- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.281
benım karnım cok acıktıCikolatayla karisik olan mocha. Cagristirmiyor sutlu oldugu icin tok bile tutuyor.
gercekden ıcebılırmıyım ?Ayran ya da yogurt. Sec birini.
kac kalorı bu
bırde cekırdegı özü nedır bunun
tadı nasıl bırsey hanı tadını dusunurken aklına gelen mevsım sehır yemek ?nasıl tarıf edersın
gercekden ıcebılırmıyım ?
ben boyle olunca sabah 10 a kadar kahvaltı saatını beklıyorum hep surda 5 saat falan kaldı mesela
o zaman ben bu sevımlı tehlıkelı seylerı 15 kılo verınce kendıme odul olarak 1 kerelıge mahsus ıcer son 15 kıloyuda oyle verırım yanına yanasmam
bu leptın hormonu son hız calıssın ıstıyorum bolmesın yavaslatmasın bı adım yavaslasa ıcmem ayran falan
o kacamak dedıklerımız benım hayat gorusumdu
latte de kalorı neLatte yi dene ama yarin yazili yapicam.
Hic sorma ben de latte alirken mocha mi alsam , alsam ne olur ki diyorum ama duruyorum. Sonunda zafer bizim olacak.
latte de kalorı ne
ben artık seyı hesaplıyorumsunu yıyecegıme 2 bardak ayran ıcım
bunu ıcecegıme 1 tabak daha salata yıyeyım
zayıf noktam
hemen baglanırım
sıkıntı
bı yudum ıceyım gerı kalanını esıme devredeyım
bı tadına bakayım yarın
seversem esım ıcsın
korkuyorum bana cıkolatayı hatırlatır dıye
kuru uzumlerı bıle kaldırdım cıkolata gıbı gordugumden onları
meyve suyu cıkolatalı sutler hepsını
Ooo senn zulan da genismis baya. Her yemek sever kadinin bir zulasi olmali.
Hadi topigi kapatalim artik. Ruzgar giriyor.
ıyı geceler kaptan
O kadar incelemedim ki, en küçük boyu almıştım en son, o da sıkı tutmamıştı. Şu dediklerini de araştırayımGoguslerimle doverim diyosun yani makaron:)) saka bi yana spor sutyenlerinin high support, medium support ve low support diye tipleri oluyor, hicbiri mi fayda etmiyo sana?
O buhranlı dönem senide vurmuş demekki, artık yapacağın onları dengelemeye çalışmak çarşambaya kadar, artı çıkarsan zaten cezası varGünaydın yol arkadaşlarım,
Bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz, regl oldum Cumartesi günü ve bir sürü çikolata yedim. Adete hunharca tükettim