- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.361
Yoksa ilerleyemeyeceğim.. bol içer az yersemkesin kilolarbirerbirer gider. Ama asla sağlıksızlık durumuna düşmem. Yeşil çorbaya soğan kabak ıspanak biraz bulgur ekleyerek pişircem.Gazan mübarek olsun. Reglken daha zor değil mi bunları yapmak. Çarşambayı bekliyoruz hadi bakalım.
Ne süprizli kadınsın sen arkadaşım yaaa.. zigzag da nedirrrr??? :))))Gunaydin kizlar,
Dune gore 700 gram fazlaligim var. Biliyordum olacaklari . Geldikleri gibi giderler.
Zaten zigzag yontemini deniyorum bu hafta bakalim.
Onu burada gordum canim ya. Arkadaslar bir topik acmis . Yillar once buna benzer bir yontem duymustum ama hic denemedim. Bu vucudu sasirtma yontemiyle ayni.Ne süprizli kadınsın sen arkadaşım yaaa.. zigzag da nedirrrr??? :))))
Belki ikimiz de kupalanırız krizantem de spor yapıyor düzenli.. çok sağol Verano canım.. şimdilik iyi gidiyor benimgoldenheart pardon ya ben seni krizantem3 ile karistirdim kupa almadim demisti ya senin vardi zaten :) Totem olmus olsun ikinizden biri saglam kupa alacak bu hafta demekki
Sabah dört dilim çiğ kırmızı biber iki parmak peynir bir ceviz..
Su
Çay
Kahve ve limonlu soda
Öğlen tarhana çorba
Sütlü nescafe
Su
Şimdi yeşil çay
İyi gidiyor çok şükür.. sabah sıvı almadım tansiyonum düşer diye cesaret edemedim. Akşama yeşil çorbam olacak.
Resim yüklemeyi ben denedim ama hata meydana geldi diyor A AklinYolu1
Bilmiyorum tekrar anlatir misin.M e g g
Tabikii
-Kızlar tartı fotonuzun ekran görüntüsünü alıp dosya yükleden yükleyin öyle yükleniyor.
-hızlıresim nokta comdan fotoyu linkedip öyle yükleyin ben öyle yapıyorum çoğu zaman.
Bu ikisinden biri mutlaka oluyor sevgiler
A AklinYolu1 Luckycim ben anlamıyorum ki o islerdenEskiden yukleyemeyenlerden biri de @fatma7454 tu. O da kendisine email atip dosyayi kucultup oradan yukluyor artik resmini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?