ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

alıntıyı güzel yapamamışım baştan göndereyim.

Evet sağolsun ben de 'yarın başlarım' diyordum her zamanki gibi, direk motive etti.

Kendimi tanıtayım. 28 yaşındayım. Yemek yemeyi çok seviyorum Saçma şeyler yemekten 8 ay önce safra kesem bile alındı. Gıda mühendisiyim lakin şu an çalışmıyorum. 6 ay önce yurtdışına taşındım, bakalım burda ne varmış diye tada tada 5 kilo daha aldım.. Burcum yengeç, astrolojiyi severim. Şişman olmaktan acayip baydım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Yurt disinda misin ben de yurt disindayim. Yoksam ayni ulke mi.

Tarti resmini yukleyecek misin salinger. Oyle bir sartimiz var da.

Astrolojiyle ilgiliyim ben de. Yengec burclari da kilo almaya musait maalesef. Gezegen ay oldugu icin cok etkileniyor.

Ben de sena hoşgeldin aramıza canım .Tartı fotonu ısrarla bekliyorum.

Eneeem yoksam aynı mı.. ama sen tatlılar güzel dediğine göre kesin farklı ülkedir çünkü buranın ne yemeğinde ne tatlısında pek iş yok ( gene de tabi arayan buluyor ve ben gibi kilo alıyor ) İngiltere’denim, sen ne taraftasın?

Evet ay çekip ittikçe ben de etkileniyorum, iki üzülsem hemen koştur koştur mutfağa gidiyorum senin burcun ne pekii?
Tartı resmim geliyor, grubun kilo ortalamasını epey yükseltecek

Kiz nasil Ingiltere'desin. Ben de burdayim sen guzel tatliciya gitmemissin. Hangi sehir. Yeni komsu tasindi o musun yoksam.

E ela40 Canım yarıştığım topik burası.Kendi aramızda yarışma düzenliyoruz ,günlük düzenli menümüzü yazıyoruz .Evde yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz. Sağlıklı besleniyoruz. Eğer kararını verdiysen tartı fotonu bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…