Hıım be 3 çocuklu bi ev hanımıydım bilenler bilir ama artık bi iş kadınıyım eski sayılırım sitede e bi hatrı sayılır geçmişim var sevenlerimde vardır saolsunlar görmezden geldiklerimde en son doğumumdan kalan kilolarımı vermek (keşke) 50 ye düşsem diye düşünen umutsuz bi üyeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimSen haril haril eczane ara bugun.
Kendini tanitsana bize . Tanimayan arkadaslar da tanisin.
Beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir.Hıım be 3 çocuklu bi ev hanımıydım bilenler bilir ama artık bi iş kadınıyım eski sayılırım sitede e bi hatrı sayılır geçmişim var sevenlerimde vardır saolsunlar görmezden geldiklerimde en son doğumumdan kalan kilolarımı vermek (keşke) 50 ye düşsem diye düşünen umutsuz bi üyeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Menulerinden goriccigizz yanlislarini.Ya ben sebze çok severim salataya bayılırım ekmektee yemem ama noluyo bilmiyorum şişkoyum işte
Ooo super aramiza hosgeldin. Tarti resmini garantiliyen takim kocu.Yaptımmmmm
Pisti olduk ahaha ayni seyi yazmisiz.E aranıza hoş geldim
Yoğurtlu semiz otu bir dilim kepek ekmeği zeytin yağlı taza fasulye yemeyi planlıyorum akşama
Haftalık ortalamam 0,500 haftalık hedef 0,760
Hallediyim hemenGunluk menuler toplu yaziliyor, daha duzenli oluyor . Elestirme imkanimiz oluyor .
4 temmuz 2018 menusu @fatma7454
Sabah:
Ogle :
Aksam
Varsa aralar gibi...
Öğrenicem çok acemiyimSeni 68 yazdim pg . Sana pg diyebilir miyim.
Pazara kadar ben .... kilo olurum diyorsun. Tutturursan bir kupa alirsin.
Oteki dogru.
Yeni basladin normaldir.Öğrenicem çok acemiyim
Superrr .5 TEMMUZ MENÜSÜ
1 bardak bitki çayı
3 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
6-7 dal limonlu maydamoz
...........
ARA
1 kase yulaf ezmesi (fındık ceviz üzümlü) yoğurtla