Oteki yarismaya baktin mi. Kacinci oldun haberin var mi + menuler nerde . Begenip begenip kaciyorsun.Merhabalaaar canlarım nasıl geçiyor gününüz
Ooo lince basliyoruz o zaman.Menüm
@fatma7454 10.00
1 kk peynir ,5 zeytin, 1 kase yoğurt, 1 domates, 1 dl tb, 1 ceviz, 1 gün kurusu
14.00
2 kayısı, 4 kiraz
17.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 2 kare dl börek
Su 2 lt
Spor 1,5 saat
Günü kapattım artık sıvı tüketirim. Bugün yediğim cıss tamamen misafirler yüzünden oldu.
Amaniin bakmadım hemen bakıyım orda mı yazıyor, menüm burada kapı gibi duruyorOteki yarismaya baktin mi. Kacinci oldun haberin var mi + menuler nerde . Begenip begenip kaciyorsun.
Tek kupani alirim bu hafta acimam.
Bir gun eksik olursa kupayi alamazsin.Amaniin bakmadım hemen bakıyım orda mı yazıyor, menüm burada kapı gibi duruyor
Meyve detoxumu yaptim bakalim.Anladım ahaliii pazar günü tartı fotolarını unutmayalım kaldı 4 günkim çok eksi görecek meraklar içerisindeyim
Tamam canım, sen meyveye devam et, ben öğlen yedim meyvemi, şimdi de patlican ve biber közlüyorum, içine ilaveten semizotu, domates falan doğrayıp salata yapıciiiimkokulusabun ben bugun sebze yapamadim. meyveleri bitirmeyi dusunuyorum. sebzeye yarin basliyorum.
... ama senin yaptigin daha guzel.
Aramıza hoşgeldin canım, bende 3 çocuklu bir anne olarak cok iyi anlıyorum seni :))Hıım be 3 çocuklu bi ev hanımıydım bilenler bilir ama artık bi iş kadınıyım eski sayılırım sitede e bi hatrı sayılır geçmişim var sevenlerimde vardır saolsunlar görmezden geldiklerimde en son doğumumdan kalan kilolarımı vermek (keşke) 50 ye düşsem diye düşünen umutsuz bi üyeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Biz de seni tebrik ediyoruz citir citir kaptin kupalari.Öteki topiği okudum 3.olmuşum diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Super menu.Tamam canım, sen meyveye devam et, ben öğlen yedim meyvemi, şimdi de patlican ve biber közlüyorum, içine ilaveten semizotu, domates falan doğrayıp salata yapıciiiim
Ben bes lik hakkimi doldurdum.Nerdesiniz bak kokulusabun sayıyor hee ensemizde ona göre
Haftalık ortalama tahminim: 0.7000Hedef kupalar ve tahmin kupalari pazar gunu (8 temmuz 2018) . Degistirmek isteyen hala degistirebilir ama degistirmek icin bugun son gun olsun lutfen. Yeni gelen arkadaslara ornek olsun.
A AklinYolu1
Haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Haftalik hedef : 58.3
@fatma7454
Haftalik ortalama tahmini :0.7876
Haftalik hedef :60.5
kokulusabun
Haftalik ortalama tahmini : 0.9255
Haftalik hedef :72.6
@_SinsireLLa_
Haftalik ortalama tahmini :60
Haftalik hedef :0.8456