- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.381
Foto düzenlemeden kırptım bayağıca.Boyle oldu şükür.Yoksa lucky bize postayı koyduydu niderdik bilmem
Kilom ayni ama ben incelme hissediyorum bel ve karında.Hatta kalçada.Zaten iyiydi orasi:)
Yediklerinden mi cıktı o hesap lucky.Evt bana aktivite lazim aslinda.Daha az yemektense.Yine de kısmaya calisirim.tulipa senin BMI yuksek cikti. Senin alman kalori gunluk 1400 kalori. Aktivitene gore fazla yiyorsun.
Eki Görüntüle 2128233
Yediklerinden mi cıktı o hesap lucky.Evt bana aktivite lazim aslinda.Daha az yemektense.Yine de kısmaya calisirim.
Yarın sabah kayinvalidemler ve eltimler bende kahvaltıdalar
Kızartma börek kek çeşit çeşit kahvaltılık kar krep falan yapicam :)
Ama asla yemicem
1 yumurta 3/5 zeytin neyime yetmez :) önceki yediklerime sayıyorum
inanır mısın iştahım kapandı :) kahvaltıdan sonra yiyesim gelmiyorOhh hayat onlara guzel. Neyine yetmez dimi ama cok azaltiyorsun umarim vucudun kitlik sinyali vermez.
Ben jillian i artik zor yapiyorum. Haftaya yag oranim olcturucem. Patates disinda bi sey yemiycem artik o da evde yaptigimdan.
inanır mısın iştahım kapandı :) kahvaltıdan sonra yiyesim gelmiyor
Ben de erken yaticam bugun erken dedigim 1 .Ben yatmaya gidiyorum gençler yarın görüşürüz :)
Yani bence normal çünkü nabız artıyor, bende terliyordum yaparkenInadim inat , badem sutlu Turk kahvesi ile idare ettim. Findikli latteyi acmadimm yeahhh.
Tamamlananlar;
Jillian level1
70 biceps + 25 triceps + 25 ters squat.+ leslie 1 m
Tamamlanacaklar;
Dun yapmadigimdan dolayi bugun cift yapiyorum.
70 biceps + 25 triceps + 25 ters squat.+ leslie 1 m
roxen2303 asiri terliyorum leslie de de jillian da da. Normal mi aceba.
Yani bence normal çünkü nabız artıyor, bende terliyordum yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?