- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.961
Daha once diyet yapmismiydin, bence bi hastalik gibi vucut diyeti taniyor ve yaptigin seyi aynen tekrarlamana ragmen ise yaramayabiliyor. Benim ucuncu kilo verme girisimim bu ve her defasinda daha da zor oluo. Ben de sansli deilim artik malesef
Teşekkür ederim canım benim ben de tebrik ederim seniAllah kabul etsin canım.
Aynen ya kafayi yicem diyet yapmadigimda kilo aliorum surekli in cik in cik, ben artik kabullendim omrum bole diyetle gecicekOooo hayatım diyetle geçti. Ama en başarılısı 2015 yılındaydı ve 18 kg vermiştim. Geri aldım, aynen başladığım noktaya gelip şimdi yine azimli başladım. Ama kaç kez 5-6 kg verip geri aldım sayamadım.
İmzamı atıyorum bu sözlereAynen ya kafayi yicem diyet yapmadigimda kilo aliorum surekli in cik in cik, ben artik kabullendim omrum bole diyetle gecicek
Canım orucunu Allah kabul etsin.İmzamı atıyorum bu sözlere
Teşekkürler canım benim ben şu İsveç sayesinde çok uçsam da 59da kalıyorum isveçten önce 62yi bile görüyordum çok iyi oldu benim içinCanım orucunu Allah kabul etsin.
Verano_porteno kızlar sizi anlıyorum, benim o kadar olmuyor, 69-74 arası geziyordum şimdi 68-69 bazen çook uçarsam 70 oluyorum. Ne diyeyim, çok abarttığımız zamanlar yüzünden bence.. biraz kararlı gidip kiloyu vücuda oturtmak lazım.
Ya bir gün abartsak bile önemli olan diğer gün hemen toparlamak hiç dün olmamış gibi diyet yapmakB bilinmeyenkullanici walla Allah kurtarsin bizi :)
goldenheart haklisin cok abarttigimizda kontrolden cikiodur ama sanki yedigimden fazlasini aliorum gibi geliyor. Bilemiorum bu sefer koruma evresine gelince cok daha dikkatli olucam. Bi orayi gorelim de
Uyumam 1 i bulduJillian bitirdim yeah.
Yattiysan iyi geceler ama hic sanmiyorum.
Uyuma saatlerimiz degil de kalkis saatlerimiz ayni o zaman.Uyumam 1 i buldu
Küçük hanım uyanıp masal ! Diye tutturdu
Normalde 7 de kalkiyordum bu 1 haftadır 9 buçukta kalkıyorumUyuma saatlerimiz degil de kalkis saatlerimiz ayni o zaman.
Ben yedi bucukta ayaktayim yatsam da yatmasam da.Normalde 7 de kalkiyordum bu 1 haftadır 9 buçukta kalkıyorum
Özel mesaj kapalı mı?Ben yedi bucukta ayaktayim yatsam da yatmasam da.
Ben bugün sıvı beslenmek istiyorum.
Günü kendimiz mi seçelim?
Nasıl ilerleyeceğiz? Öğlen ayran içeceğim. Akşam bol sütlü kahve olabilir.
Gecen gun internetten aldigin elbise guzeldi. Bunlari begenmedim. Kusura bakma , dost aci soyler. Vucut 10 puan.Kızlar cumartesi Muğla ya kuzenimin nişanına gidiyorum malum hangi kombinle gideyim dersiniz Eki Görüntüle 2127039 Eki Görüntüle 2127041 Eki Görüntüle 2127042
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?