Uzak mısınız ben pek bilmem oraları.Ay şaka mıCambridge'deyim, sen Londra'da mısın? Nedense yakınsın diye duygulandım wemfwef
Tok olduğunu da hesaba katıyoruz üzme kendini burada birlikte vereceğiz.
Simdi atlarim gelirim kafami bozma.Ay şaka mıCambridge'deyim, sen Londra'da mısın? Nedense yakınsın diye duygulandım wemfwef
Hep beraber vereceğiz canoo .Yarın ilk sağlıklı menünü bekliyorum.esasında aç tartıldım ama belkim sabah tartılsam 78 olurdum.. Teşekkür ederim, epey motive oldum, inşaallah hep beraber..
Aynen önceden hareketli yaşantım yoktu sizinki gibi. Spor benden korksun
Canım teyzem 5 yıldır şeker hastası ve hala diyetine uymuyor .Böyle olunca biz sürekli hastaneye taşınıyoruz .neden hastane koşuşturması içindeydin, sıkıntı yoktur inşaallah?
Simdi atlarim gelirim kafami bozma.
Evet merkez.
Uzak mısınız ben pek bilmem oraları.
Yakınmış aslında.bebişim bildiğin trenle 50 dk var aramızda hihihi
Canım teyzem 5 yıldır şeker hastası ve hala diyetine uymuyor .Böyle olunca biz sürekli hastaneye taşınıyoruz .
Bugunkunu de yazsin da tek kupa hakki gitmesin.Hep beraber vereceğiz canoo .Yarın ilk sağlıklı menünü bekliyorum.
Sana tatli yok sadece bakariz.ay bildiğin şuracıkta çıktın. valla gelirim ben bak notting hill feste gidek beraber
Orası nereeee cıssslı şeyler mi satılıyor yeme içme yeri miay bildiğin şuracıkta çıktın. valla gelirim ben bak notting hill feste gidek beraber
Inşallah canım .Işte aynen imtihan oluyor.Sen bugün ne yedin içtin yaz hele menünü .çok geçmiş olsun, valla yemekle imtihan çok zor oluyor, canı çekiyor demekki ama yapmaması lazım. İyi olur inşaallah
Madem takima geldi yok oyle .Orası nereeee cıssslı şeyler mi satılıyor yeme içme yeri mi
Aynen menünü bekliyoruz canım. Direkt konusuna baktım eski bir filme benziyor.Madem takima geldi yok oyle .
Hugh grant'in notting hill diye bir filmi var . Izlersen.
Senin yasa gore eski.Aynen menünü bekliyoruz canım. Direkt konusuna baktım eski bir filme benziyor.
Orası nereeee cıssslı şeyler mi satılıyor yeme içme yeri mi
Canım ilk günün çok kötü değil menün.Burada günü kaçta kapattın önemli bu@fatma7454
sabah: bir avuç ceviz, bir avuç çilek, bir iki lokma poğaça
arkasına dondurma:'(
akşam da bir kase mercimek çorbası, yarım kutu ton balığı, 3 kaşık fasulye kavurması, sabahki poğaçadan bir lokma yedim.
1 ağustosta 75,5 kg olacağımı düşünüyorum.
Takım ortalaması tahminim de: 1.2 :)
Let the linc begin.@fatma7454
sabah: bir avuç ceviz, bir avuç çilek, bir iki lokma poğaça
arkasına dondurma:'(
akşam da bir kase mercimek çorbası, yarım kutu ton balığı, 3 kaşık fasulye kavurması, sabahki poğaçadan bir lokma yedim.
1 ağustosta 75,5 kg olacağımı düşünüyorum.
Takım ortalaması tahminim de: 1.2 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?