- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.521
Aynen canım tam gaz oruçla biraz zor olsade yılmak yok 64lü bi rakam olmalı bu hafta bıktım çünkü ağrılarım daha dayanılır acı yok diye diye spor yapıyorum.Elimiz mahkum.
Ben de corba alisveriri yapayim bakalim.
Gecmis olsun roxen , nisana girdik nerdeyse herkes hasta.
Benimkide gidip geliyor. Ne tam iyiyim diyebilirim ne de tam kotu.
Muhtesem fatma geri mi dondu yoksa.
:)Tişikkirlir , bu arada saçlarına bende bayıldım onuda ekleyim
Bana da dondurma iyi gelirZencefil limon bal çay yapıp içiyorum bide bana dondurma iyi geliyor böyle rahatsızlandığım zamansporun harika bu arada
Nerde ilginç yiyecek orda sen valla bravo tadı güzelmiydi bari hindistan cevizinin aromasını pek sevmem benKahvalti icin coconut suyu +kinoa karisimi bi sey yedim. Coconut in laneti. :)
Ya aslinda diyet yapmasam yanima koymam bunlari:)Nerde ilginç yiyecek orda sen valla bravo tadı güzelmiydi bari hindistan cevizinin aromasını pek sevmem ben
Spor salonu mu oluyor o :)Kizlar cuma gunu gym e kaydoluyorum. Randevu aldım bence zamani geldi :)
Spor salonu mu oluyor o :)
Sıfır İngilizcem :) bende anliyim azcik sizleriiEvet ingilizcesi kisa olunca oyle yaziyorum.
Gym : spor salonuSıfır İngilizcem :) bende anliyim azcik sizlerii
Süper ben burda hem kilo veriyorum hem spor yapıyorum hemde İngilizce öğreniyorumGym : spor salonu
coconut : hindistan cevizi
almond : badem
milk : sut
chicory root : hindiba koku
Genelde bunlari kullaniyorum.
Bir de popcorn=patlamis misir var onu simdilik kullanmiyorumama paket icinde aldiklarim; coconut suyu, popcorn(85 kalori) , karidesli salata.
Ogle yemegi ya da aksam yemegi icin aldim.
Süper ben burda hem kilo veriyorum hem spor yapıyorum hemde İngilizce öğreniyorum
Ayy onu nasıl unuturumArada mentalisti de izleyip zekani da keskinlestirdin. Bizde yok yok.
Ayy onu nasıl unuturum
Kesinlikle iyi fikirBen de hedef kilomu degistirdim. 55 kiloda gayet iyi dururum bence.2 kilo karim oldu.
Simitler gitti gibi . Gobek az kaldi. Selulitlerde bile fark var nas.Kesinlikle iyi fikir
Kesinlikle çok mutluyum 7 hafta sonra 80 kilo olabilmeyi de çok istiyorum başarabilir miyim bilmiyorumSimitler gitti gibi . Gobek az kaldi. Selulitlerde bile fark var nas.
Yani senin de basarin cok yakindir. Iyi ki basladin bizimle.
Kesinlikle çok mutluyum 7 hafta sonra 80 kilo olabilmeyi de çok istiyorum başarabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?