- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.981
Kız o düğünde giyilecek bu nişan Aile arasındaGecen gun internetten aldigin elbise guzeldi. Bunlari begenmedim. Kusura bakma , dost aci soyler. Vucut 10 puan.
Aaaa ellerine sağlıkkkk
Kız o düğünde giyilecek bu nişan Aile arasında
Iltifat için de ayrıca Teşekkürler
Yokkkk gönderir miyim çok ucuza aldımHe tamam, onu gonderdin sandim.
Baska bir kombin yap, secelim. Ben de sayenizde diyetisyen ve moda uzmani oldum.
Matematik okumustum ben halbukim.
Anliyorum. Bi de siyah etekle cek bakalim. Iclerinden , 1. mi 2. mi diyorsan 2. yi sec. Yalniz ayakkabi olmamis sekerim.Yokkkk gönderir miyim çok ucuza aldım
Ya elbisem çok ama hepsi çok çok bol yeni bir şey de almak istemiyorum ondan bu 2sini seçtim bir de etekli olan kombinin altına siyah dar etek de giyebilirim geçen dışarda giydim o şekilde herkes elbise sandı çok güzelmiş elbisen dediler onun arkası da transparan zaten
Ayakkabı elime o geldi topuklu onu geçirdim hemen ayağımaAnliyorum. Bi de siyah etekle cek bakalim. Iclerinden , 1. mi 2. mi diyorsan 2. yi sec. Yalniz ayakkabi olmamis sekerim.
Ayakkabı elime o geldi topuklu onu geçirdim hemen ayağımageçen gün giymiştim çekmiştim zaten ten rengi çorap ve ten rengi stiletto ile ?
Başka bir kombin seçeneği şart :)Yokkkk gönderir miyim çok ucuza aldım
Ya elbisem çok ama hepsi çok çok bol yeni bir şey de almak istemiyorum ondan bu 2sini seçtim bir de etekli olan kombinin altına siyah dar etek de giyebilirim geçen dışarda giydim o şekilde herkes elbise sandı çok güzelmiş elbisen dediler onun arkası da transparan zaten
Başka bir kombin seçeneği şart :)
Ama o ciciler Nisan'da asla olmaz kiKiz alamam diyor sussshh. Nisan icin elbise mi alinir.
Ama o ciciler Nisan'da asla olmaz ki
Eger almasi imkansizsa Siyah etekle siyah üst bı nebze ... Onu giyebilir
Diğeri baya günlük çünkü
Tamamdır gönlümden geçen oydu biraz da açık saçık diyeEvet boyle daha iyi ama ben yine de 2. diyorum. Ten rengi çorap ve ten rengi stiletto, super .
Kız neden öyle dedinnnn bir de Muğla orası ankarada bile ben yazlık giymeye başladım Muğla'da kim bilir hava nasılBaşka bir kombin seçeneği şart :)
Naylon çorap derkenBirde naylon çorap dünya yıkılsa yine giymeyin nolur :)
Yok kız daha ağır duruyor :) siyah her zaman asildirAyy o da cok siyah geldi bana. Cenazeye gidiliyor gibi.
Ben bazen elbisenin ust kismini kullanip altina baska etek sort yapistiriyorum ya da tam tersi.
Elbiseler daha zayıflama aşamasında aralık ocakta aldıklarım bile çuval gibi oldu ondan hiç denemedim bile onlarıAyy o da cok siyah geldi bana. Cenazeye gidiliyor gibi.
Ben bazen elbisenin ust kismini kullanip altina baska etek sort yapistiriyorum ya da tam tersi.
O elbisenin siyahı da vardı hayatım boyunca hep siyah giydim diye pembe aldımYok kız daha ağır duruyor :) siyah her zaman asildir
Diğer elbise siyah olsa yine olurdu
Tamamdır gönlümden geçen oydu biraz da açık saçık diye
Kız neden öyle dedinnnn bir de Muğla orası ankarada bile ben yazlık giymeye başladım Muğla'da kim bilir hava nasıl
Naylon çorap derken
Birde naylon çorap dünya yıkılsa yine giymeyin nolur :)
Fazla agir bence.Yok kız daha ağır duruyor :) siyah her zaman asildir
Diğer elbise siyah olsa yine olurdu
Elbiseler daha zayıflama aşamasında aralık ocakta aldıklarım bile çuval gibi oldu ondan hiç denemedim bile onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?