- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.941
Jillian L1 + leslie1 Mile + 1 saat yoga + 15 dk yuruyus +
55 biceps + 15 triceps dips + 20 ters squat
roxen2303
55 biceps + 15 triceps dips + 20 ters squat
roxen2303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hooppalaaaa, tulaaay geri don resmini yapistiriyim mi gene:))Iyi geceler kizlar ,
Bir kac gun gel(e)meyecegimi haber vermek icin girdim. KK den bagimsiz olarak kafami mesgul eden bir durum var. Insallah hallolur ise sali gununden once gelecegim.
Tebrik ederim cnm.hiç kıskanmadım
yazayım bari ( yazmış olmak için olacak )
boy : 173
kilo : 60.3
hedef : kas kütlesi arttırmak
haftalık aktivite : 6 gün / 80 dk
A AklinYolu1
Sahur menüsü
2 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
Biber
Bir avuç fındık badem kabak çekirdeği ceviz karışımı
2 hurma
1 bardak süt
Çay
Jillian 25 dakika
60 dakika yürüyüş ve koşu
100 bölgesel
100 mekik
Ve plank
Teşekkür ederim Verano_porteno 'cum. Gerçekten güzel düzen oluştu, gittikçe kondüsyon da artıyor. İnşallah bu defa kilo verdikten sonra koruyabilirim._Makaron_ tebrikler zaten guzel bi duzen oturtmussun devami da gelir insallah
Kilo veren diger arkadaslari da tebrik ediorum :)
Eline saglik A AklinYolu1 cigim sokolama da icki sinirlamasi getir bari ama elinden tamamen alma elinden :) icip guzellesenlerden o
Ya ben mesajları şimdi pcden girince görüyorum. Telden girince hep bildirimler atlanmış. Kusuruma bakmayın canlarım. Ben 1,5 ay diyetisyene gittim hep moral bozuk çıktım. 1 kilo verdim 1,5 ayda. Sonra bu iş yüzmeyle ve 6 öğünle olmayacak dedim. Spor salonuna yazıldım. Ara öğünleri kaldırdım. 2 Haftada kilo vermeye başladım._Makaron_ ne guzel vermissin tu tu tu masallah. kendim gramla versem de verenleri gorup mutlu oldum valla
Hadi ya nasildi mesela diyetisyenin verdigi liste kac kalorilikti. Ilginc diyetisyenler hala vazgecmiolar 6 ogunden. Suan diyetisyene gitmiomusun? Ben de spor salonuna yazilmayi dusunuorum evde motive olamiorum artikYa ben mesajları şimdi pcden girince görüyorum. Telden girince hep bildirimler atlanmış. Kusuruma bakmayın canlarım. Ben 1,5 ay diyetisyene gittim hep moral bozuk çıktım. 1 kilo verdim 1,5 ayda. Sonra bu iş yüzmeyle ve 6 öğünle olmayacak dedim. Spor salonuna yazıldım. Ara öğünleri kaldırdım. 2 Haftada kilo vermeye başladım.
Aman ha uzak dur seni de kaybetmeyelim. Zaten kaptanimiz da bi gidio bi gelio :)Beni bdv batagina batirdiniz ya resmen... seviye yerlerde yani, millet orda neden banlaniyo anlamak kolay. zor tuttum kendimi, dedim ilk banimi yemiyim:))
Daha once diyet yapmismiydin, bence bi hastalik gibi vucut diyeti taniyor ve yaptigin seyi aynen tekrarlamana ragmen ise yaramayabiliyor. Benim ucuncu kilo verme girisimim bu ve her defasinda daha da zor oluo. Ben de sansli deilim artik malesef1200 kalorilik diyet. Benim listemle kardeşim 15 günde 5 kilo verdi, kilosu biraz fazlaydı ödemle beraber fazlaca attı üstünden. Aynı listeyle iş arkadaşlarım sporsuz mis gibi zayıfladı. Ama ben inatla veremedim. Ki ben hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen çok yavaş kilo verdiğim için diyetisyenden destek istemiştim. 1,5 ayın sonunda 1 kg vermiş olmak asabımı bozdu. Bugün diyetisyen randevu günüm ama ilk defa gitmeyeceğim. Bir insan kendi vücudunu daha iyi tanıyordur bence. Sadece yürüyüş ve 6 öğün diyetle kilo verebilen şanslı insanlardan değilim.