- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.461
Yarif mi dedin elime dustun fatma.Kız bak sana bi yarifim var muzu dilimle yuvarlak yuvarlak...
Sonra her tarafını kakaoya bula sade kakao ama şekersiz keklere koyulanfan çikolata yerine bunu ye bakalım nasıl olacak...
Ben o şekilde bıraktım çikolatayı günde 1 paket bitter bitirirdim eskiden şimdi yüzde 80lik bile tatlı geliyor
Yiyor musun yemiyor musun karar ver.Ben bunu asırlar önce denedim canım bana işlemiyor bu :)
Ya ben burda yazıyorum da sürekli çikolata yeniyorum sanıyorsunuz öyle değil valla:)
Bu ara yemiyorum da bugün çok yemek karıştırdım yaa midem bulanıyo fena şekildeYarif mi dedin elime dustun fatma.
Yiyor musun yemiyor musun karar ver.
Bi tek bugun mu .Bu ara yemiyorum da bugün çok yemek karıştırdım yaa midem bulanıyo fena şekilde
GunaydinGunaydin kiizlar
Ilk bildirimi yapiim dedim.
Utanmadan
Gunaydin kizlar,
Kilom tam 63.0 kg. Cumartesi gunu 64.6 oldugumu ve manyakca yedigimi dusunursek. Kotunun iyisi.Gecen haftaya gore +600 gram.
Son bir haftada aldiklarimi vermeyi dusunuyorum. Bakalim kismet.
Aslinda ben seni bekleyecektim mac ama zeyna atmis o yuzden artik gecti dedim.Atmışsın bile, kendi tahmini mi yazmamışım yine. of ya
Kanka bu yarışma böyle olsa bitti zaten bu. Yenisine süper girsek olmaz mı?Aslinda ben seni bekleyecektim mac ama zeyna atmis o yuzden artik gecti dedim.
Nasil yani kilo alimi bakimindan mi diyorsun.Kanka bu yarışma böyle olsa bitti zaten bu. Yenisine süper girsek olmaz mı?
yok baksana tahmin yapamadım, yapabilenler de az olmuş. tahmin tablosu konusundaNasil yani kilo alimi bakimindan mi diyorsun.
Ama biz yaptik bize haksizlik olmuyor mu. Zeyna sindy nisa fatma. Maksat eglence olsun. Zor geliyorsa ben yapayim.yok baksana tahmin yapamadım, yapabilenler de az olmuş. tahmin tablosu konusunda
Zorluk için demedim, katılım az oldu diye dedim. Yapmıyım demedim ki yapmasak mı diye fikir sorum. Formüller hazır excelde, rakamları girince otomotik atıyor. Bir zorluğu yok. Tüm tartı fotolarından sonra atarım bugün.Ama biz yaptik bize haksizlik olmuyor mu. Zeyna sindy nisa fatma. Maksat eglence olsun. Zor geliyorsa ben yapayim.
Ters tarafindan mi kalktin mac bugun.Zorluk için demedim, katılım az oldu diye dedim. Yapmıyım demedim ki yapmasak mı diye fikir sorum. Formüller hazır excelde, rakamları girince otomotik atıyor. Bir zorluğu yok. Tüm tartı fotolarından sonra atarım bugün.
Yok be smile koymamışım ondan gergin yazı gibi görünmüş. Mesajla iletişimin sıkıntıları işte, beden dili görünmüyorTers tarafindan mi kalktin mac bugun.
Ben de acliktan yatamadim kilon ne durumda .Yok be smile koymamışım ondan gergin yazı gibi görünmüş. Mesajla iletişimin sıkıntıları işte, beden dili görünmüyor
EyvahYarif mi dedin elime dustun fatma.
Yiyor musun yemiyor musun karar ver.