- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.421
Canım mail gelmedi ki bana bi daha bakim dur2. Yarismanin kurallarini cumartesi gunu acikliyorum. Bu yarismadan daha kati ve ciddi.
Ahh yaaa evvetttÇok yakışıklı dimi ama yaaaa
Mayis 15 69.9 goreceaammmmSenin 57 lerini benim 59 larimi cok gordum ben sindy. Kendimize ceki duzen vermemiz gerek. Biliyorsun bu da paylasimla oluyor.
2. 3. 4.
Tabi ki neden olmasin. YalnizMayis 15 69.9 goreceaammmm
Yok nen arkamda seni goruyom yemek yerken falanTabi ki neden olmasin. YalnizM e g g bu yarisma bana cok yediriyor o yuzden katilmak istemiyorum dedi.
15 mayista bayaaa iddiali olmus haaTabi ki neden olmasin. YalnizM e g g bu yarisma bana cok yediriyor o yuzden katilmak istemiyorum dedi.
Sana etkisi oluyor demek ki bi de kendime olsa.Yok nen arkamda seni goruyom yemek yerken falan
Hatta yururken kosmaya basliyomm
Yarinki kilona bagli . 2 haftan var desek...15 mayista bayaaa iddiali olmus haa
Gerci 69.999 diiim ben
Canımmmm senin tahmin yatar en azından benim açımdan_Makaron_
N nscckts 84.8
M e g g 61.3
Hannaz 53.5
A AklinYolu1 64.2
Muttapa7555 63
_Makaron_ 76.1
tulipa 61.8
krizantem3 65.5
TopraKahveBob 72.3
Aslinda benim acimdan da yatar. Bilmiyorlar iki gunde kilo verdim.Canımmmm senin tahmin yatar en azından benim açımdan
Kızzz nasıl verdin insan banada yol gösterirdi ben hala şişiyorum 1 günde ödem atacak bişey lazım mümkünse limon ve soğan olmasınAslinda benim acimdan da yatar. Bilmiyorlar iki gunde kilo verdim.2. yarismada da tahmin oyunu devam ediyor. Cok zevkli.
Senin emailine attim ya gormedin mi.Kızzz nasıl verdin insan banada yol gösterirdi ben hala şişiyorum 1 günde ödem atacak bişey lazım mümkünse limon ve soğan olmasın
Gelmedi bi bakim dur tövbeler olsun ne oluyor bu maileSenin emailine attim ya gormedin mi.
Canıııım nasıl yüzüm güldü anlatamam_Makaron_
N nscckts 84
Hannaz 52.6
A AklinYolu1 63.9
Muttapa7555 62.5
_Makaron_ 76
tulipa 61.7
krizantem3 66
TopraKahveBob 72
zinnia 71
Cifter cifter gonderiyorum bilmiyorum.Gelmedi bi bakim dur tövbeler olsun ne oluyor bu maile
Aralari okumayinca boyle fatmayi az yaziyorsunuz._Makaron_
N nscckts 84
Hannaz 52.6
A AklinYolu1 63.9
Muttapa7555 62.5
_Makaron_ 76
tulipa 61.7
krizantem3 66
TopraKahveBob 72
zinnia 71
Motive olsun diye şeaptım yaCifter cifter gonderiyorum bilmiyorum.
Aralari okumayinca boyle fatmayi az yaziyorsunuz.
Hep gül canımCanıııım nasıl yüzüm güldü anlatamam
Fatmayla ayni anda kilo almisiz. Uyguladigimiz diyetler hep ayni.Motive olsun diye şeaptım ya
Hep gül canım