- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.421
Ben ikisinde de üç diyorumGyme gittigimde bu kadar terlemiyordum. Resmen saclarim su icinde kaliyor.
Bunlara bakiyordum roxen. 1. cok itici geldi bana , 2 . de cekici degil ama 3. iyidir. Ilginc bir sekilde 5. de iyi durmus.
Bi de erkeklere bakalim hep kadinlar olmuyor.
1.2 yine itici, 3 ve 4.un gideri var. Otekilere girmiyorum bile.
Kızzzz sakın ha elleme dursun yerinde yada ver birilerine gitsin 16 gün çöpe mi gitsin sütlu turk kahvesi tarifi verdiydin ya ondan yap kendineCatliycam bugun ya. Evde standart latte kalmadi, findikli latte bana bakip duruyor.
Acsam mi acmasam mi.
Sekersiz 16. gunum. 63 gune kadar devam etmek istiyordum. Bozup tekrar baslamak isime gelmiyor.
Kıyamam ben sana kuzuUmarim berin'cim tek basima dolaniyorum buralarda.
Sıkma canını tatlım.okuldaki sorunları okulda bırak kendine ve sevdiklerine bak..sen değerlisinSelam kizlar. Dunden beri pek giremiorum biraz moralsizim okulla ilgili bi mevzudan, kusura bakmayin. Diyete devam tabi, yani kendi capimda:) yarin duzelirim umarim. opuyorum hepinizi.
Bu tarife bir ben dikkat etmedim...kızmazsan tatlım nasıldı tarifKızzzz sakın ha elleme dursun yerinde yada ver birilerine gitsin 16 gün çöpe mi gitsin sütlu turk kahvesi tarifi verdiydin ya ondan yap kendine
Mutlu pazarlar canım.geçmiş olsunSlm kızlar mutlu pazarlarZAman bulamıyorum yazayım.cocuklar hastalandı arka arkaya,2 hafta okul tatılı başladı .kacamak yok kızlar yanlız bu sıralar yürüyüşe çıkamadım.bu hafta havalar ısınır gıbı çocuklarda evde bol bol bisiklet surerız artık
Bu tarife bir ben dikkat etmedim...kızmazsan tatlım nasıldı tarif
Tirstim senden fatma.Kızzzz sakın ha elleme dursun yerinde yada ver birilerine gitsin 16 gün çöpe mi gitsin sütlu turk kahvesi tarifi verdiydin ya ondan yap kendine
Slm kızlar mutlu pazarlarZAman bulamıyorum yazayım.cocuklar hastalandı arka arkaya,2 hafta okul tatılı başladı .kacamak yok kızlar yanlız bu sıralar yürüyüşe çıkamadım.bu hafta havalar ısınır gıbı çocuklarda evde bol bol bisiklet surerız artık
Versene arkadaşına o zama yada kilitle bir yere anahtarı at gitsin. Ha ben verdiğim 10 kiloyu geri almışım ha sen 16 günü çöpe atmışsın aynı şey yapma kuzum yazık sana
Tirstim senden fatma.Aslinda bile bile normal latte almiyorum eve. Bunu da arkadasa almistim zaten.
#Diren aklinyolu1
Tamamdır kaptan 65.2 nin altına düşeyim ben. Bu arada plank bel bölgesini şekillendiriyor haber verim size. 60sn seviyesine geldim 2. Hafta bitiyorArkadaslar kural degisikligi yapiyorum. Sanirim bu daha mantikli. Onemli olan kupa degil, esas olan kilo vermeniz cunku...
Gecen hafta kilo alan arkadaslar icin gecerli. Bu yuzden herkesi ornek vererek anlatiyorum. Kilo aldiginiz miktar +100 gram verip kupa hakkiniza kavusabilirsiniz.
Muttapa7555 65.3 --------- den 66.3 e cikmis.
Bu hafta 65.2 ve asagi olursa gelecek hafta kupa alabilir.
cgdmk 63.5 den ----------- 65 e cikmis
Bu hafta 63.4 ve asagi olursa gelecek hafta kupa alabilir.
tulipa 64.4 ------ den 64.9 e cikmis
Bu hafta 64.3 ve asagi olursa gelecek hafta kupa alabilir.
krizantem3 65.1 --------------- 65.8 e cikmis.
Bu hafta 65 ve asagi olursa gelecek hafta kupa alabilir.
@kralicem77 68.5 den 69.3 e cikmis
Bu hafta 68.4 ve asagi olursa gelecek hafta kupa alabilir.
Bundan sonra kilo alanlar icin bu kural gecerli. 100 gram arti her hafta artacak , 200, 300 400 gram olacak.
Bu haftadan itibaren , tarti resmi yuklemeyenlerin 3 hafta kupa hakki olmayacak.
Versene arkadaşına o zama yada kilitle bir yere anahtarı at gitsin. Ha ben verdiğim 10 kiloyu geri almışım ha sen 16 günü çöpe atmışsın aynı şey yapma kuzum yazık sana
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta oldu mu anneler için hayat duruyor.Slm kızlar mutlu pazarlarZAman bulamıyorum yazayım.cocuklar hastalandı arka arkaya,2 hafta okul tatılı başladı .kacamak yok kızlar yanlız bu sıralar yürüyüşe çıkamadım.bu hafta havalar ısınır gıbı çocuklarda evde bol bol bisiklet surerız artık
Aklın yolu 1 işte tam senin nick aferin sanaaaa cıs dokunma.Anahtari denize atayim .
Yarin verip kurtulacagim. 16 gun cope atmak zaten akilli isi degil. Tam da alismisken.
Tamamdır kaptan 65.2 nin altına düşeyim ben. Bu arada plank bel bölgesini şekillendiriyor haber verim size. 60sn seviyesine geldim 2. Hafta bitiyor
Kız bende simit yok ama saçma sapan bi doğum göbeğim var ya... karın kası sıkıöaştı onu hissedebiliyorum. Jullian güzel şekil veriyor vücuda devam et 3Yani boyle kurallarla oynuyor gibi oluyorum ama bu degismez artik ona gore.
Sen devam et plank ina .120 sn ye cikarsan super. Ben de kendime gore bi rutin uydurdum. Benim simitler ve selulitler gidiyor ilginc sekilde. Bu kadar beklemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?