- 28 Temmuz 2017
- 2.688
- 6.745
- 158
- 27
Canım kararını verdiysen tartı fotosu bekliyorum tok olman önemli değil S salinger29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet leslie fazla yormuyor. Jillian biraz sarsiyor.Olur canım bana uyar önce leslie ile başlarız ,hatta ilerleyen zamanlarda menünün yanında ne kadar spor yaptıysak ekleriz müthiş olur. A AklinYolu1
Aynen caaaanım leslie yormuyor. Jillian beni mahvediyor.Evet leslie fazla yormuyor. Jillian biraz sarsiyor.
Ben menumu yazdim . Gunu patatizle kapaticam.Menüler nerdee canolaaar günü kapattınız mı
Tey teyyyy Ben günü kapattım sıvı tüketirim artık .Ben menumu yazdim . Gunu patatizle kapaticam.
Patates yemedigim hafta kilo veremiyorum ben. Bknz: ikinci hafta 100 gram.Tey teyyyy Ben günü kapattım sıvı tüketirim artık .
Bu kadar dili erkek arkadasina dokseydin evlenme teklif ederdi.S salinger29
Kız etiketlerim ulaşıyor mu kuzum müsait olduğunda tartı fotosu atar mısın. Seni tanımak istiyoruz.
Ehehee valla yaaa.Gerçi erkek arkadaşım yok orası apayrı bir konu.Bu kadar dili erkek arkadasina dokseydin evlenme teklif ederdi.
Bu kadar dili bana doksen ben evlenirdim seninle.Ehehee valla yaaa.Gerçi erkek arkadaşım yok orası apayrı bir konu.
Patatiz , latte , mocha ne ararsan.S salinger29
Alo alooo sesim geliyir miii. Gelmeme sebebin nedir ?Çok sıkı, ceza uygulayan bir takım değiliz sadece sağlıklı besleniyoruz.
Ehehee Bilmem hiç düşünmedim sevgili falan yapmak. Dersleri çalışamam deyip aşk meşk işlerine girmedim .Aynen hele bi fit kız oliiyim önce.Bu kadar dili bana doksen ben evlenirdim seninle.
Niye ya olmali . Once kilo sonra erkek arkadas. Citalari yukseltelim.
Okula basladiginda şok olacak arkadaslarin.Ehehee Bilmem hiç düşünmedim sevgili falan yapmak. Dersleri çalışamam deyip aşk meşk işlerine girmedim .Aynen hele bi fit kız oliiyim önce.
Ayyy inşallah ağzından cıssslı bir şey damlıyor .Eylüle kadar 65 olur muyum acabaaaOkula basladiginda şok olacak arkadaslarin.
Bal mi demek istediniz.Ayyy inşallah ağzından cıssslı bir şey damlıyor .Eylüle kadar 65 olur muyum acabaaa
Gözümü diktim valla 65 benim olacakBal mi demek istediniz.
Hastane islerin bitseydi rahat olurdun.Olursun ya . 65.9 a gozunu dik bence.