- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.481
kıızzz dene baaak
nane salatalık lımon maydonoz gecır bak katı meyve sıkacagından lıkır lıkır ıcersın cok mezzetlı lezzetlıcıddıyım
A AklinYolu1 ya sen hesaplama falan yapmıştın ben giremedim siteye o günlerde baya bi geriye de gittim ama bulamadım. Zahmet olur mu sana
ben kendımınkını bulım dur okumustum unuttum bmi ye bakcamLimon koymam ben midemi agritiyor. Bugun ictim ama niye ictim bi sor
Ben daha cok lahana , ispanak dusunuyorum.
Yok canim hesaplandi zaten.
Eki Görüntüle 2128653
Aslinda alinmak istenen alinmadi orada. Bazilarinin hedefi ucuk , bazilarinin hedefi az .
BMI 23 den fazla ise TIP2 diyabet icin tehlike canlari.
ben kendımınkını bulım dur okumustum unuttum bmi ye bakcam
ayyy teee nerelere gıttım bulmak ıcın
ayyy teee nerelere gıttım bulmak ıcın
bıldırıme bakım oyle devam edım dedım ıyıkı bakmısım
ben bmi mı suan tanımamazlıktan gelıyorum
tanımıyorum bana aıt degıl haberım yok baskasının o
ya orda 47.9 diyor bana, ben bi 53 ü görseydim daha ne isterdim.Ay orada karisik oluyor. Kiminki nerde belli degil. O yuzden tek cikariyorum.
Benim fazla biliyorum. Şimdi kilo vermek için 1600 kalorimi almam lazım ama benim daha az oluyor. Etkilermi kilo verimini ondan mı kıramıyorum acabaLimon koymam ben midemi agritiyor. Bugun ictim ama niye ictim bi sor
Ben daha cok lahana , ispanak dusunuyorum.
Yok canim hesaplandi zaten.
Eki Görüntüle 2128653
Aslinda alinmak istenen alinmadi orada. Bazilarinin hedefi ucuk , bazilarinin hedefi az .
BMI 23 den fazla ise TIP2 diyabet icin tehlike canlari.
t harfı ıle baslıyor benımkıya orda 47.9 diyor bana, ben bi 53 ü görseydim daha ne isterdim.
Bugün çok yedim. Yarım saat spor yaptım. Zaten gün içinde de baya yoruldum. Dışarıdaydım
N nscckts senşn kullandığın ilacı tahmin ediyorum galiba. Onu bi arkadaşım kullandı, zayıfladı ama hayat enerjisi kalmamıştı. Çok bitkinleşti. Sen de var mı böyle bir şey.
ya orda 47.9 diyor bana, ben bi 53 ü görseydim daha ne isterdim.
Bugün çok yedim. Yarım saat spor yaptım. Zaten gün içinde de baya yoruldum. Dışarıdaydım
N nscckts senşn kullandığın ilacı tahmin ediyorum galiba. Onu bi arkadaşım kullandı, zayıfladı ama hayat enerjisi kalmamıştı. Çok bitkinleşti. Sen de var mı böyle bir şey.
Benim fazla biliyorum. Şimdi kilo vermek için 1600 kalorimi almam lazım ama benim daha az oluyor. Etkilermi kilo verimini ondan mı kıramıyorum acaba
ıyı geceler kızlar yarın gorusuruz :)
Hmm iyi o zaman devam edelim. Neyse bende kaçayım çocuklar uyudu yapmam gereken siparişler var onla ilgileneyim azıcık iyi gecelerHer gun 45 dk lik aktiviten varsa 1600 kalori ama yoksa en az 1300 kalori alman gerekiyor.
Iyi geceler kizlar.Hmm iyi o zaman devam edelim. Neyse bende kaçayım çocuklar uyudu yapmam gereken siparişler var onla ilgileneyim azıcık iyi geceler
Teşekkür ederım cnmMutlu pazarlar canım.geçmiş olsun
Tesekkurler cnmGecmis olsun pegasus. Bu hafta kupa alamayan 7 arkadasimiz var. Sans iki katina cikiyor bence . Iyi degerlendir.
cok teşekkür ederım cnm.Çok geçmiş olsun çocuklar hasta oldu mu anneler için hayat duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?