stres de baska bir etken tabi ki. Doyacaksin salinger. Yavas yavas olacak. :cool:

Hadi inşaallah :KK53:

Ben de aksam acikanlardanim. O yuzden yemegimi 7 gibi yiyorum. Patatesi tercih ediyorum , cogu insan karsi patatese ama beni doyuruyor. Doyma hissim onemli yoksa ben de abur cubura saldiririm , onumu alamazsiniz. :KK70:

Ahh ben de gece çok yerdim tamamen açlık değil, zevkine sonra mağazalarda büyük bedenimiz yoktur dediklerinde akıllandım. Bu arada başkan ben geçen yıl serüvene 78 ile başladım tabi sen o zamanları bilmezsin .

Ahh ben de gece çok yerdim tamamen açlık değil, zevkine sonra mağazalarda büyük bedenimiz yoktur dediklerinde akıllandım. Bu arada başkan ben geçen yıl serüvene 78 ile başladım tabi sen o zamanları bilmezsin .
Geceye dogru ay cikiyor , biz de etkileniyoruz sena. :KK70:

O zaman tanismamistik ama iyi vermissin . 70 . 3 lere indin. 8 kilo az degil.

Basladigin isi 65 de bitireceksin. :KK19:
Evet diğer grup üyeleriii sohbete geliinsenize. kokulusabun kokulusabun nerdesin kuzu bol koşturmacalı geçmişti günün.
Sinav yorgunlugu vardir onda hali bile yoktur. :KK70:

Kız ben evlendiğimde bile 75 kg idim öyle düşün... tombilikos bir gelin....

Back