- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Aramiza hosgeldin.Eki Görüntüle 2171434 22 Temmuz Pazar
Olsun tabi benim gozum yok.Gözümü diktim valla 65 benim olacak
Hoşgeldin canım seni tanıyalımAramiza hosgeldin.Lola kendini bize tanitir misin.
Tabii ki 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. 1.55 boyundayım. Boy kilo endeksinde ideal kilom 48 olarak gözüküyor, benim öncelikli hedefimse 52 kilo olmak.Aramiza hosgeldin.Lola kendini bize tanitir misin.
Düzenli menü bildirimi ve sporla destekleyince müthiş oluyor canım .Benden 1 yaş küçükmüşsünTabii ki 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. 1.55 boyundayım. Boy kilo endeksinde ideal kilom 48 olarak gözüküyor, benim öncelikli hedefimse 52 kilo olmak.
Oyle mi hangi bolumu okuyorsun.Tabii ki 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. 1.55 boyundayım. Boy kilo endeksinde ideal kilom 48 olarak gözüküyor, benim öncelikli hedefimse 52 kilo olmak.
Evet yakınmışOyle mi hangi bolumu okuyorsun.Sena616 ile yaslariniz yakin.
Bi de hangi burcsun . Bunu sormasak olmazdi.
Akşam yemeklerinden sonra spora gidiyorum, bugün 3. Günüm olacakDüzenli menü bildirimi ve sporla destekleyince müthiş oluyor canım .Benden 1 yaş küçükmüşsün
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve tamamen burcunun özelliklerini taşıyan bi koç burcuyumOyle mi hangi bolumu okuyorsun.Sena616 ile yaslariniz yakin.
Bi de hangi burcsun . Bunu sormasak olmazdi.
Spora gidiyorsan cok iyi. Sana cok yardimci olacaktir.Akşam yemeklerinden sonra spora gidiyorum, bugün 3. Günüm olacak
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve tamamen burcunun özelliklerini taşıyan bi koç burcuyum
Spora gidiyorsan cok iyi. Sana cok yardimci olacaktir.
Onun disinda biz de elimizden geldigi kadar sana destek oluruz. Kupa kazanma sistemine gore calisiyoruz.
Bugunden baslayarak menunu yazip @fatma7454 u etiketliyorsun.
Kacamak yaptiginda , yapacaginda bile yaziyorsun cunku biz bunun icin buradayiz.
Tamam yeni oldugun icin ilk bi iki gun ben hatirlatirim.akşam yemeğinden sonra hemen menümü paylaşacağım :)
S salinger29
Alo alooo sesim geliyir miii. Gelmeme sebebin nedir ?Çok sıkı, ceza uygulayan bir takım değiliz sadece sağlıklı besleniyoruz.
Ayyy canım ben de vazgeçtin sandım. Olsun hep birlikte kurtulucaz kilolardan kendinden kısaca bahseder misin tanıyalım .burdayım beybili, korkmak ne kelime aksine gaza geldim. Eşim tepemde dolanıyordu da girdim ama yazamadım, beni hala 65 kg falan sanıyor, ondan şüşko olduğumun farkında değil henüz:'(
selamlar herkese:)
Çok teşekkür ederim açıkladığınız için :))Tamam yeni oldugun icin ilk bi iki gun ben hatirlatirim.
Kupa sistemi :
Tam menu bildiriminden bir kupa aliyorsun.
Ilk uce girenler 3 , 2 , 1 diye kupa aliyor.
Mesaj sayilari cok olanlar tek kupa aliyor. Aktif olmak sarti var yani. Tek tek sayiyorum. Gecen hafta 315 mesajim vardi .
1 agustos icin hedefini yaziyorsun. Tutturursan tek kupa aliyorsun.
22 Temmuz icin haftalik ortalamamiz 1.1014 idi.
Haftalik takim ortalamamizi da tahmin edip en yakin olan tek kupa aliyor.
Anlasilmayan bir sey varsa sorabilirsin.
Ornek :
Ben 1 agustos da ... olurum. 54 kg
Haftalik takim ortalama tahminim: 0.8273 gibi .
Selam hosgeldin. Sena cok ugrasti senin icin. Iyi oldu geldin. Sen de kendini bize tanitir misin?burdayım beybili, korkmak ne kelime aksine gaza geldim. Eşim tepemde dolanıyordu da girdim ama yazamadım, beni hala 65 kg falan sanıyor, ondan şüşko olduğumun farkında değil henüz:'(
selamlar herkese:)
Çok teşekkür ederim açıkladığınız için :))
O zaman tahminen;
1 Ağustos'ta 54.2 olurum
Haftalık takım ortalama tahminim de 0.9500 olsun
Tahminleri şimdiden yaptım ama umarım zamanıdır
Sanal cafe.Aynen arkadaşlar sadece diyet konuşmuyoruz .Kafa dağıtmaya da ihtiyacımız var .
Ben yazdımArkadaslar bugun menunuzu yazmayi unutmayin. @fatma7454
A AklinYolu1
@fatma7454
@kokulusabun
Sena616
@tulipa
@Papatya gelini
@ebrar1980
@Sarellam
Selam hosgeldin. Sena cok ugrasti senin icin. Iyi oldu geldin. Sen de kendini bize tanitir misin?
Evet sağolsun ben de 'yarın başlarım' diyordum her zamanki gibi, direk motive etti.
Kendimi tanıtayım. 28 yaşındayım. Yemek yemeyi çok seviyorumSaçma şeyler yemekten 8 ay önce safra kesem bile alındı. Gıda mühendisiyim lakin şu an çalışmıyorum. 6 ay önce yurtdışına taşındım, bakalım burda ne varmış diye tada tada 5 kilo daha aldım.. Burcum yengeç, astrolojiyi severim. Şişman olmaktan acayip baydım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?