- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.441
1 latte ısmarla kendineAyy canim nasil latte istedi. Saka maka bugun 3. gunum.
Turk kahvesi icsem onu sekersiz icemiyorum.
Kafamızı duvarlara mı vursak napsak lahanaya niyetlenmiştim ben 1 hafta şu ödemi atmak için sen aklımı çeldinFatmayla ayni anda kilo almisiz. Uyguladigimiz diyetler hep ayni.
Evde yok olsa da ismarlamam. Kararliyim ama turk kahvesini bi kasik esmer sekerle icsem ne olur ki. Hadi yarim kasik olsun.1 latte ısmarla kendine
Inan bana tarcini bulamiyorum. Maydanoz tozu aldim , deniz tuzu aldim. Onu bulamadim. Cok ilginc yahu. Var ama olan yerlerde de benim aklima gelmiyor. Direkt sutlu yapayim .A AklinYolu1 sakın sindy e uyma sakın içme yarçınlı türk kahvesini denedin mi şekerkonusunda yumuşatabilir yada sütlü ve sade oda tadını kırıyor biraz
Senin gizli planin lahana miydi. Ahaha ise yaramaz o.Kafamızı duvarlara mı vursak napsak lahanaya niyetlenmiştim ben 1 hafta şu ödemi atmak için sen aklımı çeldin
Yok lahana değildi canım kefirdi ama makina bulamadım artık sonraya kaldı.Inan bana tarcini bulamiyorum. Maydanoz tozu aldim , deniz tuzu aldim. Onu bulamadim. Cok ilginc yahu. Var ama olan yerlerde de benim aklima gelmiyor. Direkt sutlu yapayim .
Senin gizli planin lahana miydi. Ahaha ise yaramaz o.
Hazir kefirler satiliyor. Makine degil de mayasini bulursan kendin yapabiliyorsun.Yok lahana değildi canım kefirdi ama makina bulamadım artık sonraya kaldı.
Lahanayı bugün akşam düşünmüşyüm kefir olayı yatınca
Toz tarçın da mı yok canım ya onu da kullanabilirdinInan bana tarcini bulamiyorum. Maydanoz tozu aldim , deniz tuzu aldim. Onu bulamadim. Cok ilginc yahu. Var ama olan yerlerde de benim aklima gelmiyor. Direkt sutlu yapayim .
Senin gizli planin lahana miydi. Ahaha ise yaramaz o.
Gecen cubuk almistim gelmedi.Toz tarçın da mı yok canım ya onu da kullanabilirdin
Yok kefiri zayen mayam var yapıyorum smoothie için bi makina alacaktım 5 mayıs sonrasına kaldı.M e g g Turk kahvesi icin mutfaga gittim aman gec olmus ya deyip su sisesini alip geldim. Ayyy ne olur boyle devam edeyim .
Hazir kefirler satiliyor. Makine degil de mayasini bulursan kendin yapabiliyorsun.
Ben de yogurt yapmayi dusunuyorum tabi sut alirsam. Sana bi soru badem sutunu ya da hindistan cevizini mayalarsak yogurt elde edebilir miyiz.
Sana nasip olmayacak bu tarçın insilün için acaip işe yarıypr ne yap et bul yaniGecen cubuk almistim gelmedi.
Toz tarcin da baktim dun yoktu . Var ama aklima gelmiyor. Gelen yerde de yok diyorlar :)
Yok kefiri zayen mayam var yapıyorum smoothie için bi makina alacaktım 5 mayıs sonrasına kaldı.
Ben böyle karışımları pütürlü olunca içemiyorum miğdem bulanıyor vestelin bi makina var mixandgo diye pnu alcam
Lahana diyeti yapacakken de lahanayi bulamamistim.Sana nasip olmayacak bu tarçın insilün için acaip işe yarıypr ne yap et bul yani
Mayası hazır değil benim bu karnabahara benzeyen doğal kefir tanesinden. Burda yaşayan bi bayandan almıştım. Ayrıca fakülte de satılıyor mayası bi araştır bakalım canlandırılan mayalar var satılan bi yer var mı aktarlarda oluyor senin orada var mıdır bilememMayasini nasil yapiyorsun hazir mayalar iyi degil diyorlar. Ogrenmek istiyorum bende.
Blender da smoothie yapiyor. Benimkinin markasi kenwood.
Aklimda sut var tarcin var.
Şahane bi tarif bende seviyorum tarçını tarçınlı kahveyiLahana diyeti yapacakken de lahanayi bulamamistim.
Tarcini aksine cok seviyorum. Sutlu Turk kahvesi yapsam icine tarcin eklesem misss.
Helal olsun maşallah:)Turk kahvesi icin mutfaga gittim aman gec olmus ya deyip su sisesini alip geldim. Ayyy ne olur boyle devam edeyim .
Yoktur bulamam burada cok utopik olur ama probiyotik yapmasini ogrenecegim o bitki / botanik kursunda.Mayası hazır değil benim bu karnabahara benzeyen doğal kefir tanesinden. Burda yaşayan bi bayandan almıştım. Ayrıca fakülte de satılıyor mayası bi araştır bakalım canlandırılan mayalar var satılan bi yer var mı aktarlarda oluyor senin orada var mıdır bilemem
Darisi senin basina. Cikolatayla olan iliskin tez biter insallah.Helal olsun maşallah:)
Kız bak sana bi yarifim var muzu dilimle yuvarlak yuvarlak...Helal olsun maşallah:)
Ben bunu asırlar önce denedim canım bana işlemiyor bu :)Kız bak sana bi yarifim var muzu dilimle yuvarlak yuvarlak...
Sonra her tarafını kakaoya bula sade kakao ama şekersiz keklere koyulanfan çikolata yerine bunu ye bakalım nasıl olacak...
Ben o şekilde bıraktım çikolatayı günde 1 paket bitter bitirirdim eskiden şimdi yüzde 80lik bile tatlı geliyor