- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.341
Tr'ye yolliyim gumruge falan takilmazsa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meseleyi filan askiya al simdi. Benim amacim ben burdayken mumkun oldugu kadar kilo vermenizi saglamak.Sıvı diyetini pzt yapayım ben ogun izinliyim .Yada çarşambaya kadar birgun seçerim.Lessli 2 mil bir de degilmi.Baktim da sıkıcı sanki.Yaparim insallah.O olmazsa kendi plates hareketlerim var onları yarim yarim saat.
Gunasiri nobetteyim malesef.Bir de biliyor sun enerjim dustu dengem bozuldu bir meseleden.Hic bulaşmamak lazim o işlere aslinda.
Jillian i zorla yaptim simdi lattemi icicem. :)ben de diyodum kimse yok, A AklinYolu1 gelmis neyse ki:)
Ben de calismaya calisiyorum da cok verimsizim ya. Yaptigim isi yazarak anlatmaya calisiyorum, kendim bile anlamiyorum ne dedigimiJillian i zorla yaptim simdi lattemi icicem. :)
Ben de calismaya calisiyorum da cok verimsizim ya. Yaptigim isi yazarak anlatmaya calisiyorum, kendim bile anlamiyorum ne dedigimi
Iste bunlar hep merkurBugun tuhaf bi gundu. Merkur geri gitmeye baslamis. Dunde ay ikizlerdeydi. Bugun nerde bilmiyorum.
Etkisinden (dunde de) -de yi ayri yazmamisim.Iste bunlar hep merkur
Samet lazim ic yanmasina ahahahaEtkisinden (dunde de) -de yi ayri yazmamisim.
Ic yanmasina bi formul var mi ya. Asitli icecek cekti canim iyiki evde yok.
Onlar teget geciyor KK den.Samet lazim ic yanmasina ahahaha
Soda falan da mi yok? iyi gelir gazli gazli hem:)Onlar teget geciyor KK den.
Hic yardimci olmadin sagol ya.
Iyi gelir gazimi alir ahaha.Soda falan da mi yok? iyi gelir gazli gazli hem:)
Gazan mübarek olsun. Reglken daha zor değil mi bunları yapmak. Çarşambayı bekliyoruz hadi bakalım.Günaydın kızlar. En erken yatanınız benim galiba ama hafta içi 6 da kalkıyorum. Bugün de tatilim ama 7 de kalktım.
Kızlar bu iş benim cephede böyle gitmiyo tüm silahlarımla piyadelerimle haşlama tavuğum ve tonbalığımla bolll salatamla hazırım!
Pilavdan döndüm kaşığım kırılsın! :)))
BUGÜN SIVI BESLENİYORUM.
ve 21 GÜN ŞEKER ORUCUNA BAŞLIYORUM.
ÇARŞAMBA GÜNÜ 67.3 veya 67.0 olmak üzere hedefe kilitlendim! Ahdım olsun!
Hadi bakalim bu hafta kupalari gotur bi aldi tam aldi dielim bizde :) reglken insanin metabolizmasi daha hizli calisiomus, sporunu da yap guzel bi eksi gor insallahGünaydın kızlar. En erken yatanınız benim galiba ama hafta içi 6 da kalkıyorum. Bugün de tatilim ama 7 de kalktım.
Kızlar bu iş benim cephede böyle gitmiyo tüm silahlarımla piyadelerimle haşlama tavuğum ve tonbalığımla bolll salatamla hazırım!
Pilavdan döndüm kaşığım kırılsın! :)))
BUGÜN SIVI BESLENİYORUM.
ve 21 GÜN ŞEKER ORUCUNA BAŞLIYORUM.
ÇARŞAMBA GÜNÜ 67.3 veya 67.0 olmak üzere hedefe kilitlendim! Ahdım olsun!