- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ben de yazdim genel bir hatirlatma pg.Ben yazdım
Anladım kaptan pardonBen de yazdim genel bir hatirlatma pg.
Yurt disinda misin ben de yurt disindayim. Yoksam ayni ulke mi.
Evet sağolsun ben de 'yarın başlarım' diyordum her zamanki gibi, direk motive etti.
Kendimi tanıtayım. 28 yaşındayım. Yemek yemeyi çok seviyorumSaçma şeyler yemekten 8 ay önce safra kesem bile alındı. Gıda mühendisiyim lakin şu an çalışmıyorum. 6 ay önce yurtdışına taşındım, bakalım burda ne varmış diye tada tada 5 kilo daha aldım.. Burcum yengeç, astrolojiyi severim. Şişman olmaktan acayip baydım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kuzum garantiye gönder ya da tamire.Çok güzel sohpet etmişsiniz benim telefon acayip kafayı yedi bugün daha yeni soğudu telefon of yaa
Ben de sena hoşgeldin aramıza canım .Tartı fotonu ısrarla bekliyorum.alıntıyı güzel yapamamışım baştan göndereyim.
Evet sağolsun ben de 'yarın başlarım' diyordum her zamanki gibi, direk motive etti.
Kendimi tanıtayım. 28 yaşındayım. Yemek yemeyi çok seviyorumSaçma şeyler yemekten 8 ay önce safra kesem bile alındı. Gıda mühendisiyim lakin şu an çalışmıyorum. 6 ay önce yurtdışına taşındım, bakalım burda ne varmış diye tada tada 5 kilo daha aldım.. Burcum yengeç, astrolojiyi severim. Şişman olmaktan acayip baydım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Pardonluk bir durum yok.Anladım kaptan pardon
Pilinde mi sorun var.Çok güzel sohpet etmişsiniz benim telefon acayip kafayı yedi bugün daha yeni soğudu telefon of yaa
Ben de sena hoşgeldin aramıza canım .Tartı fotonu ısrarla bekliyorum.
Kiz nasil Ingiltere'desin. Ben de burdayim sen guzel tatliciya gitmemissin.Eneeem yoksam aynı mı.. ama sen tatlılar güzel dediğine göre kesin farklı ülkedir çünkü buranın ne yemeğinde ne tatlısında pek iş yok ( gene de tabi arayan buluyor ve ben gibi kilo alıyor) İngiltere’denim, sen ne taraftasın?
Evet ay çekip ittikçe ben de etkileniyorum, iki üzülsem hemen koştur koştur mutfağa gidiyorumsenin burcun ne pekii?
Tartı resmim geliyor, grubun kilo ortalamasını epey yükseltecek
Tok olduğunu da hesaba katıyoruz üzme kendini burada birlikte vereceğiz.Ooof of :,(
Uzulme ben de 75.3 lerden 57.7 lere dustum.Ooof of :,(
Başkanımız canlı kanlı örneği.Sağlıklı beslenince ,hareketi de işin içine katınca gidiyor canım. Ben de 1 ayda 2 kg verdim söylemesem olmazUzulme ben de 75.3 lerden 57.7 lere dustum.
Sen hastane kosusturmasi icinde cok iyi verdin sena. + Rutin hayatina sporu da kattin .Başkanımız canlı kanlı örneği.Sağlıklı beslenince ,hareketi de işin içine katınca gidiyor canım. Ben de 1 ayda 2 kg verdim söylemesem olmaz
Kiz nasil Ingiltere'desin. Ben de burdayim sen guzel tatliciya gitmemissin.Hangi sehir. Yeni komsu tasindi o musun yoksam.
Aynen önceden hareketli yaşantım yoktu sizinki gibi. Spor benden korksunSen hastane kosusturmasi icinde cok iyi verdin sena. + Rutin hayatina sporu da kattin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?